Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spotkalam nawidzona matke

Mialam dzisiaj starcie z nawiedzona mloda matka na spacerze !!!!!!!!!!!

Polecane posty

Po raz pierwszy zobaczylam jak moga byc agresywne, nawiedzone, popieprzone matki z dziecmi!!!!!!!!! Bylam na spacerze z moim psem. Kiedy jestem w parku, nigdy go nie spuszczam! Kiedy widze matke z dzieckiem ,zawsze ale to zawsze trzymam psa krotko. Owszme, musze przyznac moj pies czesto szczeka na male dzieci ale nie jest ot szczekanie agresywne, nie jezy sie tylko bardziej ze strachu i z ciekawosci. Zawsze probuje odwrocic jego uwage lub zajmuje go smakolykami....Od razu zaznaczam ze pies jest sredniej wielkosci, zaden kolos. dzisiaj mialam starcie z nawiedzona, beznadziejna kobieta ktora ma popierdolone na punkcie swojego dziecka... Ide z psem,widze ja z dzieckiem, ona idzie,jej dziecko okolo 3 letnie drepcze przy niej. Bylam w sporej odleglosci od niej wiec nawet nie musialam skracac smyczy. Pies zaczal szczekac ale nie jak oszalaly tylko kilka razy. Dziecko- pelen luz na twarzy, zero strachu ,w dupie ma mego psa a ta kobieta do mnie sie drze!!!!!! na caly park!!!! a czemu ten pies szczeka na MOJE dziecko? Ja do niej cynicznie: on nie szczeka na pani dziecko, tylko na pania bo widocznie pani nie toleruje a ta jeszcze glosniej: no ja sobie wypraszam, czy pani by pozwolila aby ten pies zagryzl moje dziecko a ja do niej: po pierwsze stoje od pani w duzej odleglosci, pies jest na smyczy, zaszczekal kilka razy a pani polecam srodki na uspokojenie bo jest pani przewrazliwiona matka odwrocila dupe i poszla ja rozumiem jakby ten pies byl spuszczony, warczal, rzucal sie. byl metr od dziecka a ja kurde stoje daleko od baby, pies na uwiezi, kilka razy zaszczekal a ta wydarla jape....

Gość niedzielny myśliwy
Psa do odstrzału !!!

Gość niedzielna myśliwa
matka do ostrzału!!!

Gość kei_bak
w takich przypadkach piesek dostaje ode mnie porcję gazu pieprzowego.

Gość ale napisał
Szkoda że nie porcję ołowiu :P .

Gość pies powinien
mieć na pysku kaganiec i jak mijasz ludzi to na krótkiej smyczy. Nie wiesz, kiedy stworzenie może się zerwać i przewrócić np. dziecko. Nie masz racji oskarżając matke nawet jeśli krzyczała może nerwowa

Gość kei_bak
aha i mam nadzieję że kretyn autor trafi kiedyś na mnie spróbuje wtedy ze mną podyskutować o agresji.

Wlasnie, zauwazyam, ze ci "psiarze" (skrot - ci co kochaja wlasne pieski) nie licza sie z innymi. A SKAD KTOS MA WIEDZIEC JAK TWOJ PIES SZCZEKA TO Z CIEKAWOSCI CZY NIE? Pomysl zanim cos napiszesz. A kupki po piesku sprzatasz, czy ja musze na nie ciagle wchodzic?

Gość dfgsdsfgsd
Tez nielubie tych mlodych siks z bachorami Zachowuja sie jak swiete krowy

Gość Popo67
DO: pies powinien mieć na pysku kaganiec i jak mijasz ludzi to na krótkiej smyczy. Nie wiesz, kiedy stworzenie może się zerwać i przewrócić np. dziecko. Nie masz racji oskarżając matke nawet jeśli krzyczała może nerwowa japierdole, przeciez sama autorka napisala ze pies jest sredniej wielkosci, to jak kurwa ma sie wyrwac i przewrocic dziecko??!!!! DO:BellaM Wlasnie, zauwazyam, ze ci "psiarze" (skrot - ci co kochaja wlasne pieski) nie licza sie z innymi. A SKAD KTOS MA WIEDZIEC JAK TWOJ PIES SZCZEKA TO Z CIEKAWOSCI CZY NIE? Pomysl zanim cos napiszesz. A kupki po piesku sprzatasz, czy ja musze na nie ciagle wchodzic? a co Ci kurwa przeszkadza ze szczeka??

Gość tylkojedenraz
sama nie wiem co bardziej działa mi na nerwy - właściciele psów, którym wydaje się, ze im i ich ukochanym pupilom wszystko wolno czy przewrażliwione, zapatrzone w swoje bachory Matki Polki. :O🖐️ I jedna i druga grupa jest na maxa wkurwiająca, więc wypierdalaj psiaro 🖐️

TO juz memu psu nie mozna szczekac? To co ma pies robic? Miauczec? Mam prawo miec psa i jezeli ide daleko od matki, pies na smyczy,to zadna mloda nawiedzona mamuska nie ma prawa nawet pisnac!!!

Spotykam tez takie ktore jak tylko widza czlowieka z psem( na smyczy, a nawet z kagancem) to lapia swoje dzieci na rece, robia oburzone miny i uciekaja....nawet jak juz pies nie szczeka jest to smieszne i swiadczace o byciu nawiedzona

Gość kei_bak
może nawet ćwierkać ale z daleka od moich dzieci.

uwielbiam sex z moim psem , robimy to w środku parku, a nawiedzne mamuski na nas warczą , jakbyśmy robili coś złego!

ale to nic!!!!!!!!!!! miesiac temu czekalam od godziny 6 rano na wizyte w przychodni ,dostalam dopiero 11 numerek ..a tu kurwa wchodzi jakas kobieta dopiero po 9 do przychodni i wpycha sie do gabinetu lekarza jako 10 !!!!! wolam do niej i mowie ze tu kolejka, ze trzeba czekac jak inni od 6 a nawet 5 rano a ta do mnie: jestem w ciazy wiec wejde ja pierdole, jak mozna byc tak bezczelna zaznaczam ze laska miala bardzo maly brzuch, wypicowana, widac ze dobrze znosi ciaze,dalabym max 4 miesiac!!!!!!!! a wizyta byla nie do gina tylko do dermatologa!!!!

kei_bak- nawiedzona mamuska ?

Gość kei_bak
z obiektywnych przyczyn nie jestem i nie mogę być mamuśką. jeśli twój pies pogryzie dziecko, a takie wypadki dość często się zdarzają to co powiesz. "przepraszam" ? ale to dziecko będzie miało traumę i ew. oszpecenia a nie twój pupil.

Gość kei_bak
wybaczcie, przepraszam was bardzo! zapomnialam dzisiaj wziac lekow!

a czemu moj pies ma zaatakowac dziecko skoro jest na smyczy? Czy ty nie rozumiesz tematu ? mam prawo chodzic z moim psem gdzie chce aha sporo tez nawidzonych mamusiek, w dupie ma swoje dzieci.....gada taka swieta krowa przez komorke a jej dziecko 2 letnie biegnie w strone mego psa...to ja odchodze jak najdalej.....dziecko dalej za psem...to ja przyspieszam i znowu odchodze... mamuska w dupie ma dziecko, nagle zauwaza i zaczyna sie krzywic jakim prawem ja chodze z psem po dworze czy te swiete krowy mamuski nie widza ze bedac zajetymi rozmowa, ich dziecko moze byc porwane, rozjechane przez samochod lub zaatakowane przez bezpanskiego psa????????????

Gość dlskjfhljeghsdfhfsghdfh
hehehe, no to sie rzeczywiście dwie grupki starły. Tez sama nei wiem co jest gorsze, czy srające wszędzie i sczekające na wszystko jebnięte pieseczki z ich jebniętymi opiekunami, czy jebniete mamuski z jebnietymi, rozwrzeszczanymi bachorkami :D

aha i dodam tez ze codziennie spedzam za kolkiem duzo czasu i nieraz widze pod lasem porozrzucane smieci, pieluchy!!!!!!!!!!!!! jaki mozg musza miec rodzice takiego dziecka aby wyrzucac obsrane pieluchy do rowu?

Gość keibak nie chodzi o puszczanie
zwierzecia samopas, ale jesli jest na smyczy i w odpowiedniej odleglosci, to jakim prawem ktos sie czepia???? i o jakim szoku ty mowisz? jesli pies szczeknie na dziecko? prosze cie! nie jedna matka ryknie tak ze bebenki pekaja na swoje kofane bobinki,a szczekanie psa i odglosy np samochodow to nie jest cos od czego mozna sie odciac!!!

Gość dlskjfhljeghsdfhfsghdfh
BUACHACHa, sory, ale nie zdazylo mi sie jeszcze wdepnac w pieluche!! :d Natomiast w psie gowna wdepuje co rusz :O

Gość to patrz pod nogi jak idziesz

ja mowie o wyrzucaniu pielucha poza miastem ,do rowow a nie w parku!!!!! wiec jak masz w nie wdeptywac? chyba ze lazisz po rowach masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem potem mamuska ktora wyrzuca zasikane pieluchy do rowu ,piszczy na mnie w parku, zenada

Gość niewyspany
będziesz miała swoje to ją zrozumiesz a psa w kagańcu prowadzaj wśród ludzi i naucz go dobrze się zachowywać

Gość niewyspany
i nie masz prawa chodzić z psem gdzie Ci się podoba widziałaś kiedyś tabliczkę: "wyprowadzanie psów zabronione" ? umiesz czytać ? to Ci chyba nie muszę tłumaczyć... jak na znaku jest pies przekreślony - tam też nie możesz wejść zresztą spróbuj, np do supermarketu - powodzenia :D

Gość a ty idz sie wyspij
matko, czy wy czytac umiecie? :O przeciez tu nie chodzi o to ze ona miala tego psa spuszczonego! z daleka, bedac na smyczy, piesek sobie szczeknal. zabronmy psom szczekac, kotom miauczec a ptakom cwierkac najlepiej!