Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale z niej flirciara

Dziś koleżanka powiedziała mi ze jestem przystojny i mnie podrywała

Polecane posty

czy ona coś do mnie.. czy tylko flirtuje

zastanawiam się, bo nie wiem czy tylko się wygłupia czy coś poważnie żebym na gupka nie wyszedł jak ją gdzieś bym chciał zaprosić

Gość maria maria
hmm skoro ci mówi, że jestes przystojny to jej sie podobasz:) nie wiemy jak flirtowała słowem? rozmową? nie bylismy z wami:) chyba ze dasz tu kilka zdan waszej rozmowy:)

to ważne, bo jutro spotkamy się na domówce i nie wiem czy robić jakiś ruch? zauważyłem też że kręci się obok niej wielu facetów a ona jest zawsze dla nich miła i prawi komplementy. tylko,że tak czasem na mnie patrzy inaczej. Choć może sobie coś tylko wkręciłem? Proszę doświadcxzonych poważnych ludzi o radę. Miałem 2 dziewczyny, ale związki zaczęły się spontanicznie od kina a tu jest inaczej i nie mam do niej śmiałości.

Gość ladyy babajaga
pewnie zwale z ciebie cisnie hehe

Gość ladyy babajaga
pokaz swoje foto to ci powiem czy mowila powaznie ;p

nie wiem np.powiedziała, że ja zawsze ładną muzykę puszczam na imprezach albo, że pachnę powalająco czy jakoś tak powiedziała. Innym razem jak byłem chory i nie szedłem na impreze to powiedziała, że chyba też nie pójdzie skoro ja nie idę. Mogłem ją zapytać wtedy dlaczego, ale mnie zamurowało.

nie jestem samobójca foty nie dam. Ale moge napisać, że wszyscy mi mówia ze jestem podobny do Robiego Wiliamsa, tylko ja mam prostą szczęke

Gość maria maria
to jestes brzydki Mi sie on nigdy nie podobał taki dzieciak, niedojrzały

ale na powodzenie nie narzekam, tylko z nią jakoś nie umiem bo jednego razu jest miła a innym razem prawie, że ignoruje

Gość ladyy babajaga
no szkoda skoro nie dasz foty to siecko jest cokolwiek stwierdzic :) wiec ja ci nie stety nie pomoge

ej pomóżcie! chcę zrobić krok bo męczy mnie już ta sytuacja ale potzrebuje jakiegoś potwierdzenia, że jest tak jak mówi a nie , że się tylko wygłupia

Gość maria maria
hmm..trudno radzic.. ale jest miła..to moze jak 2 raz sie spotykacie to cie nie ignoruje..a zwyczajnie nie zauwaza?? Albo czeka az cos zrobisz. trudno ocenic. Wiem jedno jakby cię ignorowała, NIGDY NIE BYŁABY MIŁA. Kobieta dla faceta, którego ma gdzieś nigdy nie bedzie miła. raczje zawsze bedzie go traktowac normalnie. więc jak jest miła to ma ciepłe uczucia względem ciebie:)

Gość maria maria
a ty jestes prawdziwy Meżczyzna, czy jak ten z jpg? Jesli jest miła to działaj. swieci słonce..moze ją raziło i iebie nie zauwazyła..a ty juz foch..jak baba..

postanowiłem, że jutro będzie przełom albo coś zrobie albo sobie odpuszczam i szukam innej laski, bo mnie sytuacja męczy

Gość maria maria
wiesz..ja wczoraj ogladałam się za każdym autem..ktos zaprkował wiec sie obróciłam..ale facet wysiadł z auta i nie był nim. A w tym czasie mój facet jechał autem..widział jak sie obracam..i na forum wczoraj napisał..ze go nie zauważam..że odwracam głowe.. a ja zaglądam w każdo auto..ale dyskretnie, bo to niebezpieczne. jest lato, panowie chętni na sex. Zapamiętają mnie, a potem będę szła..i mnie wciągna do auta..bo się na nich patrzyłam..wcześniej. widzisz..moze ty masz takie nieporozumienia. wiec nie oceniaj jej, ze ona ciebie ignoruje.

cholernie mi sie ona podoba ma niezłe nogi i coś w sobie takiego, że trudno o niej nie myśleć

Gość maria maria
niezłe nogi czy stopy:D?

nie przezył bym gdyby ktoś ja mi ukradł:(

Gość maria maria
stopy:)?

też ale przecież nie tylko

Gość maria maria
wiem, żartuje:) to działaj Jak jest miła:) Bo miła jest dla ciebie:) Nie dla innego faceta:)

Gość gość
Ja mam 27 lat i tez czesto słyszałem ze jesem przystojny a do tej pory jestem prawiczkiem.

Gość gość
Kto ci tak mowil? mamusia?