Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajzaaa23

Tragedia na wieczorze panienskim

Polecane posty

Gość lajzaaa23
no wlasnie najgorsze jest to, ze wcale nie bzykal mnie jakis super macho z blyszczacymi miesniami tylko jakis durny koles, ktory dorabia sobie na wieczorach panienskich chyba kurwa rekreacyjnie jak go zobaczyłysmy to zaczelysmy sie az smiac boshhh a potem one patrzyły jak to cos mnie bzykalo

Gość lajzaaa23
czy wy we wszystkim doszukujecie sie jakiegos podstepu poradzcie mi coś bo az mnie skręca tak jest mi choooyowo z tym wszystkim

Gość aaannnia
spod sklepu go zgarnęłyście? Ty idź lepiej się przebadaj! Zgadnij kotku, co masz w środku!?!?;-)

Gość lalazmaja
byla prezerwatywa?kto ja mial? on? bez bylo?

Gość sumienie bedzie Ci gryzlo
chyba ze jestes zimna suka to pewnie nie...

Gość lajzaaa23
nie spod sklepu tylko z serwisu internetowego była prezerwatywa, az tak głupia nie jestem na szczescie :O

Gość Maybe beybe.
szok. glupia jeste si tyle, ale to już wiesz. wspolczuje przyszlemu

Gość lajzaaa23
jestem głupia, ale teraz to juz za poano sie nad tym zastanawiac boje sie jeszcze czy ktoras z nich nie zrobila jakiejs foty, bo wtedy bym juz sie chyba pwoiesila normalnie

Gość esenuzet
Ooo, szok... Co to niektórym we łbach siedzi?? :-o

Gość lalazmaja
a myslsiz ze jego kawalerski byl spokojny?

Gość lajzaaa23
on na kawalerskim poszedl na piwo z kumplami gdzies do knajpy nie wiem czy byl spokojny jak wrocil to nawet nie byl jakis pijany, zreszta to spokojny czlowiek ja tez zreszta jestem spokojna, naprawde to byl jednorazowy wybryk, on byl moim pierwszym partnerem seksualnym

Gość aaannnia
tylko pogratulować: 1. pomysłu 2. przyjaciółek 3. rozumu w majtkach

Gość {O}
Koleżanki pewnie ci zazdrościły?

hahaha ale numer !!!!!! prawda zawsze wychodzi na jaw !!!!!!! masz przejebane ..hehe wcale bym się nie zdziwił jakby takie "wystrzałowe" fotki wylądowały na NK lub FB hehheh popłynełaś laska ..współczuje Tobie i Twojemu przyszłemu męzowi albo i nie mężowi hehehe ... tak to mozna zjebać sobie zycie gdy zapomni się jak się używa mózg albo po co sie nosi głowę .. A chociaż dobrze się przeleciał? odleciałaś??hehehe

Gość lajzaaa23
juz pisałam ze było beznadziejnie, udawałam tylko ze mi sie podoba a moje kolezanki mialy frajde, czulam sie jak podczas gwałtu marzylam zeby juz skonczył :O

Gość lajzaaa23
co do fot to jestem pewna ze zadna nie wrzuci ich do internetu i nie bedzie wszystkim pokazywac to były moje bliskie kolezanki glupio mi jest im jedynie spojrzec w oczy i jeszcze bardziej glupio byłoby mi gdyby miały jakies foty,

Gość turyst
badz pewna ze sie dowie, nie teraz to za jakis czas a wtedy bedziesz miala pieklo, tak czy siak masz przesrane. Pocieszjace moze byc to ze twoj narzeczony wyruchal jakas prostytutke na swoim kawalerskim czego mu szczerze zycze :)

Gość fajsiarz
Ale czułaś się spełniona?

Gość lajzaaa23
ile razy mam pisać, ze było beznadziejnie

Gość fajsiarz
To po co to robiłaś?Co cię do tego zachęcało?

Gość pam pam pam
Rany dziewczyno ale narobilas Jak mu powiesz to cie oleje i bedzie wstyd i wszyscy sie dowiedza jak mu nie powiesz to i tak bedzie cie to meczylo i wkoncu i tak mu powiesz i cie zostawi A predzej czy puzniej ktoras z kolezanek i tak komus to wygada i takcz siak bedziesz mies przesrane

5 bliskich koleżanek hahahah ... wsypią Cię.. to jest pewne ..kobiety umieją tylko knuć ..!!! i komus pieprzyć zycie.. tak to wyglada!!!

Gość lajzaaa23
nie potrafiłam powiedziec ej dobra koniec imprezy jak facet mnie pieprzył a kolezanki podskakiwały i biły brawo i krzyczały 'mocniej' albo 'szybciej' bo tak to kurwa wyglądało\rzygać mi sie chce\ mój chlopak byl do tej pory moim jedynym parnerem seksualnym, nie podejrzewalam ze moglabym cos takiego zrobic

Gość pam pam pam
ale nie rozumiem jak ty moglas to robic przy nich i nie bylo ci wstyd ?????? Jeszcze one tak krzyczalu To znaczy ze one wszystkie sie na ciebie patrzyly jak to robisz a on bral cie jak chcial????????????????????

Gość Bed time
Prooovo. A kolezanki tylko sie ciesza na musk ze cie wsypia hi hi Anonima quake ktoras

Gość lalazmaja
kurcze co za kolezanki. jak ja bym widziala ze na panienskim ktoras z moich kolezanek tak robi, skonczylabym szybko impreze. serio. nawet jeslibym jej popsula zabawe. sciagnelabym ja z kolesia, nie mowiac o tym ze nie pozwolilabym na dorpowadzenie do takiej sytuacji.

Gość lajzaaa23
no przecież już trzeci raz piszę jak to wygladało tak one stały i "dopingowały" patrząc sie na to a on mnie pieprzył a mnie w ogole nie bylo przyjemnie bylo mi głupio wstyd i jeszcze mnie bolało i nie chodzi o to, że one wygadają, mysle, ze nie wygadają, chodzi o to, ze mi przed nimi zwyczajnie wstyd bedzie na slubie w kosciele, a jeszcze moj narzeczony ktorego kocham i ktoremu cos takiego zrobilam i ktorego tak skompromitowalam przed kolezankami a poza tym jak ja mam sie z tego w ogole przed slubem wyspowiadac ? mam powiedziec, ze zdradzilam narzeczonego czy powiedziec dodatkowo ze ktos na to patrzył ??

Gość pam pam pam
napisz jak to sie zaczelo Wziol cie na srodek i zaczol rozbierac a ty sie smialas i i tez go rozbieralas A potem wziol cie od tylu i czy jeszcze mu laske moze zrobilas

Gość lalazmaja
TEZ WLASNIE SIE ZASTANAWIAM. CO TANCZYLAS Z NIM A ON CI SCIAGNAL MAJTKI? jak cie boalo to czemu nie reagowalas? nie wierze. nikt nie jest az tak glupi. mieliscie osobny pokoj czy na jakiejs dyskotece? zadna nic nie zrobila? a co potem? on z ciebie zszedl i co? bawilyscie sie dalej? koniec imperzy? co mowili kolezanki? na pewno gadalas z nimi juz.

Gość lajzaaa23
nie chce tego opisywac ze szczegolami na poczatku bylam troche podjarana, wszystkie bylysmy w spodnicach i zaczelysmy sie rzucac majtkami, a potem moja kolezanka zasugerowala, zeby on mnie bzyknal a ja powiedzialam 'dlaczego nie' no i tyle ona zalozyla mu prezerwatywe na a ja sie oparlam na stoliku i zaczal mnie bzykac, nie bylam rozebrana czy z rozlozonymi nogami, gdybym miala takie fotki to juz w ogole bym sie pochlastala chyba