Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona ona

Czy Wasi faceci kupują Wam ubrania?

Polecane posty

Gość zaciekawiona ona

Moja przyjaciółka powiedziała mi ostatnio, że jej facet często-gęsto kupuje jej w prezencie ciuchy. Na różne okazje i bez okazji. Np. idą do galerii, ona przymierza, on płaci, albo ona przymierza, oni wychodzą, on wraca, a ona znajduje ciuch pod choinką. Mnie wydaje się to trochę... nie wiem, niesmaczne? Od swojego mężczyzny dostaję różne prezenty, kwiaty, płyty, bilety, biżuterię, ale ubrania wydają mi się nie teges. Może jakaś dziwna jestem :O

Gość martynnaa__24
Nie, nie kupuje chociaz jest moim mężem :) Nie wyobrażam sobie tego, nawet gdy byłam za stazu, zarabiałam 600zł z czego 500 opłacałam studia zaoczne a 100 szła mi na paliwo kombinowałam tak, żeby mieć na ciuszek, tu się wymieniłam, tu cos sprzedałam, tam gdzieś dorobiłam. Dla mnie to okropnie poniżające, na swoje ciuchy i kosmetyki zarabiam sama i już.

Gość zaciekawiona ona
Ja bym nie chciała dostawać wszystkiego, to by zakrawało o sponsoring :P Jestem niezależna finansowo, niegłupio zarabiam i czułabym się idiotycznie, gdyby mój mężczyzna kupował mi spodnie... Ale jak mówiłam, może i jestem dziwna jakaś.

Gość zaciekawiona ona
Właśnie niewykluczone że na dobrą sprawę niczym, ale w moim chorym umyśle ulęgło się, że biżuteria oznacza romantyczny dowód miłości, może mieć wartość sentymentalną, być talizmanem, symbolem... A spodnie czy kurtka to jak papier toaletowy, ser żółty czy domestos :D

Gość martynnaa__24
Nie jestes dziwna, raczej normalna. Dla mnie nienormalne jest jak facet wchodzi z kobietą do sklepu, ona wybiera ciuszki a on za to płaci...zwłaszcza kiedy ona zarabia...gdzie skromność, klasa..??

dla mnie prezent to prezent:P Mój mówi, że chce mi dać prezent i wymienia kwotę, wtedy np idziemy razem na zakupy a On wtedy płaci i tyle sama sobie wybieram biżuterię, ubrania, kosmetyki co aktualnie potrzebuje:)

Jak jest moim mężem to co za różnica czy pieniądze wyciągnę ja ze swojego portfela czy on ze swojego?

Gość mi facet nie kupuje ubran
no wiec ubieram sie w ciuchy po ludziach, kupuje w uzywanej odziezy. Majtki i staniki tez. Gdyby mi kupowal to by wiedzial ze ten stanik i gatki byly tylko na mnie, a tak sam chcial. W moich gatkach chodzilysmy obie. hahahaha

aha ja nie znoszę wydawania kasy na darmo dlatego wolę sobie sama wybrać bo wiem, że będę to nosić:) ale w drugą stronę jest to samo, tylko Mój mówi, że np chce koszulę, sweter itp a ja idę i wybieram:)

Gość tez mysle ze jest dobra
to po prostu podejscie praktyczne,nie zastanawia sie czy cos by sie jej spodobalo czy nie tylko kupuje jej to co zauwazyl ze jej pasuje.ja tez wole zeby facet mi kupil koszulke ktora mi sie spodobala niz kolejny bukiet kwiatkow w ktorego nei ma zadnego pozytku.

Na poczatku znajomosci co jakis czas zaskoczyl mnie jakims prezentem - kwiaty, perfumy itd. Pare ciuchow tez dostalam, jak bylismy razem na zakupach. Potem zamieszkalismy razem i przestalam dostawac cokolwiek. Jak to tlumaczyl - nie bylo go stac bo musial miec na rachunki, ktore dzielilismy po polowie ;)

Mi mój raz kupił śliczny gorset.Ale raczej ja sama sobie ciuchy kupuje.ale często jest tak że nie potrafię nic normalnego znaleźć i już chcę wyjść a moje kochanie nagle coś znajduje super.

Gość bella-><>
3lata temu mialam faceta który kupował mi ciuchy, biżuterie, perfumy a dodatkowo dawał kasę na swoje wydatki, ja tego od nieego nie wymagałam,ale on sam chcial i kupował

Gość zaciekawiona ona
Bella, a zarabiałaś wtedy na siebie?

Gość o bosh............:D
ja niepozwlam swojemu facetowi kupowac mi ciuchow.. po mio ze pracuje ale i tak zawsze staram sie placic za siebie... no czasem jakas pizza czy cos do zjedzneia to on stawia ale przewaznie jezli chodiz o coichy i kosmetyki sama sie utrzymuje.. prosty powod nie nadazalby za mna z ubraniami:D lepiej jakny kupil 3 szafe hehe :X

Gość o bosh............:D
a po 2 moj facet nie ma gustu :D do sportowej odziezy owszem ale ja wole sukienki i szpilki :D a po 3 mam problem z kupowaniem ciuchow ... chyba jestem zakupoholiczka:/

Mi mój bardzo często kupuje ubrania! Ale ja jemu tak samo, jak jestem w sklepach to zawsze idę na męski dział i wybieram coś dla niego.

snoopek Masz fajne podejście, normalne że jak się jest razem to chce się sprawiać sobie nawzajem przyjemność.

Gość struna1982
mi moj kupuje ale sama wybieram. dostaje je jednak bez okazji.

Gość gość
Dobry wybór, w tym sklepie ja sama bardzo czesto kupuje, wiec też rozumiem ze komus tez moze sie coś podobac. I jakość i cena jest bardzo dobra.