Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw.

Jak Wam minął dzień?

Polecane posty

Nawet w sumie nie wiem, jakie mam sny, bo rzadko jakiś pamiętam. Zwłaszcza koszamary rzadko pamiętam. Jeszcze co do zorzy polarnej, to strasznie chciałbym ją zobaczyć na żywo. Patrzcie, jakie cudo: http://www.youtube.com/watch?v=xD9TwJ71bVs Będę chyba do tego dążył w życiu :classic_cool: P.ś.p., zawsze można wtrącić jakiś watek z kupą czy że ojciec Cię leje kablem od wiadomo czego :classic_cool:

moje w tym momencie to mzoe nei marzenia a cele zdac w koncu glupie prawko:P i znalezc prace bo od miesiaca jej nei mam:) takie calkiem przyziemne:D w przyszlosci niedalekiem zarabiac duzo kasy:P podrozowac :P moze zrobie sie na blond:classic_cool:

Gość cecil89
wynajelam mieszkanie i stalam sie oficjalnie studentka 😭 wonderful :classic_cool:

Ekhm, no to... że... Nazywam się fajansiarz. Butelki zbieram w zasadzie :classic_cool: Fajka - jak słodko i sympatycznie :) Do tego uwielbiam pieszczoty :classic_cool:

Gość nie musisz, spokojnie
kiepsko :/

zrobilam dobry uczynek Carrie wsiakla ide spac najprawdopodobnie branoc alll🖐️:)

Setunia dobranoc. 🖐️ Fajansiarz, robiłam kolacyje. :classic_cool: Ogólnie to nie marze, tylko jak czegos chce to wprowadzam to w życie. Mam tylko jedno marzenie, o ktorym po czesci wspomnialam tu wczoraj. :classic_cool:

No krzątam się tu i tam, za fajansem, poznaję ludzi :P Ok, też lecę stąd. Żałuję, że tak szybko, ale życie mnie nie oszczędza :classic_cool: Branoc wszystkim P.S. Carrie nie wsiąkła, tylko jest p.ś.p., to dla niej typowe :P

"Carrie nie wsiąkła, tylko jest p.ś.p., to dla niej typowe." Ty z uradowanym sercem, nie bardzo rozumiem o co Ci chodziło w owym zdaniu :O

Carrie, przecież to był żart :) Oby nasze marzenia się spełniły, z naciskiem na Twoje, bo jest bardziej górnolotne :classic_cool:

Nie wiem czy chce zeby sie spelnialo, oboje jestesmy w chuj innymi ludzmi juz wiec moze niech pozostanie marzeniem. Jest mi zayebiscie tak jak jest. :classic_cool:

Wiesz, jednak zwykłe przykrości pozostają po prostu przykrościami. Chciałoby sie ich unikać. Zazdroszczę Ci tego podejścia, że umiesz tak wprowadzać w życie swoje zamierzenia :classic_cool: Ok, ide, dobranoc

Gość Kocham CarrieB.

superfantastycznie🖐️ obejrzalam pierwsza czesc swwm i sie pare razy do lez wzrzuszylam;)