Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda 3333

Wspólne odchudzanie 10 kg w dół

Polecane posty

U mnie to z chęcią do ćwiczeń różnie bywa ale w weekend najbardziej mi się chce ćwiczyć i tez najwięcej ćwiczę ;)

czesc dziewczynki!!!!!!!! Gratuluje Wam suksesow:D ja sie zwaze za tydzien w poniedzialek i wtedy zobaczymy.. wlasnie dotarlam do domu i nie mam sily na cwiczenia, jestem strasznie zmeczona bo nie moglam zasnac wczorajszej nocy:( jesli chodzi o dietke to zjadlam ok1300 kcal wiec nie jest zle:)

dziś niestety zawaliłam, ale mam nadzieję, że 3 godzinny bieg po sklepach tochę zrekompensuje moje grzeszki;)) kupiłam dziś krótkie spodenki, szok- na 14 lat. nie wiem jakim cudem:) tak wiec jestem mimo wszystko dobrej myśli. trzymajcie się ciepło, będzie dobrze;D

Fanka Janusza - o to ja ostatnio kupiłam spodenki na dziale dziecięcym na 158 na dziewczynkę 9-10 lat pisało ;) i nie jakieś dziecinne normalne fajne spodenki ale nie wiedziałam że dziewczynki w tym wieku maja takie wymiary jak ja :/ duże one ;) ale to w końcu Irlandia :)

Dzień Dobry🌻 Ja dziś sobie pospałam do 10:30 :) ale oczywiście z przerwą bo wstaje o 6 i jak mąż poszedł do pracy do poszłam jeszcze spać tak po 7. Za sobą mam więc dopiero śniadanie (3 mini kromki razowca z wędliną i zielonym ogórkiem) No ja niedługo jadę na urlop do PL ale pewnie mi się też już nie przydadzą a tu całe lato było deszczowe i chłodne było tylko kilka takich dni cieplejszych :( Mam nadzieje że przynajmniej nie będzie padało w PL jak przyjadę

Hej:) Ale zmęczona się dziś czuję. Jestem kompletnie niewyspana. Na śniadanie zjadłam kanapkę z twarożkiem i pomidorem. Z ćwiczeń planuję aerobik, A6W i hula- hop. Znów mam wielkiego głoda, ale muszę się powstrzymać przed rzuceniem na jedzenie, bo potem będę żałować.

Ale u mnie okprna pogoda też:( Wiejee cholernie ;// Z dietka ok ;) Sniadanie 2 sucharki z rybką w pomidorach ;P II śnidania nie zjadlam bo cwiczylam wiec obiadek kawalek klopsa z indyka do tego duzo zielonej salaty i wlasnorecznie robiony sos czosnkowy ;) Mniam. xD co do ćwiczeń to 800 kcal spalonych na rowerku stacjonarnym i do tego skakanka;))

Ja dziś zjadłam kawałek ciasta zobaczymy jak to wpłynie na dietę. Powiem Wam że już ok 2 miesiące nie jadłam nic słodkiego i jadłam te ciasto właściwie tak od niechcenia i jak skończyłam to nawet już nie miałam w ogóle ochoty na dokładkę tak jak kiedyś i za słodko mi było. Nie myślałam że w 2 miesiące mogę się odzwyczaić od słodkości...

czesc dziewczynki!!! ja dzisiaj spedzilam caly dzien poza domem, masakra, zjadlam w sumie 1500 kcal, wiec mogloby byc lepiej, ale tez nie jest zle, musze przyznac ze bie cwiczylam bo nie bylo kiedy, a teraz jestem zmeczona:( wiec dzisiaj chyba sobie odpuszcze... jutro nadrobie:P lece wziasc prysznic i spac bo padam

Hej dziewczyny:) W końcu wczoraj nic nie poćwiczyłam. Po powrocie z pracy nie miałam sił na nic. Więc zaczynam A6W od nowa. He hee:P Macie pomysły jak radzić sobie z okropnym leniem? Mi tylko przychodzi do głowy to, że muszę ruszyć dupsko i tyle.:P Po problemie:P Ale to łatwo się mówi, a gorzej robi. Dziś na śniadanie zjadłam arbuza, na drugie też zjem arbuza, a później jeszcze nie wiem. Za to wieczorem zrobię sobie małe SPA na poprawę humoru:) Udanego dnia życzę 🌼

czesc laseczki:D Ja dopiero wstalam:P:P pije kawe i zaraz sniadanie (platki owsiane), a pozniej sie zobaczy... dzienna zjawa sposob na lenia?? tez chcialabym to wiedziec, w moim przypadku moze to nie az taki len jak zmeczenie, po pracy juz nie mam sily na cwiczenia, mysle tylko zeby usiasc (prace mam stojaca):( wiec nie wiem jak sobie z tym poradzic... dzisiaj pracuje na wieczor wiec mam czas zeby pocwiczyc przed, zaraz sie biore za spalanie tluszczyku:)

I jak Wam dzisiaj idzie dziewczynki? u mnie jak narazie na plusie, nawet pocwiczylam godzinke:P i zaraz lece do pracy:( odezwe sie poznym wieczorem...

Cześć dziewczyny :) U mnie dzień nawet w porządku :) nie jadłam w odpowiednich odstępach czasowych bo byłam na zakupach ale diety się trzymałam :) w sumie zakupy to było z 5-6 godzin chodzenia po mieście i sklepach zawsze to lepsze niż siedzenie w domu :) Ja dziś na obiad zrobiłam zupę jarzynową - krem :)

oj u mnie też kilka godzin zakupów, ale warto było mimo złej pogody:) z dietą całkiem oky, jak na razie jestem zadowolona, ale muszę zaraz zjeść kolację, a nie mam kompletnie pomysłu...

Fajnie, że wszystkie jesteśmy dziś na plus:) Z ćwiczeń dziś zrobiłam tylko A6W dzień pierwszy, także nie mam się czym chwalić. Ale jutro będzie lepiej:)

czesc wszystkim:) ja dopiero co dotarlam do domu, pol zywa ale dotarlam:) jesli chodzi o dietke to dzisiaj swietnie, 1100 kcal i rano godzinka cwiczen wiec jestem z siebie dumna:P mam nadzieje ze jutrzejszy dzien bedzie rownie udany... dobranoc 🌼

Dzien dobry 🌼 No i kolejny dzien czas zaczac:) ja wlasnie pije kawe zaraz sniadanie i lece do pracy, jedzonko juz przygotowane wiec nie ma mowy zebym zjadla cos innego niz mam w planie:) milego i udanego dnia:D odezwe sie wieczorem

Dzień dobry 🌻 U mnie dziś na śniadanie była owsianka i kawa z mlekiem.... :D Wczoraj poćwiczyłam na stepperze tylko 45 minut bo tyle się wczoraj nachodziła na tych zakupach że już mi się naprawdę nie chciało :/ Dziś mam nadzieję że to nadrobię :) Miłego dnia :)

u mnie dziś całkiem znośnie: śniadanie: sałatka warzywna, obiad: makaron z sosem wieczorek: jogurt z gruszką i otrębami, kolacja: grzanka czosnkowa, trochę rodzynków w czekoladzie. boli mnie nerka, ledwo co się ruszam, pewnie przez to, że wczoraj strasznie przemokłam.

czesc wszystkim!! u mnie dzisiaj calkiem calkiem sniadanie platki owsiane i kawa z mlekiem 2 sniadanie nektarynka i troszeczke suszonych jablek w pracy zjadlam pelnoziarnista kanapke z kurczakiem i warzywami pozniej serek wiejski light... a na koniec zaliczylam 2 h cwiczen na silowni po czym zjadlam jednego banana:) wiec nie jest zle:) jestem strasznie zmeczona lece wziasc prysznic i odezwe sie pozniej Ankula na jakim steperze cwiczysz?? olanuje sobie kupic ale nie wiem jaki:(

nie da się wkleić tak żeby się link nie podzielił musisz skopiować i pousuwać spacje :)

hej dziewczynki nie oddzywalam sie bo zmieszania troche z roczpoczeciem roku wiec rozumiecie . ;PP u mnie tak srednio ;( musze jutro pocwiczyc juz koniecznie bo od 2 dni nic zero jakos nie mialam sily nie iwem :( z dietka na pół gwizdka:( ale mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej juz;) lece spac zmeczona jestem ehh nie przyzwyczajona do wstawania o 6 rano :( trzymajcie sie dizewczynki;)

dzieki Ankula wlasnie o czyms takim myslalam:) i jeszcze jedno pytanie, czy na takim steperze nie rozbuduja mi lydki, bo ja mam juz wystarczajaco duze:P

ja też mam wystarczające ;) ale odkąd ćwiczę to raczej nie zauważyłam żeby urosły jeszcze bardziej. Ten pokazuje czas ćwiczeń ilość kroków i ilość spalonych kalorii. ja to chyba nawet go kupiłam jak był na promocji. Ale nie narzekam na niego :)

czesc dziewczynki:D ja juz po sniadaniu i mojej porannej kawie z mlekiem, wlasnie odkurzylam caly dom i zrobilam dwa prania wiec troche kalorii spalonych:P jeszcze nie wiem co bede jesc pozniej ale cos sie wymysli na poczekaniu:) ide dzisiaj kupic pas neoprenowy wiec bedzie motywacja do cwiczen:P do uslyszenia pozniej