Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

STIFLER30

No i przeżyłem jakoś pierwszą noc z moim synem...a teraz siedzę w pracy

Polecane posty

Gość zolzazolzowatalata
ale kiedy zdazyles to zrobic?miedzy praca,praniem ,prasowaniem,szkola rodzenia?? falea :D hm byc moze moj jest 81 ,napisze Ci.. a takich jak opisalas obserwuje wszedzie;) ostatnio w centrum handlowym...ja osobiscie nie lubie z mezem na zakupy ciuchowe chodzic,on tez nie przepoada,wiec zostaje z malym w domu a ja spokojnie z przyjaciolka ide zrobic sobie wolne;) wspolnie chodzimy rowniez ale to sporadycznie... a ostatnio w centrach handlowych widze boom...dwoje "nastolatkow" rodzicow z foteliko nosidelkiem wpietym w wozek ,dzieciateczko malenkie naubierane scisniete ok 2 tyg ale juz musieli na schoping facet rozowy ,spoodnie rurki modny szalikczek ala apaszka...laska szpile 15 cm,wcisnieta w biodrowki z przedporodu ,wozek wcisniety miedzy stojak a oni z zaalem grzebia na wieszakach i juz chyba wole stojacych przed sklepem znudzonych facetow ...bo patrzac na tamtych dwoje nie wiedzialam ktore wpadlo w wiekszy zakupowy szal...nie baczac na kwilace dziecko;)

Zły był sposób w jaki to robiłeś - prostacki, zniżyłeś się do poziomu trola, obrażając autorkę tematu. Niepotrzebnie, poglądy można wyrażać w kulturalny sposób, nie tylko chamski, ty zachowałeś się jak niestety typowy przedstawiciel prostej młodzieży. Jak na świeżo upieczonego ojca, było to niesmaczne, jak baba z magla.

broniłem matek karmiących, wyzywanych od macior przez niektórych z was...co w tym złego? a po co bronić? kazdy ma soje zdanie i moze je wyrazić a ty masakra jechałęś po autorce tematu

Zołzo, ja już chyba jestem najstarsza na forum, no poza mną to chyba jeszcze Rafinka, która gdzieś mi wczoraj mignęła i którą pozdrawiam, bo jej wypowiedzi mi brakuje na forum. Ja o swoim nie będę pisać, bo sobie tego nie życzy, nawet jeśli miałabym Go chwalić, więc uszanuje to. Ale jakbym miała chwalić, to dużo by tego było :)

Gość dfgyhuio
Gratluję serdecznie Tatuśku !!!!! Niech Ci się syn zdrowo chowa i wyrośnie na mądrego Mężczyzne !!

nie wiem, tak czytam Wasze wypowiedzi i sie zastanawiam czego Wy baby chcecie. raz narzekacie, ze facet nie pomaga w domu, wychodzi z kumplami lub przesiaduje przed tv, a jak sie spotka porzadnego ojca i meza to odrazu ciota... masakra. ja nie wiem o co Wam chodzi, moj mąż przez pierwsze 2 lata jak maly byl na swiecie to dzielilismy sie obowiazkami, raz on usypial, raz ja, raz on sprzatal, raz ja. nie ma wytlumaczenia ze nie musi tego robic, ja zawsze mowilam, ze jak chce przezyc bol to niech urodzi 3kg dziecko to pogadamy, zawsze przyznawal mi racje, ze nie ma co sie wywyzszac, razem chcielismy dziecka, wiec razem je wychowujemy. lecza mnie tacy faceci co zauwazaja swoich synow jak maja 5 lat, bo wtedy mozna juz w pilke pograc i na spcer isc bez placzu itp, bo niby siarę to przed kumplami robi.... ŻAL!!!! fajny facet, a co WY jako matki nie wnerwiacie sie nie raz? nie rzucacie miesem?!?! on uznal na tamtym forum ze widocznie tak trzeba i tak zrobil, nie znam osobiesice ani ojca ani matki, ktora nieraz sie nie wkurzy i nie przeklnie. na zdrowie, byle by nie przy dziecku, niech pisze co che, wolny kraj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maly idiota popieram... sama w szpitalu pocisnelam z polozna i to ostro bo zadna suka nie bedzie mi glodzic dziecka. nie jedna kobieta broni swego dziecka jak lwica to co facet juz nie moze sie wkurzyc jak zostanie ojcem? powinien byc dupa w korach i ciepla klucha? kobiety zastanowcie sie, jak spokojny zle jak przeklnie zle... to jaki ma byc?

Gość zolzazolzowatalata
maly idiota zapomnialas po zal napisac.pl...to takie cool;) kobieto naucz sie czytac ze zrozumieniem o co chodzi nikt na neigo nie najezdza ale o forme w jakiej pisze

Gość zolzazolzowatalata
falea na topiku mi najblizszym,jest mama ktora rodzac drugie dziecko miala skonczone 46 lat....no cyba,ze jestes starsza;)

Skoro ma pisać co chce, to niech się liczy z tym, że nie każdemu się to podoba. Ja też przeklinam, ale robię to w domu, awanturę zrobiłam ostatnio w banku - bez wyzwisk. A na forum, tym bardziej się staram, by być kulturalną - mam czas na sformułowanie myśli i jak na razie nikogo nie obraziłam - chyba że niecelowo.

Gość hgjhgGG
Dowodem na to, że baby są głupie jest fakt, że daja się wpuścic w maliny komus kto kryje sie pod loginem Sthiler czy cos w ten desen.TO PROWOKACJA,TA OSOBA NIE ISTNIEJE,PRZESTANCIE KARMIC TROLLA!!!

jedziecie na gościa bo pisze o pupach, a o czym ma pisac? o kobiecych du.pach?!?! juz lepiej zeby wiedzial co ma zrobic jak mamy nie bedzie w domu a malemu Szymkowi się coś stanie, nie chce korzystac z pomocy tesciowej i chcwala mu za to, bo tesciowe czesto przesadzaja... niech wie co robic... moj maz zawsze siadal na forum i wiedzial co i jak, jakie mleko zamienne dawac, jakie mascie, jakie pampersy itp niech faceci tez sie doksztalcą, a co!! a jak mama bedzie musiala wyjechac sluzbowo i nie bedzie jej pod kom?! to co tata zrobi, bedzie berdziej bezbronny niz dziecko, a odpowiedzialny tato to PODSTAWA!!!!!!! nie zal.pl, bo to troche gowniarskie, z tego co slysze to 16latki tak mowia, a mam troszke wiecej wiosen :P:P

no dobra.....fajny z ciebie facet, trzeba razem się dzieckiem zajmować i obalać stereotypy, że to kobieta jest od sprzatania, gotowania i wychowania dzieci...

Dzięki...:-) i proszę, żeby osoby, które uważają mnie za ciote nie wypowiadały się w tym temacie, bo chciałem posłuchać rad doświadczonych, rozsądnych matek, a nie obelg na swój temat.

To krytyka, nie obelgi, nie zaczynaj. A doświadczona jestem, rozsądna, nie wiem, chyba nie, więc rad mogę udzielać ;) Pierwsza rada - nie wdawaj się w pyskówki, jak chcesz być postrzegany jako porządny tatuś, może twój syn kiedyś przeczyta to co napisałeś.

Gość cioteczka kloteczka
fela wszyscy się cieszymy, że jesteś jedyna porządna na forum. Jak dostaniesz w twarz i lubisz nadstawiać drugi policzek to Twoja sprawa ale jak to napisała wczoraj jedna mama "jak mi ktoś pluje w twarz nie mam zamiaru udawać, że deszcz pada" tyle w temacie pyskówek na forum. Inna sprawa, więc jesteś taka porządna a w banku awanturę zrobiłaś ale darłaś się na kasjerkę, panią z obsługi czemu nie poszłaś do dyrektora albo najlepiej od razu do prezesa do centrali ciekawe czy wtedy też byłabyś taka mądra :o Stifler sorki za odbiegnięcie od tematu ;)

No ktoś musi być porządny :P Awanturę zrobiłam telefonicznie, jak bank chciał mnie zmusić do zapłaty za kartę, której nie posiadałam. Jak byłam uprzejma, olano mnie sikiem prostym, podniesiony ton pomógł. Nie mam zwyczaju wydzierać się na ludzi - nie muszę, uśmiechem można dużo zdziałać.

Teraz to już druga noc ...:-D Ufff...i znowu wory pod oczami, bo trzeba było do pracy wcześnie wstać...:-D

Gość pytanie mam do mam
jestes NIEMESKI!! i nie chodzi tu o to ze sie zajmujesz dzieckiem ale o to w jaki sposob sie wypowiadasz...! po pierwsze to jest tez twoje dziecko i masz obowiazek sie nim zajmowac a nie tylko dlatego by zonie ulzyc bo jest obolala!! po drugie normalnie ciapa jestes i tyle.....!

Za to ty jesteś super męska jadąc po mnie ile wlezie...!!! Mam nadzieje, że jeszcze odwiedzą ten temat jakieś MIŁE mamy, które podzielą się doświadczeniem w wychowaniu dzieci. Zapraszam serdecznie