Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana żona pewnego męża

Mąż jest maminsynkiem teściowa wybiera mi tapete do pokoju!

Polecane posty

Gość wezcie mnie trzymajcie :O:O
na początku tego tematu myślałam że jesteś trochę mądrzejsza i dojrzalsza ale z każdym twoim kolejnym wpisem tracę nerwy i cierpliwośc , żadna udzielona tutaj rada nie jest dobra , wszystko zle i do dupy , to powiedz kurwa czego ty chcesz ? Pieniądze króre zarobiłaś za granicą są w częsci twoje więc idz do banku z mężusiem i wypłac , chyba najdroższy nie chce cie oskubac ? Ja się wcale nie dziwię że wy macie takie problemy z komunikacją między sobą bo ja za chuja nie mogę pojąc o co ci chodzi ? My mamy przyjechac do ciebie isc do twojej teściowej zjebac ją ? My mamy rozmawiac z twoim mężem tak żeby ciele zrozumiało? Myślę sobie że oboje jesteście siebie warci i tyle

Gość liluuuuu
Dobrze napisane.

Gość kahahaha
tak czytam co piszesz,i zauważam ,że z każdym twoim wpisem to sie pogrążasz ja nie wiem czy płakać czy się śmiać:D

Gość uuuu nie wytrzymasz
O której mąż wraca?

Gość zorza_polarna
A teściowa dalej leży w łóżku?

Gość oszczane pantalony ma rację
chyba od jakiegoś czasu ktoś się podszywa pod autorkę, bo ona by się tak nam nei postawiłą :D a ona pewnie poszła na ten obiadek

Gość przyszla tesciowa
kurcze mam 2 synow 19 i 14 lat ;)) ale takiej masakry sama bym nie zniosla. tez z moimi synami jestem zrzyta ale bez przesady!!!! na twoim miejscu spakowalabym waliske i czekala na dupka twojego meza. i przywitalabym go slowami a teraz idziemy do banku po moja polowke kasy i juz!!! postaw sie bo bedzie gorzej.

Gość ja miałem :)
tak przed 16. i nie wytrzymam bo teściowa z dołu dzwoniła ze ją krzywdze swoją postawą ze powinnam chciec sie z nia dogadywac a ja zaczynam od tego ze nie lubie zup mimo ze nie spróbowałam jej. to powedziałm ze mówiłm delikatnie ze nie mam na nia ochoty to ona tego nie mogła zrozumiec ona ze mam jej nie pyskowac jesli wiem w jakim jest stanie. ja jej ze powinna wiedziec że ja tez nie powinnam sie denerowac to mi powtórzyła ciąza nie choroba nie przesadzaj dziewczyno! dodała ze jutro nie bedzie tolwerowac mojej nieobecności ma obiedzie że on juz z synem sobie porozmawia o moim zachowaniu. to jej powedziałam ze moze by łaskawie najpierw ze mna porozmawiała bo widać pare rzecy mamy sobie do wyjasnienia to oznajmiła ze ze mna nie ma o czym rozmawiac że od podejmowania decyzj jest jej syn. otórz to sie nazywa idealna teściowa!jestem pewna ze nie wytrzymam. ide na dół do teściów przez tel. to nie rozmowa niech mi powe to prosto w oczy ze ja nie mam nic do powiedzenia.

to wczesniej pisałam ja tylko pod innym niiem bo wypowiadałam sie jakie są pytania do testu ciązowego:)

to kurwa nie może być prawda. Wy rozmawiacie przez telefon o takich sprawach będąc w jednym domu? Czy was kurwa pogrzało? No nie mogę. Coraz bardziej nabieram pewności, że to wszystko prowo :D

nie mozesz sobie sprawdzic:) nie chciałam tam wypowiadac sie swoim nikiem a tu poprostu nie poprawiłam. i nie byłam na obadku jak ktoś sugerował

Gość uuuu nie wytrzymasz
nie daj się dziewczyno ... bardzo Cię proszę :)

autorki tematu nie ma już na forum od jakiegoś czasu, a jej pomarańczowego nicka zayebała jakaś inna, za bardzo jest asertywna, to nie o inny nick chodzi, ale o sposób pisania, czemu wobec nas jesteś agresywna, a nie wobec teściowej i męża, kórym się należy? :D

Gość wezcie mnie trzymajcie :O:O
prowo ale dobre , daję 8/10 Jeśli jakimś cudem jednak nie prowo to myślę że w tej rodzinie są pogrzani wszyscy po równo , nie ma tam lidera chociaż za parę wpisów może jednak autorka się wysunie na prowedzenie :classic_cool:

ja znam takie sieroty zywciowe, sama nią kiedyś byłam :P więc to nie prowo, ale chciałam się zmienić i po mału się zmieniam, a jestem młodsza i mam taką samą, ale matkę, ale się nie daję :P a autorka tematu lubi się poużalać, żeby się ktoś nad nią ulitował i tyle, wg niej jest teraz w sytuacji bez wyjścia, a to nie jest prawda

Gość pitupitu2
nieźle daliśmy się wkręcic ehh prowo jak nic

dobra to była prowokacja ale byłam bardzo ciekawa waszych odpowedzi no i widze ze wiekszośc by sie postawiła. to dla tych wszystkich synowych co jednak naprawde maja takie pojebane teściowe:) 3 majcie sie ciepło:)

Gość poważnie rozczarowana
miałam nadzieję, że to nie prowo, szkoda, sytuacja stawała się coraz ciekawsza

ktoś zabrał mój nick! wstretny podszywaczu!

Gość uuuu nie wytrzymasz
To zrób się na czarno

jak?

Gość uuuu nie wytrzymasz
Chociaż jak ktoś postanowil bawić się Twoją sytuacją to po topicu

Gość kupa na maśle
to prowo jednak czy nie ? z tym dzwonieniem to rzeczywiscie :D w jakiej sieci jest tyle darmowych minut ??:D

ide do teściów porozmiawic. nie ma mnie od teraz jak ktos bdzie pisał to nie ja! boze nawet na takim forum ktos sie musi pod innych podszywac! 3majcie kciuki mam nadzieje ze nie bedzie tak żle...

Gość uuuu nie wytrzymasz
Normalnie wpisujesz nick i haslo