Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sunshine86

sosss, levviatan czy Głos z SERCA?? Wybieramy :)

Polecane posty

Gość im not ur bf
w przeciwienstwie do ciebie nie mam "fanek" na kafeterii a w życiu realnym i co najważniejsze, co tydzień walę inną :D a ty jesteś pewnie prawikiem buhahahahha:D🖐️

Gość szejku to prawik
Psp rozprawicz go :classic_cool:)) 🖐️

Gość stary pedał2
desztnik pedale chodź na bata

im not ur bf to ze nie masz "fanek" to sie wcale jakos nie dziwie Walisz inna? chyba koldre, wiec domyslam sie ze po tym tygodniu dopiero zaczyna dretwiec ?:) A ty jestes pewnie grubym 12-latkiem :) pozdrawiam środkowym palcem - nie bedzie Ci dane ;)

Gość a ja wole psp
szejku bierz z niej przyklad...bo jestes mdly jak falaki z olejem...brak ci ikry i jajek :P

a ja wole psp - nie czuje potrzeby docierania do takich typow :)

Gość im not ur bf
dzięki, ale fanki na kafe do niczego mi nie są potrzebne :D Przeciez i tak siedzą tu same brzydactwa, :D a ty jesteś pewnie nie dość że prawikiem to jeszcze gejem, bo tak się wzbraniasz od tych swoich pseudo wielbicielek, ze hahahaa

Gość a ja wole psp
chlopie ty naprawde jestes nudny

Gość bo Szejk to taki cukier lizodu
:D:D:D

a ja wole psp - to nie czytaj moich postow, proste :) im not ur bf - Mi potrzebne tez nie sa ale pogadac mozna. Musisz byc bardzo ograniczony jesli uwazasz ze wszystkie co tu siedza sa brzydkie - pewnie dlatego ze sam piekny nie jestes. Nie wzbraniam sie, a nie podrywam co chwile tylko dlatego ze wole bardziej realne odczucia i takie nawyki wole uskuteczniac swiecie realnym :) Wiem ze tego nie zrozumiesz, do tego trzeba dorosnac :)

Gość szejku ciebie nikt nie czyta
Poza Twoimi lizodupami -- Husky i reszta :D

Gość im not ur bf
ja to rozumiem, bo sam uskuteczniam tylko bardzo realne zajomosci:D Tylko co ty mozesz o tym wiedziec, skoro caly dzien i noc na kafe jestes?:D takie bajki o tym twoim realnym zyciu to mozesz sobie swoim zaślepionym "fankom" wciskac a nie normalnym ludziom :D

Gość a ja wole psp
:D 🖐️

szejku ciebie nikt nie czyta - w takim razie co tu robicie ?:) Wylewacie jad jaki wam sie nazbieral przez dzisiejsze porazki ?:) pozdrawiam środkowym palcem - racja, brak pojebow objawia sie nuda :)

im not ur bf - rownie dobrze moge ja tak powiedziec, pomaranczowy onanisto :) Caly dzien jestem? W dzien mnie tu nie zastasz, jestem tu jesli juz tylko w nocy i to dlatego ze nie moge sie zajac swoim halasliwym hobby, a Ty ?:) PSP - jak ja kogos nie toleruje to mu nie wchodze w droge, proste. Powoli piosenka sie konczy wiec bedziecie musieli sobie znalesc nowy temat do opanowania :)

szejku ffffeeeśśś daj se z nimi siana i w ogole w dyskusje nie wchodz!!!! :D

Gość Szejku nigdy nie dorownasz Psp
Ona jest kobieta a ma wieksze branie od Ciebie. Tobie brakuje jaj.

No teraz to mnie zabolalo, argumenty masz pierwsza klasa. Nie wiem, plany mam wlasciwie inne na jutro ale jesli cos planujesz, zycze wiec milego dnia na kafe (moge hurtowo poleciec i odrazu tydzien Ci zyczyc?) Husky - czekalem na sensowne argumenty ale jak zawsze.. :) No to ja ide jeszcze cos poogladac, dobrej nocy wam zycze ;)

a wiec dodam cos jeszcze: Gdyby mnie to bolalo to pewnie dawno bym to zakonczyl, ale jak na razie sie tylko smieje, wy pewnie rowniez. :) Jeszcze raz dobrej 🖐️

Gość tak szejku slodz dalej
szkoda slow na takiego frajerka :D

Gość im not ur bf
taaaak śmiejemy się, z CIEBIE baranie:D🖐️ tez mam hałaśliwe hobby -stukanie panienek:D a ty udajesz , ze grasz na gitarze, fajnie :D

Gość do Szejka
Chłopie, gdybym miała wybierać spotkaniem między Tobą a pśp, to wygrałabym pśp... a lesbą nie jestem. Ty jesteś poprostu bezpłciowy .. bez urazy...kolorowych... ;) 🖐️

Gość do Szejka
po prostu ...

Gość pśp? ja tam
wolałam trywialną :O ale pśp tez moze byc🖐️:D

stary pedał desztnik--- Chodż dziecinko niech cie pogłaszcze po główce:P

Gość Szejku z glupota nie wygrasz
A ty kochana psp moze i stanowisz kontrast,ale go madrosci,a nie nudy,mam nadzieje ze wiesz,jaki jest antonim do przym.madry,ba,ty musisz to znac doskonale,glupia brudna pizdko:classic_cool:

Gość Zazdrosne brzydkie lamerki
Przyszly sie powyzywac haha,jak dla mnie panna psp jest bezplciowa,wulgarna jak chlop,ale rzekomo baba z niej:O a szejku jest bezplciowy bo jest mily i kulturalny? Kretyny:O zaloze sie ze psp i inne "zabawne"postaci maja swoje drugie nicki na ktorych grzecznie sie żalą na swą brzydote i szukaja psiapsiolki:-(

Gość ktoś-łoś
jest tu ktoś?

Gość a kto pyta????????????
a w ogole szejku ta fote co wkleiles to fest cie widac yhy;/ wez daj jakas fajna fote w calej swej okazalosci nie badz takiiiii

Gość ??
??????????????