Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajzaaa23

Tragedia na wieczorze panienskim

Polecane posty

sperma byla czy nie, i tak ci na 100% nie udowodnia, no chyba, ze ktoras ma 1. mocny leb i widziala 2. bylo jasno 3. staly na tyle blisko, ze widzialy dodam, ze jak nie sprawialo ci to przyjemnosci i bylo to widac to tez idzie na twoja korzysc, nie rozmawialyscie o tym incydencie potem?

dtmnk - wszystkie pilysmy tak samo i na pewno były pijane podobnie do mnie - no ale ja jakos wszystko pamietam i na poczatku ja bylam oparta twarzą do nich o stolik a one siedziały na kanapie i fotelu naprzeciwko a potem wstały i zaczely wlasnie podskakiwać i klaskac etc, ale nie chodziły z tyłu koło mojego tylka i mi nie zaglądały jednak

Gość pam pam pam
trudno zeby nie mial spermy jak sie tam ocieral o ciebie tak im powiedz Skoro nie bylo zadnej gry wstepnej to im powiedz ze by tam nie wlozyl bo bylo sucho i juz Cos wymyslisz Dasz rade

jasno to niestety było, normalne swiatło sie paliło w pokoju i ja mysle, ze te sperme jednak było widać w prezerwatywie

Gość koro na
a i powiem ci tyle ze nie zaslugujesz juz na szczescie bynajmniej nie z tym facetem, czlowiek uczy sie na bledach i powinnas dac sobie spokoj ze slubem

niunia.Chcialabys zyc w nieswiadomosci ja nie,cenie sobie szczerosc a takie cos to ukrywanie prawdy.Przyjemnie by ci bylo gdyby twoj partner po latach przyznal by ci sie do czegos takiego?Alb0 po tygodniu od slubukolega powiedzial mezowi :ej wiesz co ona zrobila?to i tamto przed slubem

ech tylko, żebym nie zaczeła sie tłumaczyć jak idiotka, bo to jeszcze gorzej bedzie wygladać :(

Gość koro na
moim zdaniem powinnas isc do narzeczonego i powiedziec co zrobials dodac ze bardzo zalujesz i ze jeslui juz nie bedzie chcial slubu to zrozumiesz, powinnas tak zrobic i jak cie zostawi to przeprosic i podziekowac za milosc i ze moze kiedys ci wybaczy to jest moje zdnaie koniec kropka

a widzisz, czyli w sumie nie widzialy tego doslownie, przez caly czas bylas twarza do nich, to chyba musialo by byc lustro za wami zeby widzialy. na jamajce uprawiaja daggering, wcisnij im kit, ze facet udawal i wszystko bylo dla zabawy.

powiedz prawde,a napewno nie wyjdziesz na idiotke,nawet jesli ci zostawi to przynajmniej bedziesz miec czyste sumienie

tylko w sumie kolezanki kolezankami, a ja tez jakos musze z tym zyc a mi jest niedobrze jak przypomne sobie te sytuacje nie wiem jak w ogole przezyje mój nastepny seks z nim

spadam na stacje po jakis alkohol jednak, bo nie wytrzymam :( milej nocy dziewczyny, moze jeszcze nie bedziecie spac jak wroce

Gość najdziwniejszy.........
"udawałam, ze jest mi dobrze, bo one sie patrzyły i chciałam zeby wszystko bylo tak super i nowoczesnie" :D 3/10

kochani,ona sama pisze ze go zdradzila czyli czula jego w p........ o czym tu mowa lustra wyobrazenia

Gość pam pam pam
powiem ci ze nawazylas piwa i teraz go musisz wypic Masz tylko dwa wyjscia przyznac sie i zyc z tym dalej Pewno sama bo cie zostawi albo nic mu nie mowic ale to i tak cie bedzie dreczyc podejrzewam ze cale zycie Co zamierzasz zrobic Co ci sumienie podpowiada???

Gość pam pam pam
Powiem ci ze mega mnie wciagnelas w ta historie Daj znac jak wrocisz moze nie bede spac

Gość malicia1185
o kurwa jaki wstyd. no masakra doslownie. jak mozna sie pierdolic na oczach kolezanek????? nic mu nie mow teraz ale jestem pewna ze predzej czy pozniej to sie wyda. kolezanki nie uwierza w to ze sie z nim nie bzykalas i ze to bylo zwykle pocieranie bo juz za pozno zeby wkrecac im takie rzeczy. trzeba bylo pomyslec i powiedziec im to jeszcze tego samego wieczoru. totalna porazka. i powiem ci jeszcze jedno: gdybym byla jedna z tych kolezanek to watpie czy powstrzymalabym sie od poinformowania kogo trzeba o tym co sie stalo w razie jakiejkolwiek klotni z toba. juz do konca zycia bedziesz musiala im sie podlizywac, albo przynajmniej do rozwodu:O wstyd jak chooj. przepraszam ze tak klne ale mnie ponioslo. glupota ludzka naprawde nie zna granic:O

zachowania autorki nie bede komentowal bo nie mnie oceniac ludzi,ale jest cos innego co mnie zastanawia! a mianowicie jak to mozliwe ze striptizer ma sex z uczestniczka partow? on nie jest meska dziwka! chociaz w polsce wszystko jest mozliwe :( wystarczylaby skarga o gwalt po fakcie i kolezka idzie do pierdla,proste jak drut!jak moze koles byc tak latwowierny?? autorko....powiedzmy ze nic nie powiesz mezowi,mija 5 lat,macie dzieci i ktos "zyczliwy" donosi mu o twoim wystepie i co wtedy? powiedzmy ze bedziecie dalej ze soba,nic juz nie bedzie jak dawniej,on bedzie sie na tobie wyzywal psychicznie bo go zranilas w najwazniejszej chwili jego zycia,chcesz tak zyc?? ps.nawet jak mu powiesz przed slubem to i tak juz nic nie bedzie jak kiedys....:( chyba ze jemu na tym nie zalezy! szkoda mi ciebie! uwierz mi,wiem co pisze.....:(

Gość do A.Kmicic
A czytałeś temat ? Tam było napisane, że to nie był jakiś profesjonalista, tylko jakiś facet z ogłoszenia, może właśnie męska dziwka ?? A poza tym dlaczego miałby być oskarżony o gwałt jeśli ona się zgodziła ?

Gość malicia1185
zgodzila sie ale gdyby ona i jej kolezanki powiedzialy ze to gwalt to niby komu by uwierzyl sad? kolesiowi czy szesciu dziewczynom?

Gość do A.Kmicic
Trochę dziwne byłoby gdyby facet gwałcił dziewczynę w towarzystwie pięciu innych i żadna nie zareagowała wtedy ? Nie wezwała policji ? Sąsiadów ?

Gość do A.Kmicic
Mnie to akurat nie dziwi i szczerze mówiąc spotkałam się już z takimi sytuacjami, że na wieczorach panieńskich panny bzykały się z zamówionymi striptizerami. Wydaje mi się nawet dość popularną rozrywką :O

to nie byl profesjonalista?? ludzie!!! trzymajcie mnie!!! czyli pan Henio z sasiedztwa??? przy okazji sobie zamoczyl.....:( do mnie......widzisz,one moga sie tlumaczyc ze byly zastraszone!! to jest takie proste......ale nie o to chodzi!!!

do A.Kmicic .......wiem,w polsce jeszcze duzo innych jest popularnych teraz rzeczy.....np: chodzenie do publicznej sauny zeby sie przy ludziach bzyknac albo chociaz podotykac,nawet samemu:(:( a juz myslalem ze kobiety placa za uslugi seksualne dopiero po 50 tce.....mylilem sie :(

już wrócilam przeciez nie placilam za uslugi seksualne...to mial byc spokojny wieczór przy piwie, z koleżankami, plotki smiechy one zamowily tego goscia zeby byl jakis zabawny rys wieczoru panienskiego, facet mial sciagnac gacie pomachac tylkiem, mialysmy sie posmiac i do widzenia wypic drinka i do domu specjalnie zaprosilam malo osob, w mieszkaniu, kameralnie, chcialam zeby bylo spokojnie i grzecznie :(

Gość pam pam pam
wymyslilas cos po drodze na stacje????????????????

Gość baba babie do je bie
w sumie to masz przesrane, kolezanka jedna z druga, przy pierwszej lepszej okazji wygada mezowi (o ile dojdzie do slubu) i bedzie po zabawie :) wiec co za roznica czy ty mu powiesz, czy kolezaneczka jak jej nie pozyczysz tysiaka na cos tam i sie obrazi ;] baby sa wredne, podle i przyjazn maja za nic.. szczera prawda ;] ps. jestem baba tez.. :P stad wiem jak jest :D

autorko.....czy ty placilas czy one.....co za roznica???? przeczytaj moj dluzszy post i zastanow sie co chcesz zrobic??? a tak ogolnie.....to ty zaczelas sie do niego dobierac czy on?

Gość sorry ale nie wierze
zeby laska kttora robiła to z jednym facetem nagle sie bzykala na oczach pieciu kolezanek :S ja zaliczylam30 kolesi, pierwszy raz robilam to w wiekszym gronie tydzien temu i do dzisiaj mam moralniaka, a ty se tak na luzie na oczach 5 koleżanek bzykalas z innym, no jesli tak to jestes fest dziwka, a myslalam ze gorszych ode mnie nie ma , bo ja mimo ze zaliczam kolesi nigdy bym sie nie zdecydowala na oczach innych :S gratuluje