Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anussssssska

niania elektroniczna firmy philips jakie opinie?a moze jakies inne polecicie?

Polecane posty

Gość anussssssska

czy ta firma sprawdza sie jezeli chodzi o nianie http://www.ceneo.pl/1735696 taka chce ku[ic moze ktoras z was miala? a moze propozycje innych nian elektronicznych?

Witaj.Nie mam takiej jaka chcesz kupic,,mam starszy model,,Nigdy mnie nie zawiodla:)Pozdrawiam.

Gość ...........................123
Wiesz co, ja miałam zwykłą tanią z Ikei za 100 zł z groszami. Nazywała się Patrull i była naprawdę niczego sobie. Używałam przez pewien czas i byłam naprawdę zadowolona, a potem jakoś tak zapominałam o niej, bo z dzieckiem nie było problemów, więc odsprzedałam koleżance. Ona też jest bardzo zadowolona. Myślę, że to dobry produkt i nie ma co przepłacać. Zanim ją kupiłam czytałam recenzje w necie zostawiane przez rodziców z EU i USA i każdy był zadowolony, nie było ani jednego nega, więc zaryzykowałam i rzeczywiście się nie zawiodłam. :) A stówkę miałam w kieszeni. Wygląda tak: http://www.ikea.com/PIAimages/75598_PE194053_S4.jpg Pełny opis znajdziesz na str. Ikei.

Gość anussssssska
dziekuje :) wlasnie u mnie nikt znajomy wogole zadnej niani nie mial...a te z tej marki wydaja mi sie w porzadku bo firma mi sie dobrze kojarzy...wole dolozyc a miec lepsza nianie bez zaklocen

Te i Ikei tez nie mają zakłóceń. :) Nadają na kilku falach o ile dobrze pamiętam. Odbiór był czyściutki, a mam duży dom. Z czystym sercem mogę polecić. Wiesz, zachwalały ją nawet mamy, które mają naprawdę dużo kasy, dlatego dałam się przekonać. Ale rób jak wolisz oczywiście. :)

Gość anussssssska
dzieki :) jak bede teraz w ikei to obejrze :) wszystkie opinie sa dla mnie dobre

A, zapomniałam dodać, że ona trochę pożera baterie, ale to może norma w przypadku tego typu urządzeń niezależnie od firmy (tak jak i w karuzelach, huśtawkach itd). W każdym razie, paluszki wielokrotnego użytku i ładowarka rozwiązały problem. :)

Mam starszy model niani Philipsa i jestem bardzo zadowolona.