Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie isc do pracy

MAM FOBIE I BOJE SIE ISC DO PRACY

Polecane posty

oto mój nick oj ja cały czas robie tego typu uniki ... gdzies ide cos zalatwic ... to sie zakrece i ucekam ... praca przez internet super sprawa ale jak coś sobie takiego załatwić ?????? są ogłoszenia ale jakos im nie ufam ... bo trzeba wpłacać jakąś zaliczkę ... kto wie czy to nie jest jakies naciagarstwo ... ja właśnie wstałam i jak zwykle samopoczucie kiepskie ... wieczorem super a teraz jakaś czuje sie zestresowana :( spieta ... niby nic mam nie robic ale czuje ciaglą presję :( i lęk oczywiscie po przebudzeniu nawalanie pikawy ... zaraz dostane swira . dalej mecza mnie mysli w sprawie pracy ... co zrobic gdzie pojsc ...

Praca przez internet to byłaby fajna sprawa, ale... Mój problem stanowi jeszcze rodzina, która chce mnie koniecznie wypchnąć z domu. Oni nie wiedzą, że mam fobię. Dalej uważają, że to nieśmiałość. Ja z nikim o tym nie rozmawiam, bo nie potrafię. Mogłabym iść gdzieś do pracy, ale musiałoby to być miejsce w którym na pewno nie spotkałabym nikogo znajomego i w którym pracowałoby mało ludzi. Marzenia... A co do pikawy - mam to dzień w dzień. Jeszcze do tego trzęsą mi się ręce... Wieczorami też jest super. Kończy się dzień i jest świetnie.

oto mój nick tez mi latają jak opisywałam wczesniej ... i strasznie sie tego wstydzę ... ja juz kompletnie zgłupiałam co tu robic . mnie tez wypychaja z domu, moj chlopak ciagle powrarza zebysmy razem poszukali pracy zeby jak poprzednio pracowac razem w jakies firmie ... jak mi to mowi co drugi dzien to ja dostaje histerii :( ja trochę myślę o wyjezdzie za granicę ... ale z drugiej manki ... czy teraz wogole sie opłaca ???

Ja tu się każdego dnia zastanawiam jak wyjść spokojnie z psem na spacer, a wyjazd np. do Anglii mnie przerasta... Masz chłopaka? Fajnie.

mnie tez przerasta ale chodzi o zarobki ... zebyc cos wkoncu miec ...

mam takie nastawienie ze jesli juz mam miec drgawy w pracy to przynajmniej bym cos wiecej zarobila a nie ze malo i jeszcze koszt dojazdów :(

Gość julka kulka
masz sie fajnie, ze umialabys wyjechac, ja mam problem z dojazdem , w ogole z wsiadaniem do srodkow komuniakcji miejsckiej

julka kulka ja nie prowwadze samochodu .. nie mam prawa jazdy :( tez mnie wszyscy namawiaja zebym poszła ale oczywiscie styki .. chodzi o to ze jedyna opcja to dojazd samochodem z moim chłopakiem ... gdzie bysmy musieli napewno pracowac razem .... bo koszty dojazdu z mojego miasta do wiekszego są spore :( a wynajecie stancji ??? bezsensu .. robilo by sie chyba tylko na rachunki i jedzenie ... a to i tak nie twoje .. wiec jak tu odkladac kase :( kompletnie nie wiem jak za to wszystko sie zabrac :(

Gość agataaa23
Witam autorko, jak Twoje samopoczucie ?:)

Gość julka kulka
hejka.....ja dzis wyjezdzam wiec boje sie strasznie. mam przed soba kilka godzin jazdy:( jak samopoczucie dziewczyny? ja sie czuje podle

Gość gość
jakbym czytał o mnie

Gość gość
Mnie paraliżuje widmo zwolnienia. Coraz częściej o kredycie myślę, a jej utrata mi wszystko uniemożliwi. No i do tego dochodzi strach spowodowany niskimi zarobkami. Nie wiem, czy znajdzie się bank, który ludzko do mnie podejdzie. Teraz w aptece kupiłam Forstres to troszke odrzucam takie mysli ale suplemnet jest też delikatny wiec nie powoduje uzaleznienia.

Gość gość
Też tak mam :/