Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

em i en o gie

ZAWZIETE czyli starania po 30tce

Polecane posty

Mam MACICA SZWANKUJE I WYKRECAC SIE PROBUJE! To tak dla zartu ale czasami nie trzeba kawalu zeby sie usmiac z tych lekarzy.

To jest totalna poracha.... albo oni mają zeza... ja nie wiem... może się moja macica próbuje wykręcić nie wiem od czego ale ona coś kombinuje ! Mała ździra HAHAHAHAHAH. Dzisiaj mam bardzo dobry humor... choć powodów brak to cieszę się że w końcu się uśmiecham :D

Hej Joas niech zyja dobre humorki powodow jest wiele nie bede Ci wymieniac a z tym wykretem to musisz koniecznie wyjasnic, spadam obowiazki mnie wzywaja

Gość idiotkom mówimy nie
NASIENIE WOLNIUTKIE W ILOSCI SLABIUTKIE A DROGA DALEKA JAK DOJDZIE KALEKA!-mówił ci ktoś że jesteś idiotką do kwadratu:),stara a głupia!!!:D

Idiotka ,ja nikogo nie obrazam jak nie wiesz co to autoironia i poczucie humoru siedz na swoim miejscu.

Komu jeszcze przyjdzie na mysl nazwac mnie idiotka wiedzcie ze ja rowniez przezywam ten sam dramat co 1000 kobiet co ma problemy z zajsciem, podchodze do tego moze inaczej, ale nie mam zamiaru popadac w depreche i nie mam ochoty byc sadzona za to tzn. za moje poczucie humoru i widzenie rzeczy z innej perspektywy czy sie podoba czy nie.

Kefriko my tam jestesmy z toba a jak sie komus nie podoba neihc nie czyta!!!!!!!!!!!!!!!!1\ a wiec nei wytzrymalam i poejchalm do pani od planu kanalizaji- iw iecie co własnei dzis -jak twoerdzi wróciła z delgacji z Ukrainy - prawie mi rece opadły po raz 3 zapisła moj nr oi powiedizła ze w rpzsyzłym tygodniu beda plany( miały byc w tym!) tragedia poprostu zrozumiabym jakby robiła to w ramach pracy urzedniczej ale robi to extra z a jedyny 1 000zł!!!!!!!! ehh szkoda sobie szarpac nerwy w tak piekny piatek moj mis lezy biedny , słabiutki postarm sie go podleczyc w domu a jak nie t lekarz jutro sie klania, tak to moj sportowiec poległ . jesli chodzi o wszelkiego rodzjau zgiecia to mi po porodzie lekarka jedna stwierdziła tyłozgiecie i powiedizła ze bedzie ciezko w druga zajsc , ale potem nie poewiedizla mi tego juz zaden lekarz a przez 12 lat byłam u paru, takze nie wiadomo o co kaman, co do mojej @ to czekam ale narazie nie ma nawet objawów zadnych nie wiem co zrobie jak nie przyjdzie , chyba tyrkne do lekarza no bo co innego mam dzis dac znac czy ide do pracy czy nie no coz obadamy jak to bedzie\ ide pospacerowac:D

Gość hattie
Kefirka super rymy ;) Masz talent,a pomaranczami sie nie ptrzejmuj! Tu na Kafe jest mega duzo srfustrowanych panienek,matek itp,które niestety,ale oprócz siedzenia na Kafe nie maja co robic :( Ja tymczasem lecę biegać.Zalamanie sluziku konkretne,a więc pierwszy transparent Kefirki moj niestety :(

Gość hattie
Przepraszam -drugi slogan mój :)

Gość idiotkom mówimy nie
sfrustrowane to niestety jesteście Wy, do tego o kiepskim poziomie poczucia humoru.

j.w pomarancza siedz na swoim miejscu dobrze ci tam.....a wiec. Hattie nie popadaj w paranoje wlacz Twoja wyobraznie i sprobujcie wyluzowac sie we dwoje dopiero zaczelas leczenie i odrabiaj lekcje jestes 12 dc prawda, nie psuj sobie weekendu, nie zagladaj bezprzerwy tam gdzie nie masz, jak mozesz milo spedzic koniec tygodnia. Zycze milego wieczoru .

UUU, pustki, ciężko pracujecie widzę :) Em, tak to mniej więcej wygląda, że rok starań z różnym dostępem do dostaw, bo: wcześniej byłam bliżej i mogłam sobie pozwolic na dojazy w strategicznych momentach ;), a teraz od 3 mcy ten Śląsk- porażka. Więc nie wiem, jak należałoby liczyć te starania - czy mam prawo do roku czy nie :D:D:D Trudno, jest jak jest :) A propos must have to moim jest fotel fatty (to chyba nie jest fachowa nazwa, tylko sklepu...), najlepiej taki 3XL. jak posadziłam tyłek na czymś podobnym u kumpeli, to mnie ściągać prawie siłą musieli :D Wprawdzie zajmie toto pół salonu (tak, kupiłam dziuplę), ale - trudno :D Poza tym zastanawiam się też nad tym niedźwiedziem Em ...;);) ;) ... KISS

hej kicie:) cudna sloneczna sobota, caly dzien wloczylam sie po miescie.mam nadzieje,ze do jutra sie nie zmieni:)chce sie wybrac do parku linowego, byla ktoras? fun,znam ten zdradliwy worek do siedzenia:)faktycznie ciezko sie odkleic..:) ja jednak preferuje siedzenie na guzach kulszowych i srednio twardym podlozu:) sakwa moglaby sie zle dla mnie skonczyc.. myslisz o polarnym?;) ja mam namiastke w domu, wielki bialy pies.ma przewage nad miskiem - pelna i niekonczaca sie interakcja..za to misiek z pewnoscia nie traci podszerstka:) jesienia/wiosna na dloniach miewam odciski od odkurzacza.. pozzzdrawiam

czesc załanie pogody to i załamanie nastroju @ przyszła takze jeden porblemz głowy jutro ide do pracy trzymajcie kciuki z tego wszytkiego wynika ze Hatie jest ON czy ktoras jeszcze ? Hatei mam nadzije ze sie uda:) teraz czas wybrac kibelki i umywalki do domku:) sciaskam was

dzien dobry. taka ka, ja spozywam castagnus regularnie, w tej chwili 2 opakowanie. a co chcialabys wiedziec? jesli juz teraz marudzicie z e pogoda fe, to co bedzie w listopadzie jak bedzie ciemno zimno i do d..? nie ma slonca owszem ale mozna wyjsc w cienkiej kurtce a wieksza czesc lisci wciaz wisi na drzewach i ma cieply kolor:)

hej Em :) chciałabym wiedziec kiedy jest wskazany i czy można go brać od dowolnego dnia cyklu? i czy przez cały cykl? jak to z tym jest ? pozdrawiam, acha...a narzekać bedzie coraz wiecej osób na pogodę ;)

wskazania wedlug ulotki, nieregularne i meczace miesiaczki zwiazane z nadmiarem prolaktyny:) ja dostalam po zrobieniu badan na prl, byla ciut podwyzszona, gin stwierdzila ze zapewne w zwiazku z poronieniem, kupa stresu i smutku w koncu musiala sie jakos odbic w wynikach..nie cierpie na hiperprolaktemie,na to zjada sie nieco mocniejsze tabletki.ot ziolowy castagnus zeby sie doprowadzic do ladu:)raz dziennie na czczo, dawka zalezna od wagi.przez caly cykl, odstawic w chwili stwierdzenia ciazy. jesli pytasz czy czuje poprawe?nie wiem , nie czulam wyzszej prolaktyny to i nie czuje jej spadku:) przestaly mnie bolec piersi przed okresem.cykle od po zabiegu mam regularne, 28/27 dni.castagnus biore od miesiaca wiec nie on tu bohaterem.

Gość hattie
No ja też biorę castagnus, na to samo co Em :) Jestem on-już dwukrotnie byłam :P Ale nie nastawiam się.. Okorpna pogodna..buuuuuuuuu Dziewuszki co porabiacie ,pewnie zawzięcie ćwiczycie mięśnie kegla :) Fun zaintrugowałaś mnie tym fotelem,daj konkretnego linka,co to za wynalzaek..

Gość hattie
Em kochana bierzesz na czcao? lekarz mi nic takiego nie mówił :O Kazał brać jedna rano,drugą wieczorem. A przecież ważę 51 kg!!! A Ty ile bierzesz?

Gość hattie
Taka kobietko ja zaczęłam brać od 8 d.c i jakoś nic mi się nie poprzestawiało,2 dziennie. Ja czuję róznocę,bo np miałam plamienia przed @ 4 dni przed,a teraz dzień przed jedynie. Co więcej miałam na 4 dni przed wybuchy gorąca, teraz tego nie zauważyłam, no i nie mam wisielczego humoru ,a radość.

hattie na czczo i tylko jedna, na ulotce jasno napisane waga do 60 kg 1 sztuka, powyzej 2 szt.tak mi tez zalecila gin.wiec sie stosuje:)

Hattie, te fotele to coś takiego: http://sklep.fatty.pl/p/pl/11/3xl+z+ekoskory.html#mainLinks Z tego, co się orientuję to jest wielu producentów i wiele nazw na to - słyszałam np "worek sako", chyba są też tańsze niż te z linka. Podobno takie worki są używane na niektórych porodówkach, a moja psiapsióła na przykład chwali toto sobie przy karmieniu swego małego ssaka. Próbowałam i jest mega wygodny, super odciąża kręgosłup :) Myślę o tym dużym, bo oboje jesteśmy wysocy :) Poza tym to jestem przeziębiona, buuuuuuu... :/

idiotkom mówimy nie... to że nie rozumiesz żartów to nie znaczy że są one głupie , nie jesteśmy w przedszkolu - generalnie widzę, że masz problem emocjonalny i życie Cię jeszcze nie kopnęło zbyt mocno w dupę więc sobie problemy wynajdujesz.... Twój problem, ja mam swoje więc co tam sobie brzęczysz, na nikim tu nie robi wrażenie.

Kochane buziaki i sciskam wszystkie serdecznie jestem odcieta od swiata wirtualnie i realnie musze sie wyprowadzic na pare dni ( brak wody,hydraulik nie wiem czy pamietacie....), do szybkiego uslyszenia