Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koralowa_dziewczyna88

Co sądzicie o facetach słuchających hip hopu ?

Polecane posty

Gość oj dziwczynko mało wiesz
to wszystko to i tak jeden wielki chłam

Gość Prażynka_87
I love HH and Mary Jane;D

Gość polecam oprócz pakto
ten od dziwczynki zapewne był w nagłym ataku spawacza i wzgórzy wie wszystko nawet to ,ze ma w dupie lotnisko

Gość her komendante
facet słuchający hip hopu to człowiek z niekontrolowanym odruchem warunkowym wydalania z pełnymi gaciami z tyłu aż spodnie zjeżdżają w dół

Gość polecam oprócz pakto
poszedł stachurskiego posłuchać.

hip hop to najlepsza muzyka jaka tylko może być, żyje tym od lat i nie sądzę, żeby kiedykolwiek mi przeszło. Dla jasności najpierw była pasja a potem chłopak, nie robię tego dla niego... po prostu to kocham najmocniej na świecie...

Gość BRRRRRRRRRRREEE
Zabawne są te wszystkie subkultury, bez wyjątku. I każdy myśli, że słucha takiej dobrej, unikalnej muzyki. Zawsze mnie to bawi :D

Przylezli debile i sie zaczyna. Swoja droga-pojecie najlepsza muzyka na swiecie jest subiektywne, wiec nie ma co sie sprzeczac. Nie mam nic do hip-hopu ale nigdy nie uznam ze jest lepszy od metalu, czy chociazby tandetnego glam-rocka-nie moje klimaty

Gość krabarhama
hahaha co za idiotka zalozyla ten temat :D dzieci sluchajace mezo czy tedego ?? mezo sluchaja ludzie nie zwiazani z hip hopem tedego sluchaja hiphopowcy starsi, wymagajacy a dzieci sluchaja rycho pei, rpk i ciemnej strefy, czy innego maloambitnego gowna przy ktorym nie trzeba myslec :) pozdrawiam koralowa ktora jak widac pojecia o hh nie posiada zadnego