Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajzaaa23

Tragedia na wieczorze panienskim

Polecane posty

Gość magdawwwwwwwwwwwwwwwwwwwlwww
wiem skad jestes. wlasnie skopiowalam topik twojemu narzeczonemu.

Gość lajzaaa23
nie reagowalam bo czulam sie jakas taka zupelnie bezbronna, nie wiem nie bylyscie w takiej sytuacji wiec nie potrafie opisac co wtedy czulam, ale bylo to zajebiscie upokarzajace

Gość lalazmaja
rzucalyscie sie majtkami? super nie ma co. ojj dziewczyno. nic nikomu nie mow. ale meczyc sie bedziesz. nie mow mu i nie zrzucaj na niego odpowiedzialnosc. zrob wsyztsko by do niego nic nie doszlo. a ty cierp. innego wyjscia nie ma.

Gość Asiuuuuula
Gratuluję koleżanek, koń by się uśmiał buahahahahahaah Możesz być pewna, że prędzej czy później to się wyda.....

Gość prooovo
jak nic :O gdyby to sie stało na prawde to bys miala w dupie opisywanie sytuacji. jestes narwana nastolatka, krora szuka sensacji dlatego tez wybralas taki temat. seks sie sprzedaje, ale jak dla mnie strasznie plytka ta historia :O

Gość pam pam pam
a dlaczego jej potem nie bzyknol ???????????? I CO ONA CI PO TYM POWIEDZIAL ??????

Gość lajzaaa23
przeciez one nie wiedzialy, ze mnie to boli czy ze sie zle bawie myslały, ze wszystko jest ok gdyby wiedzialy, ze to nieprawda na pewno by sie tak nie zachowały

Gość eeeeeeeetttttaaaaaammmmm
Jak nie ma fotek to nikt ci tego nie udowodni, a jak cię facet kocha to tobie uwierzy. Wymarz to z pamięci i tyle, na razie masz moralniaka potem ci przejdzie.

Gość Asiuuuuula
Ja niewyobrażam sobie jak po czyms takim mozna pójść do kościoła!!!!!!! Odłoż ślub, pogadaj z facetem, albo lepiej idź do zakonu odpokutować.... ha ha

Gość prooovo
no no, bo one sa twoimi najlepszymi kolezankami i chcialy dla ciebie dobrze. zadbaly o to zebys sie dobrze bawila, a ze ty udawalas to juz inna sprawa. grunt to to, ze zapewnily ci taki wieczor panienski, ktorego nigdy nie zapomnisz :D :D :D :D :D

"na poczatku bylam troche podjarana, wszystkie bylysmy w spodnicach i zaczelysmy sie rzucac majtkami, a potem moja kolezanka zasugerowala, zeby on mnie bzyknal a ja powiedzialam 'dlaczego nie' no i tyle" Albo prowo , albo jestes kurwą i bym nawet na ciebie nie splunal

Gość prooovo
sluchaj, gdzie znalazlas takie kolezanki?????? na tej samej stronce internetowej co striptizera???????? :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość ale zainteresownie jest
tą historią.... smutne to i głupie jedna chwila a tyle przykrości moralniak do końca życia jak mu nie powiesz umiesz tak żyć w KŁAMSTWIE ????? Hę???

ale Cię koleżanki zrobiły ... jesteś skończona !!!!!!!!!!! zdrada na oczach ...innych ..no przecież ..to jest aż żałosne ! i jeszcze wypisujesz tu jak to się stało ..normalna Ty jesteś??

Gość lajzaaa23
nie jestem zadną kurwą pisałam, ze moj chlopak to byl moj pierwszy partner i do tego wieczoru jedyny powiedzialam tak bo bylam troche pijana, bo moze chcialam ostatni raz sie zabawiac a moze po prostu chcialam byc taka do przodu i wyluzowana zaluje, ze to zrobilam i wcale nie bylo milo

Gość pam pam pam
Jak TY MU SPOJRZYSZ W OCZY W KOSCIELE i JESZCZE TE TWOJE DURNE KOLEZANKI TAM BĘDĄ A JAK SIE OPIJA NA WESELU I ZACZNA PO PIJAKU GADAC O TYM I KTOS USLYSZY??TO CO ZROBISZ??

Gość a ja tańczę tylko przy
super bojach na wieczorach ha ha ha ha ha ha ha a........

Gość prooovo
no i co tam dalej bylo??? opowiadaj historyjke bo az jestem ciekawa co dalej sie wydazylo :D :D :D :D :D striptizer bzyknal pozniej kolezanke i powiedzial, ze bylo mu lepiej z toba???? dlatego jestes taka zla???????? jakos zamilklas :O pomysly sie skonczyly???????????????

Gość lajzaaa23
ja nie pisze zeby Cie zabawiac a striptizer nikogo poza mna nie bzykal poza tym zapytalam czy ja mam sie wyspowiadac z tego ze go zdradzilam, czy powiedziec jak wygladala sytuacja ?

Nie ma dupy że się wygadają, przecież będą ze swoimi partnerami, i co wierzysz że będą plotkować, że taka ładna panna młoda, niewinna, czysta jka łza??? Kobiety to plotkary, wiem coś o tym bo sama nią jestem, nie przepuściłabym takiej okazji, miałabym na Ciebie haka do końca życia, a uwierz że czasami warto mieć coś takiego.

Gość prooovo
mialo byc niz z toba :D

Gość Asiuuuuula
No własnie, taki hak to skarb!!!!

Gość oj_dajcie_wiadro
ja pier.dole, jak można być takim kur.wiszonem ? rzygać mi się chce ! ale żeś dopier.doliła rogi swojemu facetowi ! jeśli on się kiedykolwiek o tym dowie to wyje.bie Cię na zbity pysk ! chyba że odwołasz ślub - to jedyne słuszne rozwiązanie w tym przypadku koleżanki Cię podpuściły a Tyś się dała podpuścić - one zapewne też nie mogą w to uwierzyć, że się dałaś ! i albo brzydzą się Tobą albo zawistnie cieszą się z Twojego idiotycznego postępku - udowodniłaś, że niezła z Ciebie szmata i teraz czują się od Ciebie lepsze w ogóle to jest niewiarygodne - ale tylko pokazuje, jak głupie są dziewuchy... PS. jestem facetem - ja po czymś takim ślub bym odwołał i nie chciał Cię więcej widzieć

Gość lajzaaa23
ale zainteresownie jest - dlatego ty nie jestes moją kolezanką, wiem ze to są osoby ktorym mogę zaufać i juz pisałam, ze ostatnia rzecz jakies sie boje, to ze one komus powiedza

Gość pam pam pam
lajzaaa23 POWIEDZ ZE SOBIE JAJA ROBISZ nikt nie jest az taki glupi??? a jak naprawde ci sie to przydazylo to zaszalalas na maxa

A tak ogólnie to przyjaźń między kobietami istnieje bardzo rzadko, z jedną z dwiema ewentualnie t=można prawdziwie, ale jak jest ich 5 to nie wierzę że wszystkie będą wobec Ciebie lojalne. Kropka.

Gość prooovo
aha to znaczy, ze ty z tego towarzystwa bylas najglupsza :O ale bedziesz czerwona podczas przysiegi jak bedziesz zapewniala swojego meza o wiernosci, a kolezanki w lawkach beda chichotac i spogladac na siebie :O

Gość oufrhug
no przed Bogiem jak to ukryjesz to bedziesz miala ciezki grzech dokonca zycia, tym bardziej ze pokuta i postanowienie poprawy w to wchodzi. A jesli nie zalujesz to po co obiecywac poprawe?! po co sie wyspowiadac. Z drugiej strony nawet jesli powiesz na spowiedzi co zrobilas to ksiadz powinien Ci dac rozgrzeszenie tylko wtedy gdy powiesz prawde twojemu narzeczonemu, bo w innym wpyadku bedzie tak ze klamiesz i dalej poprawy nie ma. myslisz ze ksiadz ktory bedzie Ci spowiadal bedzie chcial zataic ten maly szczegol z Twojego wieczoru panienskiego? watpie, bo wtedy nie ma poprawy i dalej oklamujesz swojego faceta...

Gość lajzaaa23
czy naprawde uwazasz, ze to jest temat do jaj ? zachowalam sie zenujaco jest mi wstyd i na miejscu faceta nie wiem czy sama siebie bym nie zostawila ale nie zrobiłam tego z premedytacją, glupia bylam, wiem ze tos ie juz nie powtorzy