Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna samiutenka

Mój facet pisze do byłej

Polecane posty

kaskaczek a no niestety takie powalone zycie czasami bywa. A ile przypadkow bylo takich ze matka musiala wybrac swoje zycie albo dziecka. To chyba naciezsza decyzja w zyciu.

Gość do Ona222
"do Ona2222" - widac ze sie raczej nie znasz, bo brzuch nie rosnie od dzidzi ale od zmian wewnatrZ MACICY ktora wypelnia sie plynem i przygotowuje sie do przyjecia plodu to nie jest duzy brzuch ale powiekszony znacznie i twardy, a zachcianki w 1 trymestrze są rzeczą naturalną, poczytaj sobie ze w 1 trymestrze glownie ma sie ochote na kwaśne. no przecież napisałam, że sobie wmawiasz. znam się dziecino znam, a Ty naczytałaś się w internecie o objawach i teraz całą ciążę będziesz świrować. W 6 tygodniu oczywiście że macica jest powiększona ale bez przesady. Zaraz napiszesz, ze Ci się obwód pasa znacznie powiększył a ja Ci piszę, że to z obżarstwa. W Twoim stanie to możesz mieć najwyżej inne piersi.

"do Ona2222" to nie dane z internetu tylko z zycia i nie bede twierdzic ze nie czuje czegos co czuje a Ty nie wiesz co czuje. I czytaj co pisze - napisalam DZIECINO ze nie powiekszyl mi sie znacznie tylko nieznacznie, ze zrobil sie łuk, tymbardziej ze cale zycie mialam plaski brzuch i jestem bardzo szczupla A zachcianki w 1 trymestrze sa podkreslam normalne nie u wszystkich kobiet ale u wiekszosci chyba ze kobieta ma mdlosci to ma awersje do jedzenia. No po prostu nie pojmuje jak mozna wmawiac komus kogo np cos boli "nie nie nie boli Cie wmawiasz sobie"

Nie piszmy o takich rzeczach, żebyś się nie stresowała :) Ale mam polew z mojego psiaka, do wczoraj był u moich rodziców - bo w góry nie mogliśmy go wziąć - i teraz odsypia wakacje :D Od wczoraj od 17 prawie cały czas śpi z łapami w górze, wszystko wystawione na widok, a jak się go dotknie to tylko jedno oko podnosi i śpi dalej :D Ja się nie znam ani na brzuszkach, ani na objawach, ale z tego co czytałam to na początku ciąży podbrzusze się robi trochę większe i twardsze niż zwykle :)

kaskaczek w 1 trymestrze robi sie rewolucja w organizmie organizm musi sie przygotowac na przyjecie plodu wiec macica sie powieksza gromadza sie plyny i brzuch robi sie twardy no ale ja przeciez nie widze tego co widze, ktos widzi lepiej niz ja chociaz mnie nie widzi:P ale masz boskiego psiaka:D:D łapki do góry :) pocaluj go w brzuszek:D

Poczekaj to zgram fotkę z telefonu i wyślę Ci maila ;) Sierściuch kochany ;) Ja jestem ciekawa czy zachcianki przypominają te przy okresie :D

wiesz co przed okresem tez jadlam wiecej ale mialam po prostu apetyt a teraz to musze cos zjesc co godzine po prostu musze bo mi burczy w brzuchu no i jesz wiecej no a ogorki zawsze lubilam ale nie w takich ilosciach i nie popijalam slojem kwasu z ogorkow.. czekam na fotosa psinki:)

Fotki poszły ;) Ja lubię normalnie sok z ogórków, ale małosolnych, i z kapusty kiszonej :D Ehh muszę się zbierać na miasto, szminka mi się skończyła i chcę jakąś fajną znaleźć, nawilżającą najlepiej, bo łatwo mi się usta przesuszają :(

kaskaczek kapitalny slodziak!!:D:D i te klejnoty oczywiscie na wierzchu:P On w ogole zyje czy zdechl pies?:)

Co do klejnotów to mnie nie przestaje zadziwiać, jak się myje to wygląda jakby sobie, ehm, loda robił :D Umieram ze śmiechu za każdym razem jak zaczyna :D Jak mu te łapki złapałam, podnosiłam, to zero reakcji było, oprócz otwarcia jednego oka :D Dzisiaj na spacerze jego zabawkę znalazłam, pewnie wywaliła menda przez balkon, i jakiś inny pies przeniósł ;) Gdzie ta Kat, odpisałam jej, a ona bezczelnie znika! :D

Kat znika ale pewnie pracuje:) Ja tez jak mam duzo roboty to znikam nagle:) Piesio wspanialy, ja mam main coona ktory rosnie jak na drozdzach i ma coraz wieksze klejnoty:D milego udanego zakupu:)

Regres-Pisałaś,że nie ma chyba facetaktoremu by sie nie chciało rano-dlatego napisałam,że moj ma inaczej...Gadać z nim nie musisz..;) Kaska-moj psiak spi identycznie-wyłoży się na "plecach" i z łapami do góry i klejnotami na wierzchu -kot też to podłapał i śpi w identyczny sposób..

Ona-no ja od niedawna jestem czarna ;) A tak przez te wszystkie lata hahah zawsze pod pomaranczowymi sie ukrywałam;) A co tam-im mniej osob mnie "zna" tym bezpieczniej;)

Gość dora_znajoma
ja poznałam mojego faceta ponad 5 lat temu przez net i przez mw rok ta znajomość trwała tylko przez internet, spotkaliśmy się tylko raz, ale zachowywał się tak jakbym była jego dziewczyną, np pisalismy codziennie o dość intymnych rzeczach, później dowiedziałam się że w tym czasie poznał dziewczynę, która "jest dla niego wszystkim" oczywiście napisał to na gronie ale mi nawet słowem o tym nie pisnął, odrazu zawiesiłam naszą znajomość, tzn. on coś tam pisał ale zablokowałam go na gg i zmienilam maila, po mw 6 miechach napisał do mnie z innego konta, co prawda nie byłam sama on natomiast tak, ale jakoś zaczęłam z nim gadać i jakoś się ułożyło tak że jesteśmy razem nie tylko w necie ale i w realu. Jednak niedawno zauważyłam że on trzyma nadal zdjęcia tej byłej lub ściąga jej zdjęcia z neta pisze do niej kiedy ma imieniny albo urodziny (o moich imieninach nigdy nie pamięta), nie wiem co dalej robić...

Gość taksobieczytam.
dora, rób to samo co on, inetersuj sie innym, tak aby on to zauwazył. Jak sie jemu to nie spodoba, to wtedy powiedz, ze jesli on przestanie to ty tez... Nie wydaje Ci sie, ze on jest z Toba bo nie wyszło mu z tamta?

Gość dora_znajoma
ale ja już z nim jestem 3 lata i od jakiegoś czasu już nie zauważyłam żeby coś takiego robił, ale nadal się boje i dostaje obsesji na punkcie jego byłej

Gość jzjfzxcvzjnvzjv
dora, najpierw piszesz, ze niedawno zauwazyłas, teraz ze juz dawno nie widziałas zeby to robił, najpierw sie zastanów o co ci chodzi!

Dora-Sciąganie zdjęc bylej z neta to już przegięcie-jakieś życzenia grzecznościowe jeszcze ujdą...Ale te foty....;(

Wiecie co laskiii...Moj facet to jeszcze mała bania...Ale bardziej od niego zaczynam obawiać się mojej przyszłej tesciowej ;) Co za babskooo.........

Gość dora_znajoma
sorry źle się wyraziłam, zauważyłam to niedawno po tym jak zaczęłam z nim być, później był spokój, później znów na jego kompie pojawiły się zdjęcia, a od jakiegoś czasu spokój. Teraz mówi że jestem jego jednyną miłością, że nikogo tak nie kochał... nie wiem czy to prawda

Gość dora_znajoma
tak, powiedział że ściągnął niechcący, ale że to była totalna głupota... z tym że ona na tych fotach była w kostiumie kąpielowym... nie wiem co o tym myśleć, bo ona jest bardzo chuda, ja natomiast mam trochę ciałka i mam czym oddychać

Gość taka jedna co nie wiedziała..
Hej, dziewczyny, wiem piszecie tutaj o eks złych.. Powiem Wam coś, mój były (którego kochałam) po rozstaniu.. po roku, zaczął się do mnie odzywać, prosić o spotkania,wkońcu uległam. Spotykaliśmy się, mówił jakieś głupoty, że kocha itp. A na boku miał inną. ( ps. zapierał się że nie ma nikogo). Dowiedziałam się całkiem przypadkiem, potem skojarzyłam fakty.Podczas wieczoru który spędził ze mną.. gadał przez telefon z nią.. A mi dawał kwiatki, prezenty.. kochaliśmy się. A On był już z tamtą. Jak się o tym dowiedziałam poczułam niesmak.. nigdy bym Go o coś takiego nie posądzała.. Także byłe nie zawsze wiedzą o obecnych..

Gość jkjhjhfyt
moj tez pisze ze swoja byla, wlasnie teraz z nia pisze na gg. ona juz ma meza i jest w ciazy a on twierdzi ze pisze z nia zeby utrzymac kontakt. jest mi przykro:( bo kiedys na samym poczatku powiedzial mi ze zaluje ze z nia zerwal. my jestesmy ze soba 2 lata a oni rozstali sie 4lata temu

Gość gość
Kopnijcie takich lowelasów w dupę!!!!!!!!! :o

a ja nie wiem dlaczego Wy kobitki nic z tym nie robicie, to nie jest normalne, ja bym czula sie okropnie i ciagle robilabym karczemne awantury, poki nie przestalby mialby u mnie przerabane:-O Dzidzia rozwija sie zdrowo, bylam wczoraj u lekarza. Razem bylismy. Moj zaczal sie zwierzac lekarce jak to wszystko z lodowki wyjadam i jestem okropna co on ma robic, ze zrobilam sie bojazliwa o to ze dziecka tam nie ma. To prawda wstaje rano i panikuje ze mi sie brzuch splaszczyl i sie boje czy ono tam jeszcze jest:D

Gość gość
Ona na tym etapie to brzuch jest płaski :) ja taki miałam bodajże do 12/14tyg. teraz trochę bardziej się uwypuklił :) Zawsze miałam płaski brzuch to może, tak mięśnie dobrze to wszystko trzymają :) Tylko po jedzeniu strasznie mnie wywalało jak kobietę w 7mieś. i tak jest do teraz.

Gość gość
Regres proszę Cię :D