Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

em i en o gie

ZAWZIETE czyli starania po 30tce

Polecane posty

eterno a moglabys napisac co tam znalezli?przepraszam z a ciekawosc..i ewentualnie termin lacina..prolaktyna zeruje sie do 8 tyg po zbaiegu , tendencja spadkowa ladna:)gratuluje:) no i trzymam kciuki-tradycyjnie juz.

Znalezli ZWYRODNIENIE POJEDYNCZYCH KOSMKOW ani to zasniad ani cos innego ale nie zdarza sie czesto:( jestem 4 tygodnie po zabiegu mam nadzieje ze beta spadnie do zera i zaczniemy odliczanie:)Bede ON kolo stycznia lutego:)Akurat maz wroci do kraju:D

oo. ja mialam -Fragmenta ovi cum signis degenerationis partim hydropicae villorum" i gin stwierdzila ,ze to standard..hmm brzmi podobnie ..degeneracja:/ wysprzatane, teraz zazycze sobie masaz..:P wlasnie masazysta wrocil:P ..

:D:D:D bierz sie za niego kurcze a moj dopiero w sobote nie widzialam go trzy tygodnie:(

eterno i em jeszcze troszke i moze masazysci beda wam masowac brzuszki z fasolkami :D u nas satelia siadła:( z moim M nie mozemy sie dogadac w sparwach finansów budowy wiemy ze rbaknie dobrych klikadziesiat tys ,ale on jest madrzejszy ah te chłopy ja juz ie martwie a on zostawai to an otatni dzownek jak złapałam nerwa to mu powiedizłam ze lepij sprzedac i kupic sobei w blokach ładen apartament:D ale to nerwy :)

Dzień dobry kobietki, dziękuję za wszystkie słowa otuchy. Naprawde ze wszystkiego zdaję sobie sprawę, raz już to miałam i meczyłam się w takim zwiazku sporo lat, teraz miałam nadzieję na lepsze ale czas pokazuje, że tak nie jest. Wiem, że życie nie jest łatwe i zdarzają sie kłótnie ale grunt to umieć dojść do porozumienia, najgorzej jednak kiedy jest sie z człowiekiem niereformowalnym pod pewnymi względami. On się odezwał i przeprosił ale cóż z tych przeprosin skoro będę myslała kiedy to znów sie zdarzy, póki co biję sie z myślami i czekam na @...co za paranoja bo przez ostatnie miesiace nie chciałam dostać, ściskam i buziaki slę

mam taka wątpliwość, moze coś wiecie dziewczyny na ten temat w piątek mam umówioną wizytę do dobrego gina ,długo oczekiwaną będzie to 6 dzień od owulacji i przytulania boję się że jeśli tym razem się udało to lekarz z racji wczesnego stadium nic nie rozpozna a "wymaca" mnie mocno. Czy mozna przez takie badanie stracić ewentualna ciąże, wiem że to może głupie pytanie ale takie są moje obawy. rano zrobię test, ale co tam w 6 dniu od przytulania moze byc widać proszę o opinie, moze któraś wie czy istnieje ryzyko ? pozdrawiam

moim zdaniem nie masz powodów do obaw, że gin może zrobić cos nie tak z Twoją ewentualną ciażą, zwłaszcza jeśli to dobry lekarz, oni wiedza jak badać, gdy ja byłam w ciaży też sie obawiałam bo tak mnie tarmosiła moja lekarka, ze szkoda gadać, test zrób i powodzenia

taka_k ... dziękuję za podpowiedź, uspokajam się. A Tobie życzę żeby wszystko sie ułożyło , żebyś poznała meżczyznę godnego Ciebie i Twoich dzieciaczków. miałam podobnie, rozwiodłam się i spośród wielu poznawanych mężczyzn wybrałam tego najlepszego. Pamiętaj że stać Cię na to. Zadbaj aby dzieci miały spokojny, bezpieczny dom Dobrze wiemy wbrew temu co się pisze o samotnych matkach, że mamy w czym przebierać ;)

z tego co widzę to jesteś moim rocznikiem ;) tak, bezpieczeństwo, spokój mój i moich dzieci jest ponad wszystko, marzę o fajnym i ciepłym domu do którego chce sie wracać :) daj znać jak u lekarza :) i nic sie nie bój dostałam @...uffff

Witam sliczniutkie!!!!!! Dzis sloneczko takze i moj humorek zaczyna sie poprawiac :D Em zarazilam sie Twoim entuzjazmem wyszorowalam tarasy na tip top i posadzilam Kwiatuszki 🌻 ale mam ladnie... Taka k. jak samopoczucie? w domu pewnie atmosfera, ze psy mozna wieszac, postanowilas juz jak poprowadzic ta cala sytuacje 😡 Aganiok nie martw sie o wizyte co prawda jak doszlo do czegos to w 6 dni nie zagniezdzilo sie jeszcze jajeczko plodowe a jak nawet to zrob sobie usg dopochwowe i jak jest juz niespodzianka to gin ja ujzy na testy za wczesnie i badanie reczne tez nic nie wykaze a niezaszkodzi to ginek nie rzeznik hihihi :D Zycze powodzenia i daj znac czy zafasolkowalas

Kefirka, moje samopoczucie nie jest aż takie złe wbrew pozorom bo jak pomyślę, ze pewne rzeczy mogłam zauważyć duzo pózniej to aż mnie dreszcze przeszywa, tak jak napisałam - przeprosił ale to mało jak dla mnie, czekam na odpowiedni moment na przeprowadzenie rozmowy

Tak trzymaj kochana i tym razem badz silna i kategoryczna, tylko biedni emocjonalnie egoistyczni tchorze potrafia wieszac psy na kobietach a ty na takiego nie zaslugujesz odwagi 😠 sama wiesz ile jestes warta.

z takim wsparciem jak Wy dam radę :) trzymam sie swojego i albo wóz albo przewóz, nie chcę tchórza, chcę faceta na którym mogę polegać :)

aganiok ..spotkalam sie z opiniami ze badania reczne w e wczesnej ciazy sa ..hmm..niebezpieczne to z a mocne slowo..ale watpliwego bezpieczenstwa..o! poza tym do gin raczej wybiera sie po @ a nie owulacji..tak mnie uczono..

ja na tę wizytę idę w sumie nie na badanie tylko po pomoc bo od pół roku nic nie wychodzi a czas ucieka. i pomyślałam że czas aby skierowano mnie na te wszystkie badania powiem ginowi że jestem po owul. i niech on zadecyduje czy teraz mnie zbada czy póxniej, a teraz niech da już skierowania na te wszystkie magiczne badania które WY dziewuszki juz miałyście, o których dowiedziałam się z FORUM dobrze że jest takie miejsce

Gość hattie
Hejka! Witamy Aganiok;) Pół roku to tak malutko.. ale rzeczywiście po skierowanie można isć,najwyżej będziesz spokojna! Myślę,że mimo wszystko nie musisz się obawiać usg,kiedyś o to samo zapytałam lekarza,on powiedział,że jak się zagnieździ jajeczko,to już niewiele jest mu w stanie zagrozić,bo ma bezpiecznie w macicy. Ale nie wiem jak to jest po 6 dniach od owu? Em jak tam Twoje lekcje biologii?odrobiłaś solidnie w tym cyklu?? :) Taka k..rozmowa przede wszystkim,a więc trzymam kciukasy za wytłumaczenie sobie wszystkiego! Kefirka jaka pogoda w Italii?

Dzis jest sloneczko cudownie az czlowiek podrywa sie do zycia i wszystko jest rozowe 🌻 ❤️ 🌻 ❤️, jak tam u Ciebie Hattie? Co u reszty zawzietych? Andziula jak tak dalej bedziesz sadzila te Tuje to Cie mrozy zastana ty nasz budowlancu. Aganiok nie popusc tej wizyty bo napewno dlugo na nia czekalas ja na moja prawie 4 msc i bylam w 25dc musieli mnie przebadac zeby stwierdzic czy czasami nie ma malego kefirka bo juz tak im sie zdazylo a musza wpisac aktualny stan. Dobrze ze zdecydowalas sie na badania ja to strasznie zaluje, ze nie zdecydowalam sie wczesniej a sluchalam zwyklych ginekologow.

ależ ja sie dzisiaj nabiegam w pracy...nogi mi juz wchodza ni epowiem gdzie :D świeci piękne słońce i od razu po robotce na spacerek :) pozdrowionka cieplutkie i słoneczne

Kefir kwiatuszki sadzi, no nie!!! W październiku kwiatuszki, przysięgam - mówi nam to po to, żebyśmy zzieleniały z zazdrości ! :P :D:D:D:D:D Ściskam Cię, mój ty kefirze niemożliwy :D MUA!

Aaa, dziewczyny, pytanie za sto milionów. Dostałam te testy owu (z allegro), dziś trzeci dzień jak skrzętnie sikam do pudełka. No i trzeci dzień z kolei test wychodzi pozytywnie. TO KIEDY TA OWULACJA??? Była? Będzie? :/ help...

Fun mau mau mau, przytulance :) Nasza specjalistka to Super Em ona pewnie testami ma wytapetowana lazienke. U mnia to wyglada tak, ja podsikuje codziennie rano okolo 11 wyz LH czyli 2 jednakowo intensywne kreseczki mam tylko w jeden dzien i owulka powinna nastapic po 24-36 godz. :p

Dodam, ze wtedy wieczorem bara bara :p i na drugi dzien wieczorem :p tylko hmmmm moze lepiej nie stosowac mojej metody bo nie owocuje 😡

To ja jestem jakaś nienormalna ;d Bo powinno być tak, jak ty masz - jeden dzień wynik pozytywny a nie kilka (chyba?). ;d

Oj tam zaraz nie owocuje ;) Żeby były owoce, trzeba cierpliwości :) Tak to sobie musimy tłumaczyć ;)

O wyczytalam na moich testach i pisza tak tzn liczyc 24-36 h od kiedy pojawi sie pozytywny 1 test czyli kicia pewnie jestes w trakcie owulki a to, ze jest tyle dni pozytywny to nic DO ATAKU :P

Em ja tez uzywam ten z dwoma kreskami tylko, ze kreska LH u mnie powiedzmy od bez kreski po 2 dni jest bledsza, w 3 ciemniejsza od wskazujacej i 5,6 blednie. U Ciebie kreska LH utrzymuje sie ciemna przez ile dni?