Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda 3333

Wspólne odchudzanie 10 kg w dół

Polecane posty

Ja kobitki lece spać ;) Jutro rano czeka mnie pedałowanie przed sniadaniem ; * Odezwe sie jutro . Dobranoc ;)

Będę testowała dopiero przepisy :) bo znalazłam sporo różnych wersji :) Można użyć płatków owsianych albo zmielone otręby owsiane (wersja dukanowska ;P :) Ja chyba spróbuje z tymi płatkami jednak :) Jutro trochę pokombinuję i dam znac jak wyszło :)

Kolejny dzien walki z kilogramami uwazam za otwarty:D Ja wlasnie popijam moja kawke i zaraz sie biore za przygotowanie jakiegos sniadanka... do uslyszenia

U mnie kolejnyy dzień również rozpoczęty ; d Lenia miałam takiego że szok miałam wstać o 9 i pojeżdzić na rowerku no ale pospałam zjadlam śniadanko potem poćwicze ;) Nic się nie stanie ! a teraz ide sprzątać chate i umyje wszystkie oknnaa w domciu ;D a jest ich 4oraz caly balkon do tego to zawsze będzie wisilek jakiś ;d Bede zaglądać co jakiś czas ;)) Obiadek już sobie robie ;) Dziś będzie zupka jarzynowaa ;D

Ja tez bede miala zupe jarzynowa, wlasnie sie gotuje:) A na sniadankie zjadlam tarta marchewke z tartym jablkiem do tego lyzeczka kokosu... onaa17 przy myciu okien traci sie duzo kcal:) Ja zaraz tez troche pocwicze chociaz mi sie nie chce jak nie wiem co, no ale coz, trzeba sie jakos zmobilizowac:D

Trzeba trzeba kochana ;)) Nie ma innej opcji ! No traci sie zapewne bo to dość męczące ;P Jestem już przy 2 oknie heh ; D Tylko wątpie żeby mi papieru starczyłoo więc dziś połowe zzrobie chyba ;)

u mnie właśnie mała przerwa na zupke i dalej do sprzątania już jestem taka umęczona że masakraa. Ale to doobrze spalam kcal ;D

Hej dziewczyny ja już pisałam na początku tematu, ale odcięło mnie od netu na kilka dni. Zaraz nadrobię zaległości i poczytam forum. Moja obecna waga to 55,1 Chcę sie pozbyć boczków i troszkę udek. Bo ogólnie 55 kg przy 169cm to spoko. Przed ciążą ważyłam 50 kg i zawsze miałam niedowagę ale była szczuplutka i wyglądałam dobrze teraz tęsknie za tym wyglądem. Jakieś drastycznej diety nie będę stosować po prostu ćwiczenia warzywka owoce i mniej jedzonka. Mam nadzieje że to podziała, ponieważ mam problemy hormonalne po ciąży mój organizm po prostu się rozregulował wcześniej mogłam jeść non stop opychać się wszystkim i waga nie drgnęła teraz cały czas próbuję wrócić do poprzedniej .... 55,1kg 55,1kg

Właśnie poczytałam zaległości. Ja tak samo jak wy lubię słodkości. Ale ostatnio staram się jeść orzechy kiedy mnie kusi na słodkie kupiła sobie orzechy nerkowca i w smaku są naprawdę dobre i słodkawe więc jakoś mi to pomaga ale jem też rodzynki a nie wiem czy to dobry pomysł... wzrost 169cm 19.07.2010 55,1kg

Ankula podobno z rodzynkami trzeba osrożnie i w małych ilościach ; ) to no ładna waga i tak 55 kg to bardzo mało ! ja przy wzroście 158 cm waże 60 kg :( Ale to się zmieni ;) Więc powodzenia życzę! :d

Hej kobitki czy któraś stosowała vichy cellu destock? bo myślę żeby go kupić zastanawiam się czy faktycznie wspomaga odchudzanie

Ankula ja nie stosowałam ... A robił ktoś może 6 weidera ?? Bo tak myślę czy czasem od jutra nie zacząć ! :DD Kto ze mnąą?

Ja kiedys zaczełam stosować ale po ok 2 tygodniach przerwałam bo mój kręgosłup nie wytrzymał niestety od ciązy i możliwe że znieczulenia w kręgosłup mam problemy z kręgosłupem czasem nawet dłuższe schylanie się jest masakrą

Gość na dietce :)
hej dziewczyny, mogę sie do Was przylaczyc? macie nowy topik to fajnie byloby sie zaklimatyzowac.

czesc dziewczynki.. Ja dzisiejszy dzien uwazam za udany:D jupi:P wszystko przebieglo zgodnie z planem. Ankula ja nie stosowalam nigdy produktow z vichy wiec nie moge Ci doradzic czy warto kupic czy tez to wyrzucenie pieniedzy w bloto, z drugiej strony jak nie kupisz to sie nie przekonasz wiec moze warto:) onaa17 6 weidera zaczynalam milion razy ale nigdy nie bylam wstanie zakonczyc, zazwyczaj poddawalam sie przy ok 20-tym dniu.. jak dla mnie te cwiczenia sa masakryczne trudne:( brzuch boli jak cholera... ale za to efekty sa... no ale w sumie przy mojej obecnej wadze to efektow praktycznie nie bylo by widac, bo miesnie i tak by sie ukrywaly pod powloka truszczu:P:P

na diecie witamy w naszym gronie ! Od kiedy stosujesz dietke;> I jaką;> Karolinka 28,, ja też mam tłuszcz na brzuchu ale 6 weidera to ćwiczenia areobowe. Ja raz próbowałam i poległam w 2 tygodniu . Ale wczoraj wpadłam na ciekawy wpis tu masz linkhttp://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3214790 i naprawde świetne opinie są i ja postanowiłam się pomęczyć może mi się udaaa !Jaw to wierze . Przemyśl warto ;D Jakby co będzie nas 2 ; ***

Gość na dietce :)
hej, dzięki za przyjecie :) ja w zasadzie odchudzam sie od zawsze, w tamte wakacje schudlam 15 kilo i pod koniec sierpnia przy 171 cm wazylam 66, przez rok waga stala na poziomie 66-69, teraz jest 65-67 w zaleznosci od wagi na ktorej sie waze, ale ja licze sobie 67, chciałabym dojsc do 60 a potem zobaczymy, ale 60 jak najbardziej mnie zadowala.

No dobra ja sie pisze na ta 6 weidera... po przeczytaniu tych postow czuje sie zmotywowana:D To jak od dzisiaj?? na dietce- jaka dietke stosujesz i jak schudlac te 15 kg w zeszle wakacje??? moze masz dla nas jakies wskazowki:) Ja dziewczyny odpisze dopiero na wieczor bo nie bedzie mnie w domu a co za tym idzie nie bede miala dostepu do neta.. ale piszcie jak wam idzie, pojawie sie ok 22.00:)

Zmienilam stopke, moze na niewiele mniejsza ale zawsze cos:P:P powolutku powolutku dobrne do celu nawet jesli mialoby mi to zajac pol roku:D

Tak myślałam że cie przekonam ! To od dziś zaczynamy ;D I ja wole plan A czyli na 6 tygodni niż na 7 ;P Po pierwsze szybciej skończymy a po drugie jak zrobie sobie jeden dzień przerwy to na bank do A6W nie wróce :( na diecie opowiadaj nam i to szybciutko jak schudłaś tyle ; O

Ja też dopisałam moje okrutne kg ! Trzeba obserwować ich spadek .;P

u mnie na razie waga stoi w miejscu 55,1 ale nie zrażam sie bo to dopiero początki