Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z rozbitego okienka

ZAPROSIL MNIE NA WAKACJE A JA SIE ZGODZILAM I MAM PROBLEM

Polecane posty

ale Ci tu pomogli:) co ma seks do tego problemu? jak będziecie na wycieczce to powiedz może, że słabo Ci czy coś takiego...może sam zaskoczy, skoro Ty masz jakąś blokadę...

sama się dopieszczam strzelam sobie palcuweczke i jest mi dobrze z tym

Gość mizantropka
takie rady jaki problem :D

masz 100euro. kup za swoje i nie kombinuj. jak będzie chciał zapłacić, obróć to w żart i zgódź się ale nie oczekuj tego od niego. idziecie sobie uliczką nagl epowiedz, wiesz co? ja sobie kupię hot doga :P a on: a co głodna jesteś? a Ty: tak, zawsze mniej więcej o tej godzinie coś jadam on na pewno odpowie: ok, nie ma sprawy a potem na obiad możesz mniej zjeść.

dzieki noramlnym za rady:) Na pewno sie to przyda. Ide juz spac bo zmeczona jestem. Raz jeszcze dzieki i dobranoc

Gość MakesMeWonder
Mysle, ze najlepsza ze wszsytkich rad jest taka, zebys zmusila sie do obfitszych sniadan, jezeli nie mozesz przemoc sie z tym bananem. bo roztrzanie problemow z obiadami to bezsensu, na wyjezdzie, troche wyjdziesz na rozkapryszoną. No bo przez taki glupi problem skonczycie jadając oddzielnie w dwoch porach, czyli robiac przegłupie manewry na wakacjach albo zmuszajac jego, zeby nagle jadal w nieswoich porach - czyli i tak i tak zle. Zostaw ten problem na pozniej, jak przyjdzie wam razem mieszkac, a teraz postaraj sie dostosowac do istniejacych warunkow, czyli albo obfite sniadania albo jakas przekaska po drodze.

Gość mizantropka
Mayor... :D nie lekcewaz, to bardzo wazki problem!!! Sa tylko 3 posilki dziennie i autorka przymiera glodem, bo nascie lat jadla obiad o 14, a nagle musi zjesc o 18 przez kilka dni. I to jest wielki zyciowy dramat. :D:D Niewiarygodne jest to, zeby wieku 21 lat bodaj rozstrzasac na forach takie maksymalne pierdoly.