Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedynka dwójka trójka

moi baaaardzo nieodpowiedzialni rodzice

Polecane posty

przepraszam za literówki. Pisząc szybko nie zwracam uwagi na błędy :)

nie rozumiem dlaczego piszecie o płodności mojej matki? jak na razie jestem tylko ja mam 27lat i brat 2 latka, za 7msc urodzi sie jeszcze jedno. Bezprzesady nie mam 7-mioro rodzeństwa!

Gość Asiczkazi
Po porodzie zabierz matkę do ginekologa na zastrzyk antykoncepcyjny na kilka ladnych miesiecy bedziesz miala pewnosc ze nie zaciazy,a swoja droga maz cie kiedys opusci bo bedzie mial dosc takiego zycia...przemysl to

Gość yoox
chcesz mieć swoje dzieci...?

Gość yoox
to nie pies , trzeba brać tabletki albo wstawić spiralę

jak łatwo policzyc ma 44 lat. Asiczkazi bardzo dobra rada. biskup nie wszyscy faceci sa jak ty. Mąż rozumie sytuacje i rozumie to co musze zrobić. tak chcemy miec dzieci.

I rozumiem jestes na 100% pewna, że za 10 lat sie nie wkurwi i nie rzuci tym wszystkim w pizdu bo bedzie chciał miec normalny dom a nie czerwony krzyż

Gość rencista biedny
a pewnie jeszcze z opieki ciągną pieniądze co? Powinni zlikwidować to penerstwo szerzace się po całej polsce. A tobie powiem jesdno przestań bronić matke. Twoja matka to nieodpowiedzialny człowiek który powinien być ubezwłasnowolniony

Gość rencista biedny
tak gadacie ale biskup ma akurat racje popieram go w 100%

nie, nie jestem tego pewna. W życiu nie można byc wszystkiego pewnym. Jak juz pisałam od jakiegos czasu staramy sie o własne dziecko więc bedziemy miec taswoja normalna rodzine. Olgierd do mnie mówi mama do męża mówi tata. Chociaz jest jeszcze mały i tego nie rozumie ale kiedyś mu wytłumacze że jestem jego siostra ale traktuje go jak własnego synka i tez tak go traktuje mój mąż.

Nie droga utorko. Może to bedzie Twoja własna rodzina ale napewno nie normalna. Nie wyobrażam sobie żeby w wieku 6 czy 7 lat usłyszeć, że moja mama to moja siostra amój tata to mój szwagier. A babcia z dziadkiem to rodzice :D Pisz co chcesz ale wyszłas z jednej patologii a tworzysz druga tylko inną :P

Gość rencista biedny
poczekaj jak męzowi zbrzydnie przygarniać dzieci tesciowej pod swoj dach. Zrobisz z domu Caritas a chłop ucieknie do innej normalnej kobiety bo tez jestes zdrowo jebnięta skoro pozwalasz na to wszystko to sa ich dzieci i niech oni myslą

nie bronie swojej matki. Wiem że ubeswłasnowolnienie nic nie da bo nie mam zamiaru sie nia zajmować. Urodzi i do widzenia, sio do meża a dzieciak zostaje ze mną.

Gość rencista biedny
U was bedzie jak u foresterów mój dziadek to tata siostra to matka tylko w wydaniu bardziej menelskim

Gość Malgośka mówia mi...
a za dziesięć lat usłyszycie: sperdalaj!nie jesteś moją matką-moim ojcem!

przeciez ja nie decyduje sama o tym, maz musiał wyrazic na to zgode. Nie zrobiłabym niczego wbrew jego woli. Małemu mam zamiar mówic prawde jak będzie między 3a4 rokiem zycia. Pozatym ta moja własna patologia nie jest zostawiona sa sobie.

Gość rencista biedny
Starzy podczas alkoholowych libacji zabawiają się w najlepsze a ty jako siostra miłosierdzia bierzesz dzieci do siebie. To nie jest normalne. Zobaczysz mąz tego nie wytrzyma. Zbrzydnie mu robienie z domu przytułka i robienie na obce dziecioki

Gość hiacynata
Autorko,jak ja Ciebie podziwiam.Pełny szacunek.

Gość rencista biedny
A dzieci jak to dzieci na końcu powiedza spierdalajcie. Bo w ich krwi bedzie płynąc menelska krew, tego nie wytępisz, u ciebie też się to objawia bo tworzysz nową patologie

Gość Arrie
Autorko , a te dziecko mówi do Ciebie mamo ?

Gość rencista biedny
powinni brać się w polsce za to kurestwo i penerstwo. Bo szerzy się to coraz bardziej.

tak mówi mi mamo. ale to nic nadzwyczajnego. Kolezanka pracowała jako opiekunka 3-letniej dziewczynki (matka wyjechała na pół roku za granice do pracy) i mała po miesiącu zaczeła mówic do niej mamo. ja rozumioem ze niektórzy z was zostawiliby dzieciaka samemu sobie ale ja jakoś nie potrafie.

Gość rencista biedny
i następne dzieci tez zamierzasz brac do siebie prawda? To powinniście pomyślec kupnie 5 pokojowego domu lub rezydencji. Proponuje rodziców zabrać też