Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Jak Wam minął dzień?

Polecane posty

PŚP musze Cie zmartwic, bo nei pije zadnej wody!:D ostatnio na komunii pod koniec maja pila krupnik:D dobre! tak to piwo:) PŚP grunt to nasze nastawienie i sila perswazji:P;) Maź lalo??????czy w gaciach mokro? a jesli mieszkasz na teranach zagrozonych powodzia to wybacz mi moj nietakt

PŚP wiesz z tym piciem moglabym dla Ciebie zrobic wyjatek:P ale to ajk sie szybko upije albo i sie nie upije, zalezy od kilku czynnikow:D a no tak stare czasy z krolowaniem:P juz dawno w niepamiec to puscilam:D;)

Gość do pśp
pśp. panno świętej pamięci. wypiedalaj stąkach bo my do ciebie na topa nie wchodzimy 🖐️

Gość do pśp
stąd*

Topełe ma potencjał, nie można dać mu się zakopać za bardzo :classic_cool: Przy okazji - jak Ci minął dzień? :classic_cool:

Bardzo dobrze to może nie, ale nie narzekam :classic_cool: Niedługo połowa września, więc spodziewam się, że zgodnie z obietnicą będziesz obecna na kafe ze zdwojoną siłą :P

Nie sadze, juz mnie kafe nudzi. I tak dzis sporo siedzialam. Ale ograniczam, kiedys potrafilam siedziec od poludnia do rana. Potem znowu wstawalam w poludnie i tak w kolko. :classic_cool:

Coś w tym jest. Ciągle te same teksty, schematyczne prowokacje i obelgi... nie ta świeżosć, co kiedyś :classic_cool: Też muszę ograniczyć kafełe. Niby okoliczności sprzyjające, a utkwiłem tu na dobre 😭 Btw., odnalazłaś kibesa?

Gość Czesc Carrie Cipko

Gość Czesc Carrie Cipko
Chyba znamy :P ❤️ Juz mnie pocisz :P ;)

Właśnie, a co z Husky? Czyżby się zawzięła na udowadnianie, że nie jest nołlajfem i pisze pod innymi nickami? :D

Gość Husky wyzwala Carrie

Carrie chbya jeszcze nei caly:P bo ja tak skakam po tych sezonach i odcinkach i przeszlo mi na razie z tym ale film 2 widzialam to ze mnei nei widzialas pewnie jest spowodowane tym, ze Ciebie cos ostatnio nie bylo:P;)

Gość fajansiarza tez husky wyzywala