Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Jak Wam minął dzień?

Polecane posty

Carrie ze jedna cierpi na psychoze czy paranoje a drugie siostre zamordowono

Carrie ona byla 2m-ce w psychiatryku i chbya nei byla powinna wychodzic:( najgorsze jest to ze ma dziecko 5letnie i szkoda tez dziecka cala ta choroba przez jej meza ktoiry ja zdadza a ona w neigo zapatrzona i wszystko przez to ta siostre zabili Vnajprawdopodniej Ci z ktorymi sie zadawala dokladnie nei znam szczegolow ale tow nieciekawe alfonsi czy cos mafia moze jakas tak czy siak jak sie o tym i i o tamtym dowiedzialam to bylam w szoku;)

p.s. przepraszam ze tak nastroj popsulam dlatego apeluje o zmiane tematu na jakies weselszy o piedolach ofc:classic_cool:

Nie popsulas. To nie wiem, masz z nia dobry kontakt? Ona jest nadal z tym mezem? Czemu od niego nie chce odejsc? Rodzina nie może jej pomoc? Ja tez raz wyladowalam u psychiatry przez faceta. :O

Carrie moje 200 bylo:D nie no ja w sumei nei mam z nia rteraz kontaktu wiem to od kolezanki , bo ona z nimi obiema chodzila do jednej klasy w szkole sredniej ja o rok nizej chodzilam ale je dobrze znalam bo mieszkalam w bursie z ta kolezanka od ktorej to wiem i one zawsze do neij przychodzily do internatu:)

na tym jej choroba polega ze nei mkzoe od meza sie uwolnic ktory to z panienkami przyjezdza do dziecka i do neij bezczel pozniej ja czekoladkami przekupuje omamia ja zeby nie musial alimentow placic

mnei sie ostatnio dosc czesto snia koszmary ostatni ktory mega mnei przerazil to ten w ktorym kogos zabilam:o

Gość taa niedobra pupa
Faceci to fiuty.... :(

Mi sie snilo wczoraj ze mam zmarszczki na czole i obudzilam sie wystraszona 😭 I przeczytalam w senniku ze zmarszczki na czole to dobry znak. :classic_cool:

Ej, p.ś.p., Carrie to nasza dobra ziomalka, nie zaczynaj się :P Setunia, niedobrze, znowu śmierć :P

chujowo, że przechuj ten dzień minął :o kurwa ciągłe kłótnie z nią..rozstrój nerwowy niedługo :o

PśP to Ty ejszcze tu funkcjonujesz?:D:) ano Fajansiarz ja chbya sama zaczynam miec jakas psychoze;D musze sie leczyc chbya;)

Mi się jakiś czas temu śnił koszmar, w którym pojawiała się zorza polarna i z tej zorzy leciało czasem światło, które siało zło. Ludzie się zmieniali czy jakieś przedmioty ożywały, nie pamiętam dokładnie. Myślicie, że to dobry znak? :classic_cool: A zmarszczek też się boję :-o

Carrie trza bylo nei zagladac tam gdzie nie potrzeba:D tak sie konczy ciekawosc:P dobrze ze nei widzialas tej ilosci zanim mi pare tysiakow ucieto;)