Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patriciadallas

WYGLADAC JAK GWIAZDA

Polecane posty

Gość patriciadallas

Napewno ktoras z Was chcialaby wygladac jak gwiazda, slawna aktorka Czy piosenkarka ,nasladowac jej styl mieć takie same ubrania,buty czy Nosic te sama bizuterie,problem zaczyna się kiedy nie mamy z kad zdobyc tych Rzeczy... Mam fajna propozycje dla wszytskich kobitek i zdesperowanych fanek Które chcialyby nasladowac styl celebrytek Mam mozliwosc zdobycia wiekszosci rzeczy,zakupienia ich Wam tylko musze mieć Konkretna marke model i zdjecie . (DOTYCZY WSZYSTKICH MAREKI PRAWIE WSZYTSKICH MODELI) Jeśli ktos jest zainteresowany proszę wysylac zdjecia ,model i marke na email:patriciadallasshop@gmail.com A ja odszukam te rzecz i podam jej cene.

Gość patriciadallas
Przykladowo rzeczy do zamowienia wystawie na allegro , jestem stalym uzytkownikiem badz na innym serwisie gdzie mam ponad 100 komentarzy za transakcje

Chciałabym mieć stanik Masquerade Antoinette, taki jak Kasia Cichopek, ale w rozmiarze 30D :D http://i.ebayimg.com/24/!B,-cbpQ!mk$%28KGrHgoH-CEEjlLl0us,BKt3y!zDtw_35.JPG To jest gorset, ja poproszę stanik :D

Gość rokokoko
a jak z wysylka za granice, chodzi mi o torebki

Gość patriciadallas
WYSYLKA ZA GRANICE JEST OCZYWISCIE Mozliwa Posiadamy wszechstronna oferte odziezy ,obuwia i dodatkow w tym torebek i innych m.in amerykanskich znanych marek jak:JUICY COUTURE,ED HAEDY,CHRISTIAN AUDIGIER BUTOW:CHLOE,CHRISTIANA LOUBOUTINA,CHANEL,GIVENCHY,JIMMY CHOO ETC prawie wszytskie marki Torebek:prawie wszytskie swiatowe marki PORTFELE,SASZETKI ETC OBUWIA KROLEWSKIEGO Z KAMIENIAMI ZDOBIONYMI

Gość patriciadallas
PODCZAS KAZDEGO ZAMOWIENIA UBEZPIECZAMY PACZKI OD SZKODY ORAZ PRZELEWY KTORE SA WYKONYWANE

Gość okropna ta torebka
nie podoba mi się ,przestań wciskac kit

Gość patriciadallas
Prosze nie zasmiecac forum , i nie wstawiac odnosnikow ktore nie dotycza wypowiedzi forum jest tylko dla powaznych osob potrzebujacych ubran badz dodatkow celebrytek oraz chcacych nasladowac ich styl Zapraszam serdecznie