Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretkaaaaaaaaaaaaaaa

odchudzanie gruszek - kto ze mna ?

Polecane posty

Gość margaretkaaaaaaaaaaaaaaa

jestem typowa gruszka, jak nosze dopasowana gore to wyglada to niemal karykaturalnie chce schudnac pare kg, jakies 5 - 8, w biodrach mam 103 cm, dietkuje od wczoraj, dolaczy sie ktoras? razem razniej, mozna sie wspierac zapraszam kobietki o figurze "gruszki" ale nie tylko

Gość blondyneczka.1202
to ja się dołączam :)

o super im nas wiecej tym lepiej :) mimo ze autorki nie ma a jaka diete planujecie ? cos konkretnego? moj plan to mż i wr :) i oczywiscie postaram sie codziennie zdawac relacjie z dnia jak mi poszło

proponuje co 2 tygodnie pisac o efektach czyli ile schudłysmy bedziemy zdopingowane bo każda z nas będzie sie chciała pochwalic. oczywiście nie licze na to że w misiac schidne te 5 cm ale choćby do zimy to będe zadowolona:)

mój plan to jesśc wszystko tylko w mnijszych ilościach i odpuścic sobie całkowicie;słodycze, lody, we wrzesniu jak czas pozwoli bede chodzic na basen.

Gość perfect harmony
to co dzisiaj na obiad, drogie panie? :-)

proponuje zrobienie tabeli i tak jak wisnia mowi co dwa tygodnie ja uzupełniac wiek wzrost waga pocz waga ter cel1 cel2 kaktuskowata 29.......168...........68............67,5..........65 ....?

poprawiam tabele, mam nadzieje ze teraz wyjdzie oki ..................wiek... wzrost.. waga pocz.. waga ter...... cel1... cel2 kaktuskowata 29.......168...........68............67,5..........65 ....?

w sumie najwiekszy cel to jest taki zeby pożniej utrzymac wage i mysle ze z tym bedzie najwiekszy problem :( ale dam rade bede silna ;) i mysle ze duzo pomoze mi ten topik :D

Gość perfect harmony
wiśnia nie wstydź się, przecież jesteś incognito

Gość ilona198952
wiek 21 wzrost 160 waga początkowa:56 waga ter:56 cel1: 53 cel2:50

Ja za cel nie stawiam sobie mniej kg tylko mniej cm, bo waże to ja mało: 43-44 kg. Chce tylko wyszczuplic uda i ujedrnić tyłek. A poza tym mam problemy z jelitami i do tego rosnie mi brzuch, zazwyczaj sa to wzdecia, ale i tak, kiedy ograniczam jedzenie, to nie "puchnie" tak.

Gość perfect harmony
chwilowa irytacja, ja też tak mam, rano wstaję brzuch płaski, a po śniadaniu jak balon

ilona 198952 wpisuje cie do tabeli :) tak bedzie łatwiej ..................wiek... wzrost.. waga pocz.. waga ter...... cel1... cel2 kaktuskowata 29.......168...........68............67,5..........65 ....? ilona198952....21.......160..........56..............56...........53.....50 dziewczynki wpiszcie sie tez :)

Ja nie mam problemu wzdęć, jako samych wzdęć. Mam chore jelita i obojętnie co zjem, nawet jak napije sie wody, boli mnie brzuch :O Nawet jakbym nic nie zjadła, tylko poszła np na miasto rano, to wróce i mam bóle :/ Od samego ruchu. Masakra :/

Gość perfect harmony
chwilowa irytacja, to współczuje, a bierzesz coś na te wzdęcia

Wiek: 20 Wzrost: 155cm Waga: 44 kg Obwód tyłka: 88 cm Obwód uda: 49 cm, cel: 45cm (?) Nie biorę na wzdęcia, jem rzeczy, które dobrze się trawią, dużo pije. Ale za to w ogóle prawie nie mam ruchu i przytyły mi uda. Nie zależy mi na spadku wagi, ale na zapanowaniu nad dolnymi partiami ciała. :)

Już pisałam w tym temacie, że nie chce spadać z wagi, tylko chce wyszczuplić uda i sprawić, zeby ładnie wyglądały. A kiedy bede obżerała się słodyczami i tłustymi rzeczami nie spadnie mi nic z ud. I anoreksja to choroba, której ja nie mam. Nie wiesz jaka mam budowe i jak wyglądam, nie wyglądam jak szkielet z żadnej strony.

nie denerwuj sie irytacja, ja tak tylko z troski mówie bo wiem ze anoreksja to paskudna choroba. a słodyczami jasne że nie masie co opychac. ja najgorsze to że mam za przproszeniem mega duza doope to mały biust... a jak jest u was?

No ja wiśnio rozumiem, tylko właśnie każdy mowi, że mam niedowage, nie widząc jak wyglądam :P Tylko znając moją wage i wzrost. Wyglądam, jakbym ważyła dużo więcej :) Ja też mam większy tyłek, niż biust :P

ja chce chodzic na basen ale nie wiem czy od pływania zmnijszy mi sie doopa i chce schudnac 4-5kg