Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajzaaa23

Tragedia na wieczorze panienskim

Polecane posty

Gość lajzaaa23

Dziewczyny miałam wczoraj wieczór panienski i jestem głupia bo zdradzilam swojego narzeczonego i to jeszcze z jakims oblesnym typem na oczach moich kolezanek chce mis ie wyc normalnie w ogole nawet nie bylo mi przyjemnie udawałam, ze jest mi dobrze, bo one sie patrzyły i chciałam zeby wszystko bylo tak super i nowoczesnie a teraz nie mogę na siebie patrzeć powiedzcie mi jak mam to zapomniec i miec normalny dobry humor na slubie ??

jesteś niepoważna rozum w majtkach masz czy w głowie ale widać że mądrościa nie grzeszysz, można sie bawić ale nie odpierdalać. Samo Dno jak dla mnie, i powinien sie o tym dowiedzieć twoj facet by wiedzial kogo za zone bierze.

Gość omatkobosko
uprawiałś seks na oczach przyjaciółek? Musiał być ostry panieński

wow! pijana byłaś czy jak? podziękuj kolezankom. no cóż... może szczera rozmowa z przyszłym mężem.

Gość lajzaaa23
szczera rozmowa ? w zyciu on chyba by mnie zabił dziubasek - nawet nie byłam jakas strasznie pijana, po prostu poniosła mnie chcec dobrej zabawy, ze to juz niby ostatni raz no i tak seks był na oczach przyjaciółek, one jeszcze bily brawo krzyczały podstakiwały boshhh dopingowały mi jak o tym pomysle to po prostu chce mis ie rzygac :(

Gość ja jako rasowy stulejarz
dobrełe prawie uwierzyłem ale wiesz następnym razem zrób filmik :classic_cool:

Gość lajzaaa23
powiedzcie mi co mam zrobić, zeby normalnie cieszyć sie tym slubem a nie rozpamietywac to co było

Gość ja jako rasowy stulejarz
Takie trudne sprawy rozwiąże tylko Gwarkowa Ferlka

Gość lalazmaja
neguje takie zachoowanie w 100% ale coz masz dwa wyjscia: 1. powiedziec faetowi i zobaczyc jak to sie rozegra po 2. nic mu nie mow. potraktuj to jako ostatni wyskok, ostatni raz. zamknij za soba drzwi panienstwa. nigdy mu nie mow. sama sie z tym mecz. a meczyc sie bedziesz. badz najlepsza zona jaka tylko potrafisz byc. a tak wogole to chyba prowo bo kto ma wieczor panienkis w srpodku tygodnia ? ;/

Gość lajzaaa23
a kiedy mialam zrobic ? jutro jak bedzie 40 stopni ? :O jestem studentka mamy wakacje ze znajomymi to chyba rybka kiedy sie robi

Gość bn b vc bv bv v
powiedz facetowi o tym, niech odejdzie zanim macie ślub, nie każ mu płacić za twoje błędy,zachowaj trochę szacunku chociaż do niego skoro do siebie nie masz

Gość lajzaaa23
w dodatku czesc tych znajomych bedzie na slubie ja nie wiem jak im popatrze w oczy chyba caly czas w kosciele bede myslec o tym jak one muszą na mnie patrzec po tym co widzialy boshhh, najchetniej przelozylabym ten slub za rok, zeby o wszystkim zapomniec

Gość lalazmaja
ile osob cie widzialo? jak blizkie sa ci te osoby? jestes pewna ze one nie powiedza twojemu fcaetowi? wiesz w ramach "zyczliwosci"? moze porozmawiaj z nimi? ile masz lat? kiedy ten slub?

Gość lajzaaa23
ludzie to chyba najmniejszy problem w jaki dzien tygodnia jest impreza, jak wy tylko w weekendy sie bawicie to wam wspolczuje :O mi chyba tym kolezankom jest bardziej glupio popatrzec w oczy niz mojemu narzeczonemu

Gość lajzaaa23
mam 23 lata tak jak napisalam, slub mam w sobote, to sa moje kolezanki a nie mojego narzeczonego, dosyc bliskie mysle, ze mu nie powiedzą to byl taki skromny wieczor panienski bylo 5 kolezanek i ten striptizer, wiec to nie tak ze widziało mnie ze 30 osób

Gość lalazmaja
a co ty chcialabys zrobic? jaki masz plan? o czy myslisz?

Gość lajzaaa23
nie mam pojecia co mam zrobić, jestem załamana, źle mi jest :( nie wiem po cholere w ogóle to zrobilam a ni mi nie było przyjemnie wtedy a tym bardziej teraz

Gość lalazmaja
no ale musisz wiedziec czy bardziej chcesz mu powiedziec czy tez nie powiedziec. przeciez wiesz. zaloze sie ze juz zdecydowalas.

Gość lajzaaa23
ja jemu nie mogę powiedzieć, bo on na bank by mnie zostawił

Gość krzysztof84.09
to jak tobie jest bardziej głupio spojrzeć w oczy koleżaneczkom, niż narzeczonemu, to z ciebie niezła idiotka jest. już na starcie wyczyniasz takie rzeczy w stylu kurewek, to ciekawe co będzie za 4 lata. powiedziałaś, że nie powiesz o tym narzeczonemu i pytasz nas, jak się dobrze czuć na ślubie. za przeproszeniem,; jesteś normalna? jedyne wyjście to chyba iść do ołtarza schlana w trupa. 🖐️

Gość lalazmaja
czyli juz podjelas decyzje. nie powiesz mu. co dalej? pogadasz z kolezankami? powiesz krotko ze do tego nigdy nie bedziecie wracac i koniec. nadal chcesz byc jego zona?o matko.mecz sie. musisz. zawinilas. nie przejdzie ci jesli myslsiz ze tak bedziesz. chocbys nie wiem jak sie starala, a powinnas, to ci nie minie i bedziesz myslala o tym przez wiele wiele najblizszych lat.

Gość juz pajacujesz z tymi
wymysłami! od kiedy to striptizer bzyka panienkę?tak byłas zechlana ze coś ci się pomieszalo

Gość sdfsdfgkhoou
Koleżanki doniosą przyszłemu mężowi. Za parę lat, może za parę miesięcy. Ale doniosą. Wystarczy, że którejś nie pożyczysz łyżeczki cukru. Albo będą rwać Twojego faceta, z litości. Tak, że lepiej powiedz mu sama teraz. Najwyżej Cię zostawi. Ale chyba lepiej teraz, niż później, z dzieckiem.

Gość lajzaaa23
to nie był zaden zawodowy striptizer, wlasnie o to chodzi, nie chcialysmy jakiegos napuszonego psudo chependelsa, tylko poszukalysmy takiego amatora, bo stwierdzilysmy, ze bedzie bardziej na luzie...no i był do tego wcale nie byl przystojny

Gość aaannnia
miałaś "piękny" sen.... pora się obudzić i iść dalej! racja Mayor! Striptizer rozbiera się i zmyka! Nie dupczy klientek! Słabe prowo:-(