Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rumcajsowa Hanka

Jak ubrać się na fitness

Polecane posty

Gość gość
Bardzo fajne, oryginalne ubrania sportowe kupisz tu http://senseishop.pl/ Będziesz mieć pewność, że nikt nie będzie ubrany tak samo.

Gość gość
Biorę udział w zawodach fitness, praktycznie na całym świecie. Wiele zdjęć mam na Instagramie. Ćwiczę w ubraniach sportowych od marki Gym Hero (ich strona: www.gymhero.eu ). Ta marka mnie nie sponsoruje. Polecam ze względu na krótki czas przesyłki i bardzo dobrą jakość materiału. Przede wszystkim materiał naturalny, głównie bawełna, minimalny dodatek syntetycznych rozwiązań, co pozwala na lepsze dopasowanie odzieży do sylwetki. Wiele kobiet, z którymi ćwiczę chodzi w ich legginsach. Inwestujesz raz w kolekcję odzieży sportowej i masz spokój. Prań wiele wytrzymuje, nie ma żadnych problemów z zamówieniem, częste promocje i to bardzo duże. Czasami zdarzają się do 50-60 złotych. Wzornictwo super. Ogólnie bardzo dobrze mi się ćwiczy w ich rozwiązaniach. Marka godna polecenia, no i do tego polska, więc jakieś założenie patriotyczne przy zakupach również występuje.

Gość gość
Ja lubię ciuszki firmy jtb poland, fajnie się w nich ćwiczy, przepuszczają powietrze i świetnie wyglądają. Możesz je kupić w sklepie http://www.fitstore.com.pl/

Gość gość
Dziewczyny, a co sądzicie o ubraniach Pretty Fitty? Są fantastycznie kolorowe, ale jestem ciekawa jak z jakością

Gość gość
Nie mozna zapominac o makijazu i fryzurze na silownie . Co kto woli. Ja swoje wlosy prostowalam, za to moja przyjaciolka lubila je podkrecic . Koniecznie puder i wytuszowane rzesy .

Gość margola39
są wygodne i nie robią się z nich szmaty po praniu, naprawdę jedne z lepszych na jakie trafiłam :)

Gość loverske
Makijaz i fryzura? Dziewczyny siłownia i fitness to nie pokazy mody. Nie jest to takie ważne. Osobiscie uważam,że makijaż jest zbędny bo przy intensywnych ćwiczeniach może spłynąc. Jeśli chodzi o fryzurę to nie wiem jak Wy , ale ja osobiście mocno się pocę tak wieć włosy mam nieco mokre :P Kilka informacji na temat tego jak skompletować dobry strój na fitness znajduje się tutaj: http://www.fit-pro.pl/jak-skompletowac-stroj-na-fitness/ Możecie sobie kochan zerknąć. Po pierwsze ubranie powinno by c dobrze dopasowane i komfortowe ( najlepiej bezszwowe). Po drugie lepiej jest zainwestować w dobrą firmę a nie jakąś niewygodną no name. No i ubranie można sobie kompletować spokojnie i na raty.

Ubierz się tak, żeby Ci było wygodnie. Ubrania sportowe nie są teraz bardzo drogie więc na pewno coś dla siebie znajdziesz.

Gość gość
Na stronie esportshoppl mają super ubrania sportowe. Mam od nich kilka koszulek i stanik sportowy i jestem mega zadowolona. Nie dość, że modne to jeszcze i wygodne!No i to nasza polska marka!