Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicnienieenienic

szantażuje mnie były chłopak, to on stawia warunki...pomocy...

Polecane posty

Gość nicnienieenienic
za co mnie pobije ? nic mu nei zrobiłam. nigdy mnie nie oklamał...musze mu zaufać. nie moze on do mnie przyjechac!!!!! :(

Gość boss
no gdzie Ty jesteś moja przyjaciółko?

Gość boss
no gdzie Ty jesteś moja przyjaciółko?

Gość Definition
Nic Ci nie zrobi tylko straszy głupi ćwok jak każdy je*****ny facet!!!!!!

Gość tajasne
nie jedz do neigo do mieszkania. pojedz pod dom, zadzwon i powiedz zeby wyszedł. rozmawiajcie w warunkach neutralnych, zeby kazde z was czuło sie tak samo pewnie. i nei rób wszystkiego co on sobie zazyczy bo bedzie chciał jeszcze wiecej!

no przepraszam po tym co o nim piszesz to nie wyjawia się obraz normalnego, stabilnego emocjonalnie faceta tylko jakiegoś psychola. Istnieją duże szanse, że może Cię skrzywdzić fizycznie, zwłaszcza, że chce się zemścić. Rusz troche głową :O

Gość Definition
A pod Tobą Boss no no:-)

zaraz zaraz a ile Ty masz lat i ile lat ma facet hmmmm ?....i dlaczego tak bardzo obawiasz się reakcji twoich rodziców ?....bo mi tutaj coś nie pasuje

Gość owmi.....
sluchaj, po mojemu to Ty masz problem nie tylko z nim ale i ze soba. Masz jakas dysfunkacyjna rodzine, skoro ojciec Cie boje (!), poza tym Ty sie nadajesz do psychologa wlasnie z powodu tatusia (tfu, co to za ojciec). A tego gnoja miej w d.... Nic Ci nie moze zrobic.Jak chce sobie miec ruchadelko (przepraszam za okreslenie)to nei szuka gdzie indziej. On Cie traktuje gorzej niz psa. Ja bym tak psa nie traktowala jak tamten facet Ciebie. To jakis psychol. To co on robi to jest stalking. W Polsce nie ma regukacji prawnych na ten temat i dopiero niedlugo bedzie to uregulowane, ale mozesz nagrac te jego grozby. Sk... jeden😠 a Ty glupia jestes bo nie masz wsparcia w domu i jestes jak dziecko we mgle :(

Gość tajasne
jakby mi facet zapowieddział że chce mnie skrzywdzic na całe zycie bo to w życiu bym do neigo nie pojechała! zgwałci Cie, potem powie że sama chcialas bo do neigo przyjechalas przeciez z wlasnej woli, wszyscy widzieli, i co zrobisz??... w życiu nie idz do niego do domu.

"za co mnie pobije ? nic mu nei zrobiłam. nigdy mnie nie oklamał...musze mu zaufać. nie moze on do mnie przyjechac!!!!! " No proszę Cię... masz 12 lat czy udajesz? Zaufac szantażyście??? :-o NIE JEDŹ! NIE ODBIERAJ OD NIEGO TELEFONÓW (ANI ZASTRZEŻONYCH)< NIE SPOTYKAJ SIĘ Z NIM. UPRZEDŹ RODZINĘ< ŻE NĘKA CIĘ PSYCHOPATA I IDŹ NA POLICJĘ!!!!

Gość Definition
Where are You???? Boss

Gość posłuchaj się nas
dziewczyno, nic nie musisz. Nie jedź do niego, bo ci krzywdę zrobi. Jest psychiczny rozumiesz? I nie bój się go i nie tłumacz. Powiedz, zeby przyjechał do rodziców. Ojciec już wie co on za jeden, bo w końcu im powiedziałaś, ze się z kimś spotykałaś i co on robi. I ojciec na niego czeka. Zobaczysz, ze nie przyjedzie. Zagroź mu policją, nosz kurde, rozumiesz, że jak tam pojedziesz, to cię wykorzysta? A może nawet zastraszy i wleje? Głupio się boisz h. wie czego. I najważniejsze NIE JEDŹ!!

Gość maaaalena
pewnie chce dopiero zebrać materiał na solidny szantaż :P dlatego u niego w domu... nakłoni Cię do seksu i to nagra. Wtedy dopiero się zacznie. Radzę olać totalnie. Jest pewna granica, tego, co mogą Ci zrobić rodzice, jeśli się czegoś złego o Tobie dowiedzą, ale już granicy takiej ten koleś to nie ma. Jemu nie chodzi o twoje dobro, tylko o własne. Rodzice, jeśli są nawet surowi, to myślą, że w ten sposób chronią swoje dziecko. Nie bądź głupia i teraz się postaw temu kolesiowi, potem będzie już za późno.

Gość Definition
I jak Ci się podoba, może Ty się wypowiesz?

Gość Definition
Widziałaś moją wypowiedz? Dobre Co :-)

Gość posłuchaj się nas
czy myślisz, że jak ojca się boisz, bo on rządzi w domu, to tego durnia też będziesz słuchać??? Będzie robił co chce a ty się podporządkujesz? On czeka na to i dobrze wie, że może być chamski a ty się będziesz tłumaczyć. No i zrobi co chce, bo co może chcieć od ciebie jak nie dupy. Brutalne, ale prawdziwe. NIE JEDŹ DO NIEGO!!!

Gość boss
Bardzo fajna:)

Gość jesli do niego
jesli do niego naprawde pojedziesz, to bedziesz tego zalowac, zakoncz z nim znajomosc, jesli bedzie straszyl tez go postrasz !

sorry za moje gdybanie ale dla mnie wygląda to tak że dziewczyna jest nieletnia ...facet gdzieś w granicach 30 albo i lepiej ...chciało się dziewczyna pobawić ze starszym facetem a jak jej się znudziło albo się wystraszyła to myślała że wystarczy jeden tel i po sprawie a tutaj facet okazał się wredny ...i dlatego boi się powiedzieć rodzicom o tym związku

Gość nicnienieenienic
jestem pełnolatnie.

Gość tajasne
no to juz całkiem nie rozumiem czego sie boisz.

Gość boss
ja już sobie idę pa:0

Gość halolakakjss
jestes głupia i tyle.

skoro jesteś pełnoletnia to skąd u Ciebie ten strach przed rodzicami ?...co to za człowiek że boisz się o nim powiedzieć ?....przecież tak by było najłatwiej i w tym momencie wytrącasz facetowi argumenty do szantażu z rąk a Ty kombinujesz boisz się i nie wiadomo tak na prawdę czemu ...

Gość halolakakjss
posłuchaj rozumiem ze sie boisz przed rodzicami. ja miałam podobnie byłam młoda miałam 19 lat i teraz wiem ze nie powinnma sie była bac bo nie mam i niemiałam czego. nie spałam z tym chłopakiem ani nic, on chciał przykleic w photoshopie moje zdjecie do czyjegos nagiego ciała i pokazac mamie i tacie mojej i nide wiem czemu bałam sie moze tego ze nie uwuerze ze to komputereow przerobione i ze robiłam sobie takie zdjecia? teraz wiem ze była głupia ni szybciej powinnam isc na policje. ale i tak dobrze ze go ignorowałam, nie spotykałam sie i nie odbierałam telefonów. odciełam sie totalnie. i mimo ze sie włamywał na poczte na gg nie odezwałam sie nic. grozb swoich smiesznych nie spełnił. mówił ze jak nie zostane jego kochanka i nie wróce do niego on te zdjecia wszytskim pokaze. nie martw sie. tylko nie daj sie i nie kontaktuj sie z nim i je niedz do niego. miałam dobrych kumpli którzy jak go gdzies widzieli koło mojego domu przeganiali go albo mnie ostrzegali bym na razie nie wychodziła z domu bo on sie czai. ale na szczescie sie skonczyło. idz na policje i ignotruj goi nie postykaj sie z nim i nie odbieraj jego tel. nie badz głupia.

nie jedź w żadnym wypadku. z rodzicami spróbuj tak. najpierw idź do ojca i powiedz mu, ze masz problem, że starszy facet od dłuższego czasu chce się z tobą umówić, ty nie chcesz bo on jest starszy, że nachodzi Cię i mówi jakieś sprośne teksty (tate napewno to poruszy) i wogóle wyobraża mu się, że ty z nim jesteś, że boisz się wyjść na miast, ze nawet jego znajoma przyszła do ciebie, bo jej nagadał jakiś bzdur. powiedz, ze teraz dostajesz wiadomości, że masz niby do niego jechać. powiedz, że zwracasz się do ojca z tym problemem bo sama nie dajesz rady, a mamy nie chcesz martwić bo chora. spytaj się taty co zrobić, bo na policje chyba nie ma sensu iść, bo świadków nie ma, a on i swoim znajomym bzdur nagadał, skoro do Ciebie przychodzą. Wtedy jak koleś przyjdzie do domu do Ciebie to ojciec już mu nie uwierzy i jeszcze mu łomot spuści. Kolesiowi napisz, ze powiedziałaś o wszystkim rodzicom, masz przechlapane, ale szantażować się nie dasz, że możesz się z kolesiem spotkać w miejsu publicznym ale ojciec obok w stoliku będzie siedział, bo kazał to wyjaśnić. I podziękuj kolesiowi za szlaban roczny i powiedz, że może być z siebie dumny bo dopiął swego i spieprzył Ci życie

Gość monika942
nicnienieenienic Ile on ma lat?

Gość Gian Carlo
Jak chcesz, żeby twarz pochlastał Ci żyletą to jedź do niego, tylko potem nie płacz co Ci zrobił. powiedz mu przez tel. że ma dac Ci spokój bo masz na niego mocne argumenty i niech uważa. Zastrasz go Ty.