Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lodożerca

dla kobiet powyżej 80 kg

Polecane posty

ooo widze ze komuś zal dupe sciska:) Jak ja lubie takie wysoko rozwinięte jednostki z mózgiem wielkości orzeszka ziemnego, które tak pragną zaistnieć choćby w internecie:o Pisz pisz my chętnie cie poczytamy a przy okazji będziemy mieć więcej anegdotek do opowiadania znajomym jak to jest kiedy ludzie nie mający własnego życia robią z siebie totalnych kretynów w sieci. Swoją drogą ciekawe czy byłbyś/ byłabyś taki mocny w gębie gdybyś stanął twarzą w twarz z którąś z nas. Bo wiesz tacy jak ty, malutcy, to w gębie to owszem są mocni ale tylko przed monitorem

Hej Kobietki :) ja tam się trzymam mojej dietki chociaż dziś zgrzeszyłam troszkę bo byłam u kuzynki i poczęstowała mnie normalnym obiadem.jednak tylko ten obiad był dzis moim jedynym posiłkiem i na dzisiaj wystarzczy:) Jeśli chodzi o te wszystkie wpisy to nie ma co reagować bo tym pomarańczkom o to własnie chodzi,żeby nas wkurzyc a tak olać należy ciepłym moczem,traktować jak śmierdziące jajo i już Pozdrawiam :)

hej kobitki ja dzisiaj na sniadanie zjadlam dwa jajka smazone bez tluszczu i pol ktomni razowca na lunch mam jogurt banana i male marcheweczki do pochrupania a w pracy zamowili pizza hut :( eh pachnie cale biuro ale sie nie skusilam :) na obiad nie mam pojecia co zjesc ale cos sie wymysli :) mam nadzieje ze dzis sie znow zmobilizuje na obitrek teskni mi sie za jakimis spacerami na swierzym powietrzu ale jest za goraca :( zazdroszcze wam tych spacerkow z pieskami :) ja wogole uwielbiam zwierzeta :) i nie wyobrazam sobie zycie bez nich. Tak jak wy uwazam ze swietnie jest wracac do domu gdy cos sie kolo ciebie kreci i sie tuli do nogi :) po 3 dzieciach - gratuluje dzieciaczkow napewno masz super rodzinke , duzo pracy ale tez duzo radosci :) ja sie juz nie moge doczejac kiedy rozpoczne staranka :) buziaki

a co tu taka cisza??:) u mnie dziś chłodnawo, co mi bardzo odpowiada , zjadłam lekkie śniadanie i byłam już na 2 spacerach z psiakiem. trzymam sie nieźle i mam nadzieję, że tak pozostanie:) wieczorem grill u znajomych, hmm, chyba sobie tylko jabłko upiekę :D jak się trzymacie dziewczyny?

Hejka :) Ja dziś na śniadanie filiżanka kawy z chudym mlekiem i póki co tylko piję mój napój.jutro ważenie,jednak mam wrażenie,że troszkę mimo wszystko spadł mi brzuch i nogi są chudsze nieco ale zobaczymy co jutro waga powie :) Miłego dnia wszystkim🌼

Hej :) Oj w ogóle nowych wpisyw nie ma :(.Co tam u Was dziewczyny?Ja dziś mam troszkę pracy bo impreza rodzinna.Trzymajcie się dzielnie. Pozdrawia Was o 3,5kg lżejsza Mrówka :)

hej:) u mnie 2,5 kg mniej:) pada, leje cały dzień. Ale dobrze, bo miałam już dość tych upałów. Mrówka a co to za napój??

oj widzę, że na weekend temat ucichł:) mi się rodzina wczoraj zwaliła więc nie mam za bardzo jak pisać (jeszcze śpią więc szybko coś pisze i wracam do przygotowywania śniadania). wczoraj zjadałam więcej niż powinnam, żadne słodkości po prostu za dużo jedzenia wokoło.. nie lubię takich imprez, na szczęście dziś się skończy i mogę spokojnie powrócić o dietki:D co u Was dziewczyny? jak się trzymacie? piszcie!

dobry wieczór i dobranoc:) miałam baaardzo męczący weekend, na szczęście nie miałam czasu się objadać;) ciekawe ile jutro pokaze waga, ale obawiam się że może by więcej, z powodu końcówki cyklu:(

Hej kocha witam po weekendzie :) ja tez zaliczylam w weekend pare wpadek ale sie nie objadalam. co prawda byly male lody popcorn w kinie ale takze nie ciwiczylam wiec powinno byc ok. Dzisiaj jest u mnie taka fajna pogoda 28 stopni i chlodny wiatr ........taka ulga po ostatnich upalach. Ale niestety mam dzisiaj egzamin z finansow :( ( biore letnie klasy) i taki ladny dzien a ja musze sie uczyc i denerwowac. Wczoraj na obiad zrobilam lekkie leczo. Papryka, cukinia , pieczarki cebulka pomidory itp. Bez kielbasy :) do tego mlode ziemniaczki Maz wcinal az mu sie uszy trzesly :) chyba bede czesciej robic bo jest to smaczne i w sumie bez tluszczu :) Juz odliczam dni do moich wakacji w Polsce :) tak bardzo sie nie moge doczekac !!!!!!!!

witajcie dziewczyny! co tu taki zastój??? jak Wam idzie dbanie o linię? na śniadanie miałam grahamkę, ser biały i pomidora ale coś głodna jestem.. tak kombinuje co by tu jeszcze zjeść niskokalorycznego bo do obiadu nie wytrzymam:) pozdrawiam i piszcie!

Witam kochane dietowiczki :) Wybaczcie że się tyle nie odzywałam, ale dopadła mnie grypa żołądkowa i w domu zalegałam. U mnie waga pokazała 77 kg. :):) a u Was ile jest?? pochwalcie się wynikami ;) Luiqendi graruluję wyniku! :) a cóż za dietkę stosujesz?? ;) Paczek27, Mrówka w bikini, po3dzieciach,Lodożerca a jak u Was? Jak się dietki trzymacie,albo co w niej sobie pozmieniałyście?? Opowiadajcie wszystko bo ciekawa jestem że hej ;)

hej kochane ja wczoraj zjadlam muslina sniadanie, jogurt i brzoskwinie na lunch i brazowy ryz z leczem na obiad potem sie jeszcze skusilam na malutkiego golabka :( ale za to cwiczylam intensywnie na orbitreku 30 min :) normalnie jestem z siebie dumna ze cwicze codziennie bo taki ze mnie len....... ale cwiczenia naprawde dodaja energi i mimo zmeczenia bardzo relaksuja. generalnie obiecalam sobie ze bede cwiczyc 5 razy w tyg :) dzisiaj na obiad robie taki lekki sos pomidorowy z wodka :) (pink) i czosnkiem. Tyle mam pomidorow z ogrodka wiec cos trzeba z nimi robic : juz odliczam zostalo mi tylko 4 tyg do wakacji w Polsce :) a ha zamierzam kupic sobie karnet na 10 wejsc na vacu-well slyszalyscie o tym ? ja zawsze chcialam sprobowac a w usa tego nie ma :) buziaki uczulona- mam nadzieje ze wrocisz szybko do zdrowia lodozerca- mnie tez czasem napadaja takie ataki glodu :( wtedy pije duzo wody ale nie pomaga :( czasami z glodu mnie boli glowa. Eh ale z czasem bedzie tylko lepiej

uczulona- wielkie gratulacje!!! oh, jak ja bym chciała mieć taką wagę:D mam nadzieję, że już niedługo (patrz sierpień:) zobaczę 7 a nie 8 na liczniku... no oby. jakoś si trzymam choć miałam chwilę grzeszków:( następne ważenie 2-ego to zobaczymy. póki co pomału ale do przodu, co u Was dziewczyny?

lodożerca spokojnie- napewno dojdziesz do tej wagi, tylko trzeba na to czasu :) Paczek nie chcę Cię martwić ale 30 min. na orbitku to trochę mało... tłuszcz zaczyna się spalać dopiero po godzinie ćwiczeń,więc min. 60 min. na orbitku i będą efekty :) Widzę że temat nam powoli pada... :( Dziewczyny,nie pozwólmy na to! Sprawdzam obecność, odliczajcie po kolei ;) po3dziecia brakuje- nagana mrówka w bikini- nieobecna- kolejna nagana No dziewczyny odzywajcie się :)

Hej kochane Ja dzisiaj czuje sie jak wielki otyly balon :( powinnam lada dzien dostac okres...... ale dzisiaj czuje sie ogromna. Ja dzien zaczelam serkiem waniliowym i jednym tostem. mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu bede sie czula szczuplejsza. nadal boje sie jednak wchodzic na wage :( wiec nie wiem ile waze ale zakladam ze nadal 70kg :( tak czy inaczej sie nie poddam. uczulona - masz racje ze 30 min to nie wydaje sie duzo ale dla mnie to jest niesamowity wysilek. cwicze na level 5 a moja maszyna daje naprawde niezwy wycisk. Normalnie pot sie ze mnie leje i ledwo zyje po tych 30 min. Potem czesto ide jeszcze na spacer 2 km. jak wyrobie sobie jakas kondycje to wydluze czas cwiczen :) na razie musze od czegos zaczac :) Orbitrek mam bardzo profesjonalny i sobie go bardzo chwale. maz kupil od kogos uzywany za 500$ a w sklepie jest warty 2000$ jest naprawde super nie skrzypi nie rozkreca sie itp. dziewczyny a co tak u was podajcie mi jakies pomysly na niskokaloryczne obiady itp a wy jak cwiczycie ? buziaki

Gość anka szklanka pur blanka
hej dziewczynki trzymam za was kciuki ,na pewno dacie rade :) przyznaje że mnie bozia lepiej potraktowała w kwestii "tłuśnięcia" i nie mam z tym problemów i mam prawie 30 .ale na pocieszenie bozia jest bardzo niesprawiedliwa no i wy na pewno macie cos czego ja nie mam np ...milosc ...trzymam kciuki kochane !!!!