Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młody27

Miłośnik rajstop pozna miłośniczkę Toruń, okolice

Polecane posty

nie wiem jak patrzyłes ..ale 2 takie w rajtuzkach to widziałam jednak całkiem całkiem ,az luknełam ,a druga ,szkoda pisac okropna:)

Winogrona. Ogólnie zrezygnowałem z obiadu żeby trochę kalorii mniej weszło. A co do pierogów kocham każde oby domowe. Co do rajstop to widziałem tylko jedne ale nie podobały mi się i nie prezentowały się jak trzeba. 20DEN cieliste. Nic specjalnego.

ale ..moze kiedys niw wiem ,ale mam wrazenie jak bym CIe juz znała dłuzszy czas i tak mi sie zdaje ze jestes starszy ,niz piszesz,ale nie odpowiadaj:)

Jak tu nie odpowiadać. :) Musze się bronić przed zarzutami bycia starszym. Mam dokładnie 26 i nie znam żadnej miłośniczki rajstop w Toruniu

Ja polecam www.nylonomania.com I znów ten wiek. Cały czas słyszę, że za młody itd. :) Albo się coś lubi i nie zwraca się uwagi na inne szczegóły albo nie. No nic. Muszę jakoś to przetrwać.

przetrwaj :) chociaz ostatnio mi dawali 20 lat ,to nie wiem młodsza jestem od CIebie:)

Jak się postaram to i się przełamiesz. :) Tylko jaki fortel zastosować? Czym zachęcić? hmmmmm

http://www.google.com/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ea/Tulipan_%28Ama%29.JPG&imgrefurl=http://piano-mar.blog.onet.pl/1,AR3_2008-04_2008-04-01_2008-04-30,index.html&usg=__aTvGn_v9Tk7cwrZnTX40knzWe0k=&h=1600&w=1200&sz=225&hl=pl&start=0&zoom=1&tbnid=6y3p9sgILTHm4M:&tbnh=105&tbnw=74&prev=/images%3Fq%3Dtulipan%26um%3D1%26hl%3Dpl%26safe%3Doff%26sa%3DN%26biw%3D755%26bih%3D212%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=395&vpy=-38&dur=1174&hovh=259&hovw=194&tx=82&ty=240&ei=1xdtTMLbG5SOjAe1hYT7CA&oei=1BdtTNCTD5Gd4Qb4r73kCg&esq=3&page=1&ndsp=10&ved=1t:429,r:2,s:0

zapewne piękny ten tulipan:) ucałowała bym..ale jakis taki jeszcze dystans troche mam:)

zadanie najlepiej pisało by sie wieczorem,ale nie ma CIe wieczorem:(

Niestety jeszcze nie mam neta w domu. Ale już niebawem. Choć uchyl rąbka tajemnicy.

Gość a jestem
chciała bym zebysz mi załozył te rajstopki :) mam turkusowe majteczki i dzinsy na sobie i kolorowa bluzke:) i co ,,moze byc:) tak mi sie umysliło rano:)

Łatwo odróżnić kto pisze... Proponowałbym przejść na konwersację mailową, ale od Ciebie to zależy.