Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sophie Sugar

Jestem w ciąży z nieodpowiednim mężczyzną

Polecane posty

Gość a moze ty tez przesadzasz
ale w czym przesadza? w tym ze go drazni wycie w telefon?

Gość Sophie Sugar
Nie ma willi ani nawet samochodu idiotyczny podszywie.

Gość Sophie Sugar
Do: a moze ty tez przesadzasz Po pracy jest wiecznie zmęczony, nie ma czasu porozmawiać nawet przez telefon? Nie mówiąc o tym że go tutaj cały czas nie ma..

Gość a moze ty tez przesadzasz
ale to ze go nie bedzie wiedzialas? a po pracy dzwonisz i pytasz jak mu minal dzien czy z wyrzutami i humorkami? bo wiesz, jesli z tym drugim , to nie dziwimy sie czemu nie chce gadac, nie?

Gość Sophie Sugar
Wiedziałam. I zazwyczaj z tym drugim.

Gość RomanoSexmacher
Gościu jest sfrustrowany że będzie miał dziecko z taką pindą jak ty. Ja też bym był :o Się kurva księżniczka znalazła... :o

P prostu zamilcz. Przestań się odzywać, a nie tak jak ktoś pisał- osaczasz go. Czy Ty nie masz znajomych, rodziny? Spotkaj się z kimś, idź na zakupy, pooglądaj wózki. Twój facet nie zawsze może z Tobą rozmawiać, przecież pracuje. Swoja droga nie wiem jak możesz być 100% pewna, że Cię nie zdradza, no tego nie kumam. Tym bardziej, że nie przyjeżdża po 3 tygodnie, żeby niby cię ukarać za to co robisz. Może szuka pretekstu i chętnie się kłóci z Tobą, żeby mieć pretekst, by nie przyjeżdżać. A co robi w weekendy, gdy ma wolne wie tylko on. Nie chcę Cie nakręcać, że na pewno zdradza, ale pomyśl tak logicznie. Twój facet nie chce z Tobą rozmawiać, nie odzywa się. Co to za związek? Lepiej postaraj się nie myśleć tyle o nim i skupić się na dziecku, ciesz się nim, ciesz się ciążą, bo jeśli kobieta dobrze ją znosi, to może być cudowny czas. Życzę wytrwałości.

Gość Sophie Sugar
Pracuje też w weekendy, w niedziele jedynie troche krócej, bo tak już jest w jego pracy gonią ich terminy. Odkąd go poznałam tak było. Poza tym wiem, że mnie nie zdradza, bo zawsze odbiera telefon, nawet jak dzwonię co pół godziny, dzwonię jak wraca z pracy na hotel, jak jest w łóżku itd.

Nie dziwię się twojemu facetowi jak przeszkadzasz mu w pracy z byle powodu ., rozumiem jakby było coś pilnego czy ważnego ., a to zrozumiałe ,że po pracy jest zmęczony , rozumiem że e ciąży miewa się humorki ,wahania nastrojów ale spróbuj ten czas jak jesteś sama wykorzystać ,idż do sklepów , umów się z koleżanką, To wszystko o nim dobrze świadczy jak pracuje a może byś wolała jakby był blisko ale całymi dniami siedział by z kumplami w barach?

Gość Sophie Sugar
Dobrze, że Ty jesteś ostra..

Gość Sophie Sugar
Ze wsi Gdańsk. A Ty rzeczywiście jesteś bardzo inteligentna, skoro wyrwałaś jedno z moich wielu zdań i cwaniakujesz.

Gość Sophie Sugar
Twoje zwroty rażą nie mniej niż mój jeden. Polonistka sie znalazła..

Prawda jest taka, ze on Cie nie szanuje. Teksty typu "nie wkoorwiaj mnie swoim piertoleniem" czy cos w tym stylu do kobiety w ciazy nie powinny miec miejsca.

Gość Sophie Sugar
katharssis właśnie o to mi chodzi. Nawet jeżeli bardzo go denerwuję to nie powinien tak mówić.

Gość ojej...
oj dziewczyno... wrzuć na luz i tyle , nie dzwoń do niego co 30 minut bo to by umarłego wyprowadziło z równowagi, facet pracuje , jest zmęczony, często w pracy ma się jakieś problemy , komplikacje ( zwłaszcza jak ma sie narzucony termin na wykonanie a wiadomo nigdy nie nic nie idzie idealnie) więc nie dziwne że go wkurzasz, a życie nie polega na przytulaniu , rozumiem ze ty będąc w ciąży możesz potrzebować tego bardziej niż kiedyś...hormony i takie tam... A co do zdrady to facet jak chce zdradzić to mu twoje telefony nie przeszkodzą a ty tylko sobie nerwy psujesz , idź za radami i umawiaj się częściej ze znajomymi, a jesli zbyt wielu nie posiadasz to chocby z rodzicami , zajmij sie Sobą :) co ma być to będzie :)

Gość Sophie Sugar
Smigam do pracy. Dzięki wszystkim za pogawędke. Pa

Gość a ja uwazam ze ma prawo
tak mowic. przesadzasz i tyle, swietego bys do szalu doprowadzila. telefon co 30 minut?? Ty normalna jestes calkiem? ciaza nie jest usprawiedliwieniem, a skoro on mowi ze to wykorzystujesz, to pewnie wszystko na ciaze zwalasz, kazdy humorek i swoja zaborczosc. i tu ma racje ze chce Cie przystopowac, nie powinnas wszystkiego zwalac na ciaze, to nie jest choroba!

To dobrze że ma włączony telefon i odbiera jak dzwonisz bo ja na jego miejscu wyłączyła go żeby nikt mi dupy nie zawracał. Terminy go w pracy gonią chce się wyrobić a ty mu głowę suszy.,

Gość sophiesophie
głupia jesteś jak większość bab.młodszego faceta się nie bierze a poza tym sama ,żeś pchała mu się na ku... to teraz nie płacz