Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sabinka1

Problemy z porzyciem seksualnym

Polecane posty

Witam was, postanowilam napisac tu na forum drazniacy mnie problem jaki mam w malrzenstwie. Otoz jestem mezatka od roku a z moim mezem znam sie w sumie od dwoch lat, do tej pory nie mielismy porzycia seksualnego pelnego, byly tylko pieczszoty dlonmi konczace sie wiadomo czym, ale w pelni calego sexu nigdy miedzy nami nie bylo. Z mojej strony nie mam nic co by krepowalo mnie przed tym, ale moj maz nie wyraza ochoty do tego by poprostu kochac sie ze mna. Jak sama nie wezme inicjatywy do pieszczot to sam nigdy nie zrobil kroku by to zrobic. Kilkanascie razy probowalam rozmawiac o tym z nim, jednak zawsze rozmowu konczyly sie obiecaniem przez niego ze nastepnym razem pokochamy sie iiiiii tak juz dwa lata minely. Kompletnie nie wiem co robic dalej, stracilam przy nim poczucie kobiecosci, przytylam i mam poczucie ze wygladam gorzej niz kiedykolwiek. Tak bardzo bym chciala zeby zabral mnie kiedys do sypialni i kochal sie ze mna jak szalony..... ale powoli trace nadzieje ze kiedykolwiek sie to stanie.....a dzieci , jak pomysle o nich, to jak mam zajsc w ciaze? , nie chce by to mazenie o nich kiedys w przyszlosci wogole sie sprawdzilo....... Poradzcie, prosze....

Gość Widać, że w tej wieczorowej
poŻycie :o Stawiam, że jest gejem.

Gość mam to samo z moim
Myślałam, że jest taki moralny a po ślubie wyszło, że to impotent. I kurwa nie miałam, nie mam i miała nie będę seksu. Chyba że odważę się na zdradę :O

Gość napewno jestes blondynka?
zmien kolor wlosow na czarne a twoje zycie diametralnie sie odmieni haha ha udowodnione naukowo.twoj maz oszaleje w sypialni

Gość ja tak mam z żoną
:(

Gość carolusek
Cóż...jeden plus jest taki że dostaniesz bez problemu uniewaznienie kościelne małżeństwa. A co jest nie tak? Hm...nie wiem bo jeśli jest tak jak piszesz to wszystko jest nie tak i nawet ciężko powiedzieć od czego zacząć żeby to zmienić. Bo facet to facet i dwa lata bez seksu z własną żoną to jest co najmniej chore....