Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jedynka dwójka trójka

moi baaaardzo nieodpowiedzialni rodzice

Polecane posty

Gość rencista biedny
Wogóle zamieszkajcie wszyscy razem starzy beda miec na chlanie przynajmniej. Ale nie zdziw się jak pewnego dnia mąż powie żegnaj dosyc mam tego!

jedynka dwójka trójka- Ty i Twój mężczyzna jesteście wspaniałymi ludzmi :) Do tych którzy jadą po autorce tematu -naprawdę mieli byście sumienie zostawić swoje rodzeństwo z takimi rodzicami ? to nie dzieci wina ,że dorośli są nieodpowiedzialni !

Gość Malgośka mówia mi...
podziwiam cię. lepiej jednak aby te dzieci wiedziały kim naprawdę dla nich jesteś. życze ci ,żeby ci sie udało.

rencista---> wolałabym unikna kolejnej ciąży matki ale z pełna świadomością mówi tak. Wziełabym do siebie. Z prostej przyczyny: wiem jak ciężkie jest zycie w takiej rodzinie a jeszcze gorsze jest w domu dziecka.

Gość KurwaCoZaJełopstwo
A co ma zorbic debilko ? zostawić dziecko z matka pijaczką ? zeby skończyło tak jak ona ? Bardzo dobrze robisz ja cie podziwiam serio. Ktoś ci wyzej dobrze radził z tym podwiązaniem jajników to chyba jedyne co możesz zrobić zeby za kilka lat nie mieć powtórki.

Alabastrowa usiłujemy jej wytłumaczyc, że za kilka lat może zostac sama z tym majdanem bo to, że mąz teraz to toleruje nie oznacza, że bedzie tak zawsze. zarucha ją urodzi im sie dziecko i powie bujaj sie ze swoja watachą bo ja juz swoje dziecko mam

Podwiazanie jajników idealny plan - tak uważam. Matka bedzie leżała pijana a Ty bedziesz odsiadywac wyrok za podżegania do cięzkiego i nieodwracalnego uszczerbku na zdrowiu czy jak to sie tam prawnie nazywa

małgośka---> mały jeszcze nie wie, bo jest za mały i jeszcze tego nie rozumie. tłumaczenia nie przyniosłyby efektu. Psycholog radził opowiadanie mu o tym kiedy skończy 3 lata ale nie później niz 4.

Gość KurwaCoZaJełopstwo
biskup ciemności z tego co widze ty jesteś nieźle sfrustrowana chyba jakieś nieszczęście cie spotkało bo wszystkim tak źle życzysz. Jak to sie mówi "każdy sądzi po sobie" to ze ty bys tak zrobiła nie znaczy ze kazdy jest taki.

Gość KurwaCoZaJełopstwo
a kto by ja miał o to pozwać ? Matka ? jak w tym amoku alkoholowym miałaby sie domyślić ,ze ma podwiązane jajniki ?

biskup ciemności ale to jest jej rodzeństwo które też kocha , co ma zrobić wybierać między strachem ,że porzuci ją facet a rodzeństwem? A zresztą czemu ma nie wytrzymać ? nie znasz go więc nie Tobie oceniać :) może dla niego to co robi jego kobieta jest tak naturalnym wyborem jak dla niej.

biskup jak juz pisałam decyzja o przygarnięcu małego była wspólna. A pomysł odseparowania matki na czas ciąży to właściewie wymyślił mój mąż. Naprawde nie czujemy sie z tym specjalne nieszczęśliwi. Do nie wytrzymania będzie tylko pobyt matki...

a nie wiesz że od reguly sa wyjątki? ja mam naprwade wspaniałego męża i nie zamieniłam bym go nikogo innego. Bardzo sie ciesze ze trafiłam na tak cudownego faceta jak on.

W Polsce wiele rzeczy jest nielegalnych, a jakoś istnieją Jak ktoś patrzy z boku czy wręcz o czymś tylko słyszał to takl naprawdę nie ma bladego pojęcia

Gość Malgośka mówia mi...
jajniki podwiązuje sie przy cesarce, a więc operacja potrzebna, z facetami jest łatwiej:D

Gość KurwaCoZaJełopstwo
jak posmaruje to nie powie. Wątpisz ,ze w POLSCE taki lekarz sie nie znajdzie ? albo sobie żartujesz albo nie wiesz gdzie żyjesz.

właściwie to jedna dziewczyna wymyślila lepszy plan. ten ze spiralą. Podwiązanie jest dobre ale nistety nielegalne.

Myślę, że lekarze raczej sie nie zgodza na taki zabieg - predzej na aborcje bo dla nich to zdecydowanie bezpieczniejsze a klientek nie brakuje wbrew temu co kościólek mówi

Gość KurwaCoZaJełopstwo
jedynka dwójka trójka tak jak mówiłam kazdy sadzi po sobie. To , ze on (biskup....) by tak postąpił nie znaczy ze Twój mąż tak zrobi. Ale przecież Ty świetnie o tym wiesz bo masz wspaniałego męża :)

Gość KurwaCoZaJełopstwo
jaki pierdolnik ? mówisz o dziecku ?

patologia było by zostac w tym syfie a nie wychowywac cudze dzieci w nornalnym, zdrowym środowisku. a czy adopcje tez nazwiesz patologią? człowieku ile ty masz lat? rozumiem ze ty jestes z tych co w zyciu by sie nie związali z kobieta z dzieckiem, a zona tylko dziewica?

Gość baciarka
AUTORKO TEMATU - ogromnie Cie podziwiam - musisz miec na prawde duzo odwagi i woli walki - Twoje rodzenstwo powinno Cie nosic na rekach jak juz dorosną!:) naprwade to co robisz jest wielkie - i mam nadzieje ze rodzenstwo to kiedys doceni. Jesli Twoj maz podjal z Toba taka decyzje to jego tez powinni nosic:) a jedynym sensownym rozwiazaniem jest rzeczywisce spirala - i po problemie. trzymaj sie i zycze Ci powodzenia!!!

Gość jejejejejejjeejejjeje
a nie ciekawi was fakt że tu nie było głupich podszywaczy? hmmm.. ciekawe... autorko pełen szacun dla ciebie i twojego ślibnego

dzięki za dobre słowa :) miło mi cos takiego przeczytać :) musze juz uciekac bo mąż przyszedł z ogrodu z małym. pozdrowienia i jeszcze raz dziękuje

Gość a gugu la
Jejku a kto powiedzial ze maz musi ja zostawic... Czy mozna nie kochac malej istotki ktora robila przy tobie pierwsze kroczki?! Co wy myslicie ze to jakies bydle bez serca? Co z tego ze to jej braciszek jesli jest z nimi od poczatku jak wlasne dziecko. I nie odradzajcie jej wziecia kolejnego dziecka bo to tak jakby namawiac zdrowa, dobrze prosperujaca kobiete do oddania swego wlasnego dziecka. Ona juz je kocha ja to wiem. Dlaczego proponujecie jej zycie w ktorym kazdego dnia bedzie musiala zastanawiac sie czy dobrze zrobila i jak sie czuje jej malutki braciszek lub siostrzyczka. Autorko robisz dobrze nikt nie ma prawa napisac inaczej. Kazda osoba postepujaca zgodnie z zasadami etycznymi i wlasnym sumieniem zrobilaby tak samo Trzymaj sie i zycze Ci duzzzzzo wytrwałości.