Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomożliwebezkobiety

facet może żyć bez kobiety, seksu i masturbacji - to naprawdę możliwe

Polecane posty

Gość kogaodkakjdlkfjalkjdfklj
Podoba mi się Twój post, że jesteś skupiony na sobie. Ja przez swoje pogonie zmarnowałem kilka lat swojego życia i niestety - wychodzi na to, że masz rację. Świetne jest to, że spełniasz swoje ambicje, ale kurde nie marnuj tego na rzecz jakiejś baby, która być może trafi Ci się w przyszłości, bo widzisz, one zawsze lecą tam, gdzie śmierdzi kasą (jak muchy latające do gówna)... Jak będzie okazja i będziesz miał ochotę, ruchaj je, ale je trzeba zawsze robić w ch*ja, bo co może być warte gówno, które poza materią nie widzi żadnej wartości? A prawie każda kobieta taka jest, bo ich mózgi nie są stworzone do widzenia jakichkolwiek wartości wyższych. Żyj do ostatniej chwili tylko dla siebie. Pozdro!

Gość moznabezmeszczyzny
Doskonale rozumiem autora. To wszystko zalezy od zapragromawnie sie w glowie i priorytetow. Dotyczy to meszczyzn i kobiet. Ja mam 34 lata. Osatnio sex uprawialam jakies 5 lat temu. Przed tym czasem sex by bardzo wazny dla mnie i moje meza i obydwoje czerpalismy duzo radosci z tej milosci. Niestety cos zaczelo sie psuc miedzy nami i od piecu lat jestesmy w separacji. On jest dobrym ojcem dlatego niewyobrazam sobie angazowania sie w nowy zwiazek i tego aby moje dzieci mnialy jakiego przyszwanego ojca. A sex bez milosci ( nie ma dla mnie sensu) dlatego postanowilam skoncentrowac sie na dzieciach, pracy i sobie. I szczerze mowiac jestem szczesliwa z mojego zycia. Wiec pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Pomyśl tylko czy mając czterdzieści lat będziesz miał siłę i ochotę na dziecko a bez tego Twoje pieniądze są nic nie warte...

Gość w****iony na śmierć
baby to huje - wredne podłe fałszywe donosicielki s*******ny , drące te babskie mordy codziennie o byle pierdołe. nawet pies od nich mądrzejszy. 27 lat pracuję z tymi gnojami i nie ma jak się od sukinsynów uwolnić. mieszałem z siostrą - śluby za plecami, włóczenie po sądach, jej z****** mężulek nawet mi tu przez płot skakał a jej dorosłu synalek usiłował udusić. dopiero policja pomogła i od prawie 2 lat mam spokój od babskiego gnoja lecącego tylko na kasę. wszystkie baby to huje. nic im powiedzieć nie wolno bo zaraz afera.

Gość BABSKIE CHAMY

ZGADZAM SIĘ zwłaszcza po tym co mu MADAMY w życiu WREDNEGO zrobiły

Gość mizogin

BABY SĄ WREDNE. Własna siostra chce mnie wykonczyc i jej bachor, Sluby za plecami wojna o chałupe, nawet karetki do szpitala mi nie wezwała a mieszkałem tu z nią 45 lat ! Pracuję z BABAMI od 30 lat CODZIENNE AFERY i DARCIE MORDY. Ostatnio okradły mnie i z pełnego etatu zrobiły pół.CHCĄ TEJ SAMEJ ROBOTY CO NA PEŁNY ETAT. JAK ZYC ZA 1300 brutto po 30 latach pracy ? Całe życie PONIZANY i ODPYCHANY bo te ... chcą ino jednego ZASRANEJ KASY. BABA TO GŁUPSZE OD PSA. Madre to jest WYWALENIE KILKU TYSIAKÓW NA SAMĄ KIECKĘ ŚLUBNĄ na 1 noc by potem wisiała w szafie latami ? MĄDRE TO JEST ? A ILU ALIMENCIARZY jest ściganych przez te S.... ? Świecą cyckami i tyłkami prowokuja i zaczepiają a potem ino dzieci i faceci cierpią. NA WSZYSTKO NA FACET ZARABIAĆ BO KRÓLEWNOM ZAWSZE MAŁO. OBY ZDECHŁY WSZYSTKIE W PIONIONDZACH OBY SIE NIMI UDŁAWIŁY TE ...ISZONY LECĄCE NA STARYCH BOGATYCH CIULI.

MAM SAME BABY W RODZINIE WŁASNA SIOSTRE /moją matkę/ OKRADŁY Z MAJONTKÓW, BYM TU ZDECHŁ ZADNA NIE POMOŻE CHOREMU CUKRZYKOWI ! PO KOŚCIOŁACH ŁAŻĄ ALE JAK TRZEBA POMÓC BIDOKOWI TO ŻADNEGO ...ISZONA NIE MA.TO JEST WŁASNIE TA BABSKA MIŁOŚĆ, DOBROĆ i WIERNOŚĆ. NARZECZONA DZIAŁKI DLA MNIE SPRZEDAWAŁA A PO ROKU RANDEK ZOSTAWIŁA MNIE NA SRODKU PAPIESKIEGO MIASTA BO SIE UCZYŁA, ... WARTE SĄ BABSKIE PRZYSIEGI I OBIECANKI. STRACH SIE BAC CO TE WYPINDRZONE GNOJKI POTRAFIĄ ZROBIĆ Z FACETEM.UWAZAJCIE NA SIEBIE CHŁOPAKI BY WAS CIPY NIE WYKOŃCZYŁY JAK MNIE.

PRZEPRASZAM ZA BŁEDY