Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lodożerca

dla kobiet powyżej 80 kg

Polecane posty

Gość wkoncumuszeschudnac
Asymetria, super pomysł. tak mysle. skad jestescie, nic o sobie nie wiemy, ile macie lat?

Gość wkoncumuszeschudnac
ja centrum, no jakos gdzies bysmy sie spotkały.

Gość beka176
czesc dziewczyny:) ja zamierzam dziś ładnie sie trzymać i nie grzeszyc:) musi mi sie udac:) co do spotkania to fajny pomysł ale pewnie bedzie ciezko sie spotkac bo jestesmy porozrzucane po całej Polsce...:( Ja jestem z okolic łodzi mam 23 lata (skoncze pod koniec roku) mam synka i kochanego meza:)

witam niedzielnie:) jaka ulga z tą temperaturą - u nas 18 stopni! W nocy dziwiliśmy się jak się z godziny na godzinę przy otwartym oknie w sypialni robi coraz chłodniej i przyjemniej:) Acha, jestem z Dolnego Śląska:) dziś rano waga 84,7 kg. Ale ważenie do "stopki" 20.07 menu: śniadanie: 2 jajka sadzone, ćwierć kromki Matermachera żytniego II śniadanie: jogurt Jogobella Light + 3 łyżeczki płatków owsianych na obiad pewnie te same tortille co wczoraj na kolację wczoraj nie zjadłam sałatki z tuńczyka, bo nie byłam głodna, tylko jabłko, więc może dziś.

Hej Dziewczyny :) Ja mam 27 lat pochodzę w sumie z okolic Dolnego Śląska.Możemy się spotkać,zwłaszcza,że wszystkie z nas mają podobne problemy i nikt nie będzie aż tak patrzył na to,że jedna jest piękna jak modelka a druga ma troszkę tu i tam :)

A co taka cisza? A ja się ciagle kurczę zastanawiam co mam zrobić z tym zlotem klasowym?Nie zdążę na tyle schudnąć przez miesiąc żeby ładnie wyglądać ale też nie chcę,żeby się ludzie obrazili,z którymi niedawno odnowiłam kontakty.Mam też drugi problem :( 1 sierpnia mam urodziny o których dowiedział się mój kolega i koniecznie chce przyjechać z kwiatami i mnie zobaczyć po 4 latach.Ja nie chcę,żeby przyjezdzał i widział mnie taką torbę.Jak mogę się wykręcić,żeby nie czuł się urażony?Cholera jasna!

Gość o maaaj gad:D:D:D:D
anka no to sobie popisalas:D:D:D do wiadomosci tych co nie w temacie-wasza kolezaneczka topikowa pod nickiem "wreszciemuszeschudnac" to głupia szmata rozwalajaca innym dziewczynom topiki..ostatnio rozpieprzyla 2...:O tylko dlatego,ze innym laskom odchudzanie jakos szlo a ta pizda tylko zarła i nie miala o czym z nimi pisac:D zarozumiałe, wstretne babsko..potocznie przez wszystkih zwana GOWNOJADEM:D:D jej hobby to wyzeranie kartofli ze spizarki mamusi kiedy ona nie widzi:O ma 35 lat, jest zdziwaczala, obleeeeeeeeeesna gruba stara panna...z innymi dolegliwosciami ze strony cipska...ale nie leczy sie bo ma to w dupie:D:D:D dziewczyny dawac, robimy wlot na topik:D:D:D:D trzeba tej krowie pokazac kto tu rzadzi:D:D:D:D

A co masz na myśli mówiąc"rozpieprzała innym topiki"?Bo każdy może się wypowiadać na jakim topiku chce i jakiegoś zakazu nie ma.poza tym nawet jeśli z jakiś przyczyn jej nie lubisz nie musisz tutaj przyłazić i obrzucać innych błotem

Gość trochętak
No to prawda ze ta anka czy jak jej tam zrobila niezle zamieszanie na jednym z topików na którym swego czasu czesto bywałam.Cza przeszły.Moze rzeczywiscie teraz wezmie się za siebie i nie skonczy się tylko na czczej gadaninie

No ale skoro przyszłyście tutaj i macie jakieś ale wypadaloby powiedzieć o co tak naprawdę chodzi.każdy może kogoś obrazić bo cos tam.

mrowka mysl co chcesz..jak ta larwa rozwali wam ten topik bo ona dobije do setki a wam dobrze bedzie szlo z odchudzaniem i ja krew bedzie zalewac..to miej pretensje do siebie:O

Gość kinimimatri
dziewczyny... dajmy spokój - każdy ma takie samo prawo pisać. jeżeliu koleżanka o której piszecie rzeczywiście jest pasożytem i będzie umieszczałam agresywne, obrażające czy wulgarne komenty zawsze można to zgłosić do moderatora o wyrugowanie koleżanki (admin powinien zablokować komentarze z konkretnego kompa po IP) - no chyba ze laska zmienia kompy czyli pisze z kawiarenek. a jeżeli teksty beda po prostu bezsensowne to nie zwraca się na takie cosie uwagi - w koncu ile mozna pisac jak absolutnie (podkreślam absolutnie nikt nie odpowiada). ps. spotkanko to dobry pomysł - ja wawka

Gość kinimimatri
a z miłych rzeczy - mieszczę się w spodnie sprzed roku ;) kiedy ważyłam około 80-82 ;)

Gość beka176
czesc dziewczyny:) jakos sie źle dziś czuje:( kurcze może znacie jakieś tabletki zmniejszajace ochote na słodycze???? chrom odpada kiedyś go brałam i mało jadłam i schudłam ale jak go brałam w tamtym roku to nic mi nie pomógł....:( może spróbuje jeszcze raz brać ten chrom....sama nie wiem. dziś też tak średnio mi dzień minoł...zauważyłam że zjadam stery....jutro ide na rozmowe o prace i troszke sie stresuje i cały czas bym cos podjadała....zreszta weekendy chyba sa za nudne bo nic sie nie robi tylko je...przynajmniej Ja tak mam...:( trzymajcie za mnie kciuki jutro:) bo musze dostac ta prace:) Odrazu przepraszam ale jutro pewnie zajrze na kafe dopiero wieczorkiem bo cały dzień nie bedzie mnie w domu.... Trzymajcie sie dzielnie i nie grzeszcie:) bo jak nie to bedzie kara:)

dziewczyny, wrzućcie na luz. Po co przewidywać najgorsze? Mamy topik, jest sympatycznie, pewnie że zawsze może zjawić się jakiś troll i próbować popsuć atmosferę ale przecież mamy na to sposón, prawda?Powtarzam jeszcze raz IGNOROWAĆ. Kładę się spać z okropnym poczuciem winy, bo... upiekłam placek drożdżowy z malinami.. i... no wiecie, musiałam spróbować i cholera, pyszny wyszedł:( jutro mam gości, musiałam coś upiec:( mam nadzieję, że jutro zniknie i nie będzie kusił. W dodatku wpadła do mnie mama i przywiozła mnóstwo owoców - ile kalorii ma np.taki arbuz? bo zjadłam ze 3 kawałki. z kolacji oczywiście musiałam zrezygnować w tej sytuacji. Rano chyba nie wejdę na wagę. mrówka, a ten kolega kiedy CIę widział ostatnio? 4 lata temu? I byłaś zupełnie szczupła wtedy? Może nie ma się co wstydzić tylko ubierz jakieś zupełnie luźne, ziwewne ciuchy(jak np. zaopatrzyłam się w kilka takich kompletów i wcale w nich nie widać, że mam nadwagę) i przyjmij go, jak chce wpaść

Gość Mrówko, mozesz podać
maila? Coś Ci chcę napisać.

Tak widział mnie jak ważyłam jakieś 58kg :(Później problemy zdrowotne,różne ciężkie przeżycia i waga szybko szła w górę niestety.Dlatego nie chcę żeby nagle widział paszteta 100kg! Mail:wbikini@wp.pl

witam wszystkich poniedziałek, nie było mnie raptem kilka godzin a tu takie zamieszanie... jako autorka tego topiku bardzo WSZYSTKICH proszę o nieubliżanie nikomu i niewyzywanie nikogo! bo nie taki był cel i nie o to tu chodzi! jeśli ktoś ma do kogoś pretensje itp. proszę założyć sobie WŁASNY topik i tam prowadzić swoje wojny. nie chcę tego tutaj, żadnych oszczerstw i wyzwisk, bardzo proszę to uszanować. a co do diety, to jakoś daję radę, żar już nie doskwiera, zrobiło się chłodniej, w piątek ważenie i się zobaczy:) miłego dnia

Dzień dobry :) No dzisiaj poniedziałek i po sobotniej burzy jest o wiele chłodniej a co za tym idzie człowiek ma więcej siły do ćwiczeń.Muszę sobie kupić też nową wagę i raz na tydzień się ważyć aby zapisywać wszystko dokładnie i ewentualnie coś w dietce zmieniać.Dzisiaj robię sobie oczyszczanie wielkie organizmu za pomocą picia wody+aqua slim+pieprz cayenne.Zobaczymy ile pójdzie do piatku :) Miłego dnia wszystkim życzę a ja lecę dalej do pracy🌼

Witm Beka ,apetyt na słodkie niby poskramia tez MORWA BIAŁA...nie wiem,nie stosowalam na tyle długo aby sie przekonac.Kiedys chrom tez na mnie nie podzialal. A za Anie ciagle ktos podpatruje i nie ma dziewczyna spokoju....nerwy w koncu puszczaja i dziewczyna zaczyna sie bronic. Innego wytłumaczenia nie widze a najlepiej nie zwracac u wagi na docinki pozdrawiam

hahahaha, no i co mrowka..anka wyslala ci swoja wersje wydarzen na maila?? jakie to zalosne...biedna, gruba , nieszczesliwa....ma tylko mame i kartofle:D:D:D ojejejejejejej...nie placzcie tak bardzo za ta anka bo to takie zawistne,obrzydliwie zazdrosne grube babsko ze hej...szybko sie o tym przekonacie...:O

Gość schudne25kg@wp.pl
Napisz do nas i schudnij razem z nami!! Zdrowa skuteczna i szybka dieta bez efektu jojo bez szkoldliwych wspomagaczy!! napisz do nas na schudne25kg@wp.pl i schudnij nowe lżejsze życie w zasięgu Twojej ręki!!!

witam poniedziałkowo dziś mimo wczorajszych grzeszków ciastowych nie było więcej 84,7kg Mrówka, ja ostatnio kupiłam fajne ciuchy w rozmiarze 44 w Kappahl, tańsze są w C & A i w jednym i w drugim mają ciuchy w dużych rozmiarach. Bon Prix nie polecam - ciuchy nigdy nie wyglądają tak jak te na zdjęciach - jakość marna

Cześć Dziewczynki ;) takie mam pytanie, jest któras z Krakowa? ;)) Dzis od rana umieram, dostałam w nocy okres i poporstu padam... :| dobrze, chociaż że nie ma dziś akiego upału jak zawsze;d dziewczyny co sądzicie o basenie? Bo widziałam w miare tanie karnety, na codzienne wejscia na basen ;) wiec pewnie sie skusze ;)

po3dzieciach-właśnie mi w sumie chodzi o jakieś sklepy internetowe bo tu gdzie obecnie mieszkam nie ma żadnego sklepu dla Pań w wiekszych rozmiarach i nie mam prawie już w czym chodzić :(.i tak pomyślałam aby sobie coś przez internet kupić.

Dziewczyny nie wiem jak jest u was ale u mnie sa tzw. outlet-y tam jest duzo ciuchow z anglii , irl itp. i rozmiarowka jest duza - warto zagladac tam - tylko ze sa to ciuchy markowe wiec cenowo malo zachecajace ;) wieksze rozmiary sa tez w sklepach C&A ale ja osobiscie nie wybralam tam jeszcze nic. :/ No i ciucholandy - tam mozna sobie skarby wykopac :)