Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaAnia

wlasnie sie dowiedzialam ze bede matka ;( pomocy

Polecane posty

Gość hoggdgd
to teraz to pewnie czyjs glupi podszyw :O

Gość zagubionaAnia
Witajcie Drogie. Rozmowa z rodzicami nie była zbyt mila, tata sie bardzo zezloscil (zaczal krzyczec, ze co ja narobilam, ze to moja wina, ze nie powinni mnie z domu wypuscic itd) :( Powiedzieli ze nie pomoga mi w utrzymaniu dziecka i ze jak bylam glupia to teraz sama mam sobie z tym wszystkim poradzic , ale ja powiedzialm ze chce to dziecko urodzic bez wzgledu na ich pomoc to oni ze nic z tego, na zabieg zapiszemy cie jeszcze w tym tygodniu :( Rozplakal sie i nie wiem co dalej :(

Gość zagubionaAnia
mama z niedowierzeniem patrzyla na mnie z wielkimi wyrzutami, a ja siedzialam cicho i powstrzymywalam sie od łez, probowalam im wszystko wytlumaczyc ale nie dalam rady :( Maja dzisiaj do mnie zadzwonic :(

zobaczysz ze im przejdzie i bedzie wszystko dobrze:) nie przejmuj sie teraz niczym i dbaj o sibie i o dziecko:) Twoi rodzice Cie kochaja i nie zostawia Cie w takiej sytuacji. To nie koniec swiata jak im sie pewnie wydalo na pcozatku. Troche ochlona i bedzie ok.

Gość si lolita
Biedna:( kurcze rodzice martwią się o Ciebie.Widzisz niestety w Twojej sytuacji aborcja jakby najlepszym wyjściem,mówiłaś rodzicom,że może mieć to skutki w przyszlości?

Gość lalazmaja2
nie wierze. naprawde? to nie podszyw? biedna mała...

Gość wolałabym nie wiedzieć
dasz rade Aniu, podaj maila to wyślę Ci troszkę ciuszków

Gość hoggdgd
jesli to 3 miesiac to sorry ale jets juz za pozno na zabieg:O powiedz im to (o ile to nie kolejny podszyw jakiegos debila :O)

Gość zagubionaAnia
nie, nie mowilam, nie zdolalam nic im powiedziec :( Jestem tak strasznie zdenerwowana i rozdygotana, ze nie moge nic sama zrobic :( Dbam o nas dzisiaj wziela witaminy przepisany przez doktora

Gość habase
weź usuń tą ciążę dziewczyno , nie niszcz sobie życia, nie słuchaj tych dewotek które marnie skończyły i chcą żeby inna też dzidzie bawiła Idź na zabieg, przed tobą całe życie ,najpiękniejszy okres w życiu, przed tobą piękna miłość z facetem którego poznasz daj se spokój z tym dzieciakiem :-O studiujesz , będziesz kobiętą z wyższych sfer, elitą , nie ryp sobie życia i nie słuchaj idiotek które nic w życiu nie osiągnęły dzieci będzie4sz mieć pozniej

Gość zagubionaAnia
ale nie mam serca usunac tego dziecka, ona tez jest moje :(

habase weź usuń tą ciążę dziewczyno , nie niszcz sobie życia, nie słuchaj tych dewotek które marnie skończyły i chcą żeby inna też dzidzie bawiła A moze to ty jestes jedno z tych dewotek? bo pieprzysz 3 po 3:O jak mozesz ja do tego namawiac. Gdybys czytala watek od poczatku to wiedziala bys ze o usunieciu nie ma mowy...

Gość internetowa
Jestem przekonana, że teraz ktoś się podszywa pod autorkę. Ona miała zupełnie inny styl pisania. Co z Was za ludzie? Nie macie swojego życia? Tylko sensem Waszego istnienia jest podszywanie się i wymyślanie niestworzonych historii??? Aniu, Śledzę Twój wątek od początku. Nie będę oryginalna w swojej wypowiedzi bo jak większość piszących tu dziewczyn życzę Ci wszystkiego dobrego i trzymam za Ciebie mocno kciuki. Jestem przekonana, że dasz sobie radę i podołasz wszystkim przeciwnością losu :) Masz teraz dodatkową motywację do tego, żeby walczyć o szczęście. Dziecko to nie koniec świata. Można i skończyć studia i poznać wartościowego mężczyznę. Wystarczy tylko podjąć inicjatywę życiową a nie siedzieć i lamentować :) Tomkiem się nie przejmuj. Chłopak jest w szoku. Pewnie jest równie mocno wystraszony jak Ty więc dajcie sobie czas... Jestem przekonana, że za jakiś czas usiądziecie i omówicie temat Waszego dziecka. Wszystko się ułoży, tylko do tego potrzebny jest czas, który musisz dać i jemu i sobie ;) Codziennie tu zaglądam jak inne życzliwe koleżanki także jesteśmy w kontakcie :) Głowa do góry!

Gość kurcze no trudno
czesc Aniu, to co rodzice przyjechali i zaraz wrocili do domu? oni musza sie z tym oswoic, pomoga napewno, zobaczysz, nie zostawia Was samych..

Gość kurcze no trudno
chyba faktycznie jakis podszyw...

Gość zagubionaAnia
przykro mi, ale dawno tu nie zagladalam i zrobilo sie wielkie zamieszanie... tata, byl tak zdenerwowany, ze przesluchalam caly jego wyklad i powiedzial, ze nie chce tu przebywac, ani chwili dluzej, a mama powiedziala, ze zadzwoni dzisiaj i porozmawiamy :(

Gość internetowa
Do tych wszystkich, które radzą usunięcie- SAME SIĘ USUŃCIE!!! :P Mózg i tak macie wyłyżeczkowany więc wielkiej straty nie będzie ;)

Gość posluchaj i zrob tak
Jak mama powiedziala, ze zadzwoni to bedzie dobrze :P

idiotki dziecko w 3 miesiacu to juz nie komorka tylko ma widoczne raczki i nozki z paluszkami! jak wy sobie wyobrazacie to usunac??!!

Gość panna iktoria zaleska
zadnego usuwania!!!! urodzisz i dasz se rade. chocby nie wiem co sie dzialo, nie mozesz usunac. a ze rade dasz to jestem pewna! w gorszych sytuacjach ludzie daja sobie rade.powodzenia

Gość ewewewe
a ja akurat wieże w reakcje rodziców ..przecież czesto tak jest rodzice zalozyli duzo kasy w jej przyszlosc...z tad ich szkok... mysle ze im przejdzie...ale nie mozecie pisac ze nie wiezycie w ich reakcji bo przecież wy ich nie znacie ludzie sa rozni..nie kazdy rodzic jest taki sam..mojej kumpeli rodzice zaczeli pomagac dopiero gdy dziecko sie urodzilo..gdy byla w ciazy caly czas mowili ze skoro nawazyla piwa to ma je sama wypic..

Gość sfddsfsdfdfdf
żadnego usuwania! jakby co są domy samotnej matki, mozna tam isc bedac w ciazy i mieszkac po porodzie

Gość ewewewe
Tak sobie przypomnialam pewna piosenke Gosi andrzejewicz , której bardzo nie lubie ale ta piosenka była super ;P Z dedykacja dla ani :)

Gość ewewewe
http://golmen.wrzuta.pl/audio/65WODwRygIA/gosia_andrzejewicz_-_ty_decyduj 4 lata wstecz 4 lata więc.. Posłuchajcie o czym jest historia ta więc Oni młodzi ciągle razem kilka lat On i ona zakochani w sobie jak Najpiękniejsza z par Wspólne życie magia serc i wspólna noc On powtarzał jak to bardzo kocha ją Gdy wieczorem wracał pił i wtedy mówił: O kochanie czy poślubisz mnie? Nawet gdyby cały świat przeciwko był Ty decyduj to Twój los Słuchaj tylko tego co mówi Tobie serca głos Nawet gdyby cały świat przeciwko był Miej nadzieję to Twój los Słuchaj tylko tego co mówi Tobie serca głos I tak minąłby im znów kolejny rok oh Powiedziała: „Skarbie dziecko da nam los Oj to był szok dał jej hajs i do ucha szepnął coś Ona na to mówi że nie spełni prośby tej Uderzył z całych sił krzycząc na głos: Zrób to bo ja nie chcę go!! Nawet gdyby cały świat przeciwko był Ty decyduj to Twój los Słuchaj tylko tego co mówi Tobie serca głos Nawet gdyby cały świat przeciwko był Miej nadzieję to Twój los Słuchaj tylko tego co mówi Tobie serca głos Gdyby to zrobiła o co prosił ją on Popełniłaby największy w życiu błąd A teraz ma życia sens Bo dziecko dał jej los Cały świat przeciwko był Lecz ocaliła go słyszała w sobie coś Jej serca głos Ten głos Jej dziecka głos Nawet gdyby cały świat przeciwko był Ty decyduj to Twój los Słuchaj tylko tego co mówi Tobie serca głos Nawet gdyby cały świat przeciwko był Miej nadzieję to Twój los Słuchaj tylko tego co mówi Tobie serca głos Nawet gdyby cały świat przeciwko był Ty decyduj to Twój los Słuchaj tylko tego co mówi Tobie serca głos Nawet gdyby cały świat przeciwko był Miej nadzieję to Twój los Słuchaj tylko tego co mówi Tobie serca głos

Gość rwtwtwt
no super ze pojechalas tu gosia andrzejewicz;p;p ale co prawda to prawda, za 4 lata dzieck obedzie juz troche odchowane, Ty bedziesz miala dopeiro 23 lata, bedziesz pracowala gdzies, studiowala moze, ale dasz sobie rade:))