Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannaMadzienka

PORADŹCIE KOBIETKI BŁAGAM!!!!!!!!

Polecane posty

Gość pannaMadzienka

Mam 19lat, 160cm i 63 kg wagi (około) juz mam dosc! siedze w domu, komp, tv, nie ruszam sie, jem , mam cellulit i rozstępy!! chce z tym skonczyc! jak widzę te ktore chodzą w mini, super figura itd to aż mnie skręca! ja od początku lata jeansy, długie spodnie..! od jutra biegam ale JAKĄ DIETKĘ MI POLECACIE? ja myślę nad kopenhaską!

Gość pannaMadzienka
upupupupu

Gość pannaMadzienka
???

dieta mz czyli mniej zarcia

Gość uskaaaaaaaaaaaa
ja polecam dietę south beach - plaż południowych schudlam 4 kg i lecę dalej, jeszcze bym chciała ok 3 kg to jest super dieta, pierwsza do której się przekonałam i która stosuję powodzenia:)

Gość A pamiętacie tą reklame

pannaMadzienka- lato to najlepsza pora na odchudzanie więc nie ma co biadolić tylko trzeba działać! ogranicz słodkie i węglowodany, nie smaż mięsa (parowar, rękaw albo gotowane,) jedz warzywka/owoce i spróbuj się trochę poruszać, zawsze choć pól godzinny spacer (najlepiej wieczorem bo parówa) Ci pomoże. z czasem kg zaczną spadać i poczujesz się lepiej, powodzenia!

jeśli na oliwie z oliwek to spokojnie można smażyć. befsztyk w diecie kopenhaskiej jest smażony i każdy chudnie na tej diecie. a po skończonej diecie najwazniejsza jest różnorodnośc - czyli raz smażone, raz gotowane, raz pieczone a nie ciągle to samo.

Filonka- właśnie, że nieprawda! befsztyk w kopenhaskiej NIE jest smażony!cytuję: "Befsztyk (mięso wieprzowe: schab lub szynka, czy wołowina chuda - poobrzynać tłuste kawałki), grubość ok. 1,5 cm. Mięso nacieramy ziołami (według gustu, np. zioła prowansalskie, oregano, bazylia, może być świeży koperek lub pietruszka, a także czosnek, jak ktoś lubi), skrapiamy sokiem z cytryny, zawijamy mocno w folię aluminiową (lub rękaw) i do piekarnika na 30 min. " a chudniesz, bo wyniszczasz organizm na maska! przeszłam to i nie polecam! do tej pory nie jem szpinaku ani sałaty.poza tym żadna dieta gdzie zbyt szybko chudniesz nie jest ani zdrowa i ani dobra.

Gość mamausia juleczki 3 letniej123
jestm w 99tc. pomóżcie mi prosze!

Lenka1980 Jedne przepisy mówią tak, inne inaczej, ale jest to dieta oparta na białkach i TŁUSZCZACH takich jak oliwa = DOBRY tłuszcz poza tym przez 13 dni organizm się nie wyniszcza! jem mniej i zdrowiej ! więcej warzyw owoców chudego mięsa BEFSZTYK = POLĘDWICA WOŁOWA bo tylko czerwone mięso zawiera L-karnitynę. do Autorki - na początek polecam Ci dietę kopenhaską, ale jak po niej rzucisz się na jedzenie to efekt żaden, ja od dziś przechodzę na dietę od dietetyka, wczoraj skończyłam kopenhaską pozdr

Gość super topik
mam ten sam problem poradzcie plissssssssssssssssssssssssssssss