Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 ekstern

Egzaminy eksternistyczne LO

Polecane posty

Go艣膰 swererek12
ja w gdansku :D :D hmm to zycze wszystkim powodzenia!!:D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ddsd
Ja mam egzaminy z fizy dok艂adnie za 5 godzin masakra jak ja sie boje ;x

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myicu
ja tez za 5 godzin egzamin z fizy boje sie masakrycznie slyszalem ze z fizy najgorszy i najlepiej uczyc sie zadac a teorie odstawic na bok bo jej ma艂o na egzaminach jest ;x

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myicu
Zdaje kto艣 w Rybniku ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bezimienny48
Czesc wszystkim! mam pytanie do wielu z was, jakie tamaty byle wczesniej na egz z biologi, infy oraz angielskiego? i czego mozna sie spodziewac?? Z Ggory dzieki, Pzdro!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myicu
Bezimienny48 hmm nie wiem nie nam pojecia ale wg mnie takie pytanie sie co by艂o na ostatnich egzaminach itd jest bez sensu bo przeciez co roku daja co innego :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myicu
ale co do angielskiego to jesli chodziles na zajeciach to na pewno nauczyciele mowili ci zebys wieksza uwage skupi艂 na budowaniu zdan pisowni itp bo na kazdym egzaminie trzeba napisac jakis list czy cos podobnego a jesli dobrze to zadanie wykonamy to mozna zgarnac wiele punktow ;P

Udost臋pnij ten post

Potwornie si臋 boj臋 fizyki. Jestem nastawiona, ze mog臋 nie zda膰 tego przedmiotu..:/ Jesem bardziej umys艂em humanistyczno- przyrodniczym, ale fizyka, matematyka , chemia -0 z tych przedmiot贸w b臋dzie najgorzej..:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daydreamer
kto艣 z Bydgoszczy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myicu
madziulaczek mam tak samo jak ty ;x teraz siedze przy fizie i probuje cos wcisnac do tego mojego 艂ba ale stres mnie tak przerasta ze to jest po prostu nie mozliwe

Udost臋pnij ten post

Ja od rana przez fizyk臋 jad臋 na prochach..:/ Do tego jestem chora, gor膮czka i w og贸le... Chcia艂am sobie jeszcze co艣 powt贸rzy膰 ale nic mi dzisiaj do g艂owy nie wchodzi.;/ Najbardziej si臋 boj臋, z臋 nic mog臋 nie napisa膰 chocia偶 tak du偶o umiem.>:/

Udost臋pnij ten post

Oddychajcie g艂臋boko i wyluzujcie troch臋! Stres wam nic nie pomo偶e (wiem, 偶e mi 艂atwo teraz m贸wi膰), pami臋tajcie o dok艂adnym czytaniu zada艅, korzystaniu z karty wzor贸w, sprawdzania wynik贸w na kalkulatorze. R贸bcie wszystko, chocia偶 zaczynajcie, nawet je艣li nie wiecie jak robi膰 dalej. Chocia偶 napiszcie wz贸r i go przekszta艂膰cie ( za to czasem jest pkt). Nie skre艣lajcie je艣li wydaje si臋 wam, 偶e jest 藕le, bo mo偶e jednak co艣 za to dostaniecie? Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myicu
tak wgl to jak sie ubrac na ten egzamin ? elegancko czy tak jak na codzien ?

Udost臋pnij ten post

Ja tak p贸艂 na p贸艂, ale to dla mnie bardziej elegancki str贸j. Dla mnie ten dzie艅 jest wa偶ny wi臋c troch臋 kultury od siebie daje..:P Ale chyba mo偶esz tak jak Ci pasuje bo to w kocu nie matura tylko zwyk艂e zaliczenie przedmiotu.

Udost臋pnij ten post

Ubierzcie si臋 jak chcecie. Cz臋艣膰 przychodzi na galowo, cz臋艣膰 zupe艂nie codziennie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myicu
ok to cos wykombinuje :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Myicu
dzieki i nazwajem ! :)) ja zaraz tez jade napisac ten egzamin. Ciekawe jak mi pojdzie w myslach modle sie zeby by艂 艂atwy haha !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Topss Marno艣ci :):)
Powodzenia na egzaminie z fizyki ! Ja si臋 przygotowuj臋 na niedziel臋 do J.Polskiego :( du偶o tego materia艂u :( kto艣 zdaje w 呕ywcu ?

Udost臋pnij ten post

No to dziewczyny zaczynaj膮 sie poci膰 nad fizyk膮:-)) trzymam kciuki za wszystkich..jak to m贸j m膮偶 m贸wi oby zdoby膰 15pkt a ka偶dy pkt wi臋cej to tylko si臋 cieszy膰...ja nadal nad informatyka siedz臋..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 daydreamer
jutro informatyka.. teraz dopiero wychodz膮 lata "nauki" w szkole kiedy ca艂e lekcje przesiadywali艣my na portalach spo艂eczno艣ciowych;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megi870
Jak Wam posz艂a fizyka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oto
Pisa艂em pierwszy raz. Posz艂o mi 藕le i nie jestem zdziwiony... kilka zada艅 艂atwych i oczywistych, ale niekt贸rych nawet nie rusza艂em... Bardzo du偶o strzela艂em, mo偶e si臋 uciu艂a 15 pkt. Ale w膮tpi臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swererek12
cholera jasna z ta fizyka;/ masakra jeszcze trudniejszy niz poprzedni ;(( hm ja teoretycznie zrobilam wsyztsko,siedzialam przy wszystkim czytalam po malu,ale trudne strasznie. Jak zrobiliscie zadanie z tymi kulkami co wisialy i zostaly wprowadzone w ruch ;p ze ktora wedlug was byla?nie pamietam dokladnie pytania;p hm ja zaznaczylam ze ta najkrotsza,bo to chyba chodzilo o to,ktora najwiecej wykona tych ruchow;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swererek12
a jak zrobiliscie to zadanie z orbita?? bo ja nie wiedzialam jaki wzor;/ bo nic nie pasowalo,ale wkoncu obliczylam cos do nastepnego wzoru i cos tam mi wyszlo,ale nie za bardzo ;/ okazalo sie ze wiekszosc osob u mnie wielu zadan nie zrobila;( hm jakie tam zadania byly;Dporownajmy sobie ?:P aha jak mieliscie z ta pilka co sie naelektryzowala trzeba byla narysowac zwroty mieliscie do pilki czy od pilki na zewnatrz strzalki?? bylo tez zadanie o tych ruchach co w tabelce byly w tabelce?? ze ktory jaki byl i b trzeba bylo napsiac czy da sie wyliczyc jego predkosc ;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oto
Z tymi kulkami co wisia艂y trzeba by艂o chyba aznaczy膰 najd艂u偶sze, bo pytanie by艂o o okres drga艅 (chyba, poprawcie mnie). Tak czy siak te偶 mam to 藕le z orbit膮 zostawi艂em puste :) pi艂k臋 narysowa艂em ze strza艂kami na zewn膮trz. Ruchy w tabelce to by艂o chyba najprostsze zadanie :D Kolejno艣ci nie pami臋tam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megi870
no a by艂o takie, 偶e narysowany by艂 skoczek i pytanie na kt贸rym rysunku jego energia kinetyczna by艂a najwi臋ksza, czym r贸偶ni si臋艣wiat艂o laseru od 艣wiat艂a 偶ar贸wki, czy mied藕 jest paramagnetykiem, diamagnetykiem czy feromagnetykiem i jak zachowaj膮 si臋 gwo藕dzie je艣li b臋d膮 z miedzi, a ile wam wysz艂o powi臋kszenie soczewki rozprszaj膮cej- tam gdzie trzeba by艂o narysowa膰 obraz, by艂o jeszcze zadanie z balonikiem, i zadanie, 偶e narysowany by艂 obr贸d elektryczny i trzeba by艂o poda膰 co uczniowie niepotrzebnie w艂膮czyli. Trudne by艂o :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megi870
no a by艂o takie, 偶e narysowany by艂 skoczek i pytanie na kt贸rym rysunku jego energia kinetyczna by艂a najwi臋ksza, czym r贸偶ni si臋艣wiat艂o laseru od 艣wiat艂a 偶ar贸wki, czy mied藕 jest paramagnetykiem, diamagnetykiem czy feromagnetykiem i jak zachowaj膮 si臋 gwo藕dzie je艣li b臋d膮 z miedzi, a ile wam wysz艂o powi臋kszenie soczewki rozprszaj膮cej- tam gdzie trzeba by艂o narysowa膰 obraz, by艂o jeszcze zadanie z balonikiem, i zadanie, 偶e narysowany by艂 obr贸d elektryczny i trzeba by艂o poda膰 co uczniowie niepotrzebnie w艂膮czyli. Trudne by艂o :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megi870

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oto
Energia kinetyczna skoczka by艂a najwi臋ksza na pocz膮tku, odp. A. Z tym laserem to ja napisa艂em, 偶e laser ma posta膰 wi膮zki, nic innego mi do g艂owy nie przysz艂o. W艂a艣nie to jest w tych pytaniach idiotyczne, 偶e ci臋偶ko sformu艂owa膰 odpowied藕, chocia偶 przecie偶 r贸偶nica mi臋dzy laserem a 偶ar贸wk膮 dla ka偶dego cz艂owieka jest oczywista :/ Mied藕 jest diamagnetykiem, czyli magnes nie przyci膮ga. Tego powi臋kszenia nie pami臋tam, nie jestem nawet pewien czy policzy艂em to z w艂a艣ciwego wzoru. Rysunek odbicia bardzo 艂adnie spie..em.. Z balonikiem to obj臋to艣膰 gazu si臋 zwi臋ksza pod wp艂ywem temperatury. Obw贸d elektryczny - napisa艂em, 偶e 藕le pod艂膮czono amperomierz ale pewno 藕le.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋