Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicie

trójkołowy wózek

Polecane posty

Gość co myslicie

co myslicie o tym wozku ?? http://www.e-broucek.cz/kocarky/kombinovane/kocarek-baby-world-v-cross chodzi mi konkretnie o to czy, te 3 kolka to dobry pomysl ?? ktos uzywal tego konkretnego modelu ?? mysle tez o tym kolorze. chcialabym dokladnie ten czarny w biale kwiaty... mysle, ze ejst uniwersalny i nie bedzie sie szybko brudzil... dziecko urodzi sie w zimie... poradzcie czy to dobry wybor ?? szczegolnie cenne beda dla mnie uwagi osob, ktore uzywaly tego wozka :)

Gość jesli moge doradzic....
mialam kiedys wozek na 3 kolkach i z tego co pamietam jest bardzo wywrotny, polecalabym raczej wozek z dwoma malymi kolkami z przodu

Gość bosanoga
nie wiem czy interesuje cię opinia co do wyglądu tego wózka ale spotkałam się pare razy ze zdaniem ze czarne wózki kojarzą się ludziom z trumienkami na kółkach:O

Gość mama i juzzzzz
ja nie używam tego modelu , ale też 3 kołowy jane slalom pro i jak dla mnie rewelacja super sie prowadzi nawet 1 reka w sumie jak dla mnie róznicy w używaniu między 3 a 4 kołowym nie ma tylko w wyglądzie :)

Gość mama i juzzzzz
eee wcale nie jest wywrotny przynajmniej mój moja kolezanka ma tez quinny buzz na 3 kołach i tez jest zadowolona

Gość co myslicie
bosanoga, wyglad tez ma dla mnie duze znaczenie dlatego do razu pytalam o kolor ;) tez obawiam sie troche tego czarnego koloru dla dziecka... nie chcialabym uslyszec, ze wyglada jak trumienka :/

Gość ala ma kotaa
zależy gdzie masz zamiar nim jeździć bo ja sobie nie wyobrażam iśc na spacer polną drogą czy tam leśną z takim wózkiem. dwa kółka to jednak lepsza stabilność jeśli chodzi o wstrząsy

Gość co myslicie
jesli moge doradzic...., a czy takie "cienkie" kolka (jak w linku, ktory podalas) nie beda sprawialy, ze bedzie czuc kazda krzywa plytke na chodniku ?? sorrki za glupie pytanie, ale sie wogole nie znam na wozkach...

Gość co myslicie
wozek bedzie uzywany glownie w miescie, ale nie wykluczam jakichs wycieczek ;) ogolnie jakos jestem zle nastawiona do 4 kolek... prowadzilam taki wozek i do szalu doprowadzaly mnie te krecace sie z przodu dwa kolka... jeszcze po jakims sklepie luz, ale po naszych chodnikach mozna oszalec... ciagle sie cos blokowalo...

Gość pppppppppPPPP
mamai juzzzzz tez zastanawiałam się nad jane slalom ,ale nie podoba mi sie jego przód, przy przednim kole , taki jakis długi A tak poza tym wygodny ten wózek ? Nie załujesz ,ze kupiłaś ? Jesli chodzi o wygląd do bardziej od jane podoba mi się quinny buzz 3 ,ale nie ukrywam ,ze nad jane się zastanawiałam

Gość mama i juzzzzz
ale nasz wózek jest właśnie do zadan w terenie ... jezdzimy nim po plazy czasem góry i obowiazkowo las ... nie wiem moze to zalezy od firmy czy modelu ale nasz naprawde sie niewywraca a co do koloru to czarny z białymi kwiatami jest ok. aleja wziełabym bardziej jasny

Gość ala ma kotaa
co myślicie- są wózki w których te skrętne koła można bez problemu zablokować

Gość mama i juzzzzz
nie nie żałuje zwłaszcza ze spacerówka duża i wygodna rozkłada sie całkiem na płasko i co najwazniejsze spacerówka lekka a ja musze na 3 pietro popierdzielac z nia :) jedynym minusem jest mały kosz na zakupy mi własnie w quiny nie podobala sie spacerowka bo mala mi sie wydawala ... ale kolezanka ma i tez jest zadowolona wiec to juz chyba rzecz gustu

Gość pppppppppPPPP
tak w quinny spacerówka mała , ale to dlatego ,ze pózniej powinno się dokupic ( lub kupic w zestawie ) drugie siedzenie XXL , dla większych dzieci Jane to bardzo dobra i stara firma , wózki podobno mega bezpiecznie , lekkie i komfortowe , mnie się tylko nie podoba przód

Gość jak dla mnie
to ten wózek z linka ma 4 koła :p

Gość co myslicie
ktos jeszcze ma jakies doswiadczenie z tym lub podobnym wozkiem ??

Gość co myslicie
ktos jeszcze ma jakies doswiadczenie z tym lub podobnym wozkiem ??

Gość co myslicie
up

nie kupuj czarnego wózka. Zagotujesz dzieciaka:-o Czarny kolor na słońcu koszmar. Poza tym widać każde lekkie nawet zabrudzenie.

autorko ja znam 3 osoby które miały wózek 3 kołowy i wszystkie 3 niezadowolone. Nie znam natomiast ani jednej osoby która by była niezadowolona z wózka z 4 kołami. Weź to pod uwagę. Narzekaly że źle się zjeżdża np z wysokiego krawężnika. Przód ci się chwieje wtedy itd

Gość co myslicie
dziecko urodzi sie w zimie... to zanim bedzie takie slonce, ze bedzie mozna sie ugotowac, dziecko bedzie korzystalo juz ze spacerowki i tez mam nadzieje, ze rzadko bedzie musialo w niej siedziec...

Gość co myslicie
jakies konkrety ?? juz wiem, ze : 1. wozek moze byc niestabilny - zwklaszcza przy wjezdzaniu na kraweznik 2. kolor czarny nie jest dobry na slonce i widac na nim brud (a to czasem nie na jasnym bardziej widac?? )

wbrew pozorom kolor czarny jest dobrym kolorem na słońce, a także ciemne, nie białe ubranka na lato. zawsze istaniao przekonanie ze czarny przyciaga slonce a bialy odbija, dziala to jednak na takiej zasadzie ze biale ubranka przepuszczaja przez siebie wiekszosc szkodliwych promieni dltego material sie nie nagrzewa, czarny/ciemny natomisat duzo szybciej sie nagrzewa ale tez pochlania wiecej szkodliwego promieniowania, wiec najlepiej wybrac ciemniejszy kolor i tak czy inaczej starac sie chronic go przed sloncem

Gość dzis i jutro - ogórkowa z maka
TRÓJKOŁOWY WÓZEK JEST DO BIEGANIA ALBO NA ROLKI A NIE DO JAZDY PO MIEŚCIE LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ MASZ DZIECKO MAŁE WSADZASZ JE DO WÓZKA IDZIESZ POBIEGAĆ JEŻELI LUBISZ SPORT

do biegania sa specjalne 3-kołowe wózki, nie wszystkie trójkołowce sie do tego nadaja wedlug mnie i sa tez zwykle miejskie wózki na trzech kółkach.