Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna samiutenka

Mój facet pisze do byłej

Polecane posty

No wlasnie w dzisiejszych czasach i przy obecnym sprzecie jest widoczne serce w 6-7 tygodniu wiec mam nadzieje ze to 5ty albo koniec 5tego. Dzwonilam do taty (tata jest lekarzem) i bardzo sie zmartwil, plakalam mu do sluchawki. Moja mama poronila w 8 miesiacu. I wyobrazcie sobie jaki to musia byc koszmar. Nosila dzidzie i w 8 miesiacu przestala wyczuwac ruchy i na usg powiedzieli ze dzidzia nie zyje. Malo tego musiala urodzic to martwe dziecko - to jest dopiero koszmar...Mialabym 5 lat mlodsza siostrzyczke.

Piotrek probowal byc wczoraj silny, wspierajacy ale sam sie tak bal - widzialam ze sie zajebiscie boi. Zaczal krzyczec na mnie zebym przestala sie denerwowac. A ja mu odpowiedzialam "nie krzycz na mnie ja sie boje" A On "ja krzycze bo tez sie boje i tez chce tego dziecka"

A moze wypowie sie jakas kobieta co przechodzila przez to albo zna sie na tym...

Nie martw sie-bedzie dobrze-musi byc to pewnie 5 tydzień,dlatego nie widać serduszka...Musisz byc spokojna -to bedzie lepiej dla dzidzi;) A ona pewnie ma sie dobrze i nie wie,dlaczego mamusia tak sie denerwuje;) Moja mama tez poroniła..A mialabym jeszcze jednego brata...

Ogolnie myslalam ze matka reaguje takimi emocjami gdzies od polowy ciazy a nie od 1 tygodnia, ale chyba takie wlasnie jest serce matki...pelne strachu i milosci..

Dziewuszyska!! no co tak cicho?! :) sama to juz w ogole zamilkła. mam dola przez swoja prace magisterska :( moja promotorka ma mnie w dupie heh jest sobie na urlopie, a ja sie zamartwiam.. Ale bym pobalowala.. :)

No Sama to już w ogole zapomniała o nas.... A Ona pewnie przejęta dzidziusiem ;) Ja studiowałam,ale żuciłam to..Teraz w sumie żałuje bo każdy ma tego mgr :( Niby wielkiej kariery po studiach nie ma...Ale zawsze coś ;) A teraz to juz taka stara jestem,że nie chce mi sie wracać do szkoły ;)

ale przeciez to ja jestem Sama:P Chyba ze zartujecie, ze nie wiecie:P Ogolnie to...niedobrze mi:)

Katiess masz 27 lat, tak? :) tak wnioskuje. Ja chetnie tez bym juz ta szkole rzucila, mam jej dosyc, chce juz ja skonczyc, ale moja promotorka ma mnie w dupie heh Po tych studiach i tak pewnie nie bede pracowac w swoim zawodzie..

a jak tam a facetami? spokojnie? my pracujemy w tyg, wiec nawet sie nie widzimy, a pracujemy przez cale dznie teraz praktycznie, wiec smsa to z rana i wieczorem.. dopiero w sobote sie z nim zobacze. pewnie znowu popijemy sobie :P Mamy tak, ze prawie kazdy weekend schodzi sie na piciu heh

a ja nie moge pic:(:(:( i tez z moim chlalam zawsze w weekandy :P brakuje mi troche tego..moj poki co jest grzeczny

No teraz to na pewno nie wolno pić :) w takim blogoslawionym stanie :) Nie moge patrzec, nawet sluchac jak panna w ciazy pali czy pije, to jakas masakra. Jestem w pracy - jak mi sie nie chce.

Lux-no,niestety juz 27 kiedyś studiowałam pedagogikę,ale strasznie tego nie lubiłam więc rzuciłam ;) Pewnie i tak nic bym nie miała po tak marnych studiach...No,ale zawsze mgr się przydaje... Ja ze swoim widzę się codziennie-zawsze jest u mnie po pracy i zostaje na noc...Teraz tylko w piatek jedzie do siebie i przyjedzie w sobote...A juz 1-wszego będziemy mieli mieszkanko ;) Ja w sumie piwko uwielbiam,wody nie znoszę brrr;) Albo jakieś dobre winkoo też,ale moj nie pije-sportowiec;) Więc zostają koleżanki-chociaż dawno nic nie wypiłam.

No ja akurat z moim razem i piwko i wodeczke heh chociaz ja nigdy nie pilam wodki, on mnie tak nauczyl. ale tez wole piwko i bardzo je lubie, ogolnie jestem piwoszka :P smieja sie ze mnie, ze maly zulek jestem :P Fajnie wam, ze sie sobie zamieszkacie razem, my powoli sie do tego przymierzamy. na razie musze zakonczyc ta cholerna szkole, studiuje pedagogike, tylko ze resocjalizacyjna. w sumie chcialabym pracowac w tym, ale boje sie cos sprobowac :P Gdy zbliza sie weekend - bedzie piwko :)

Hej Dziewczyny! A propos picia to mój pije codziennie sam odkad dowiedzial się, że jestem w ciązy:P nie wiem czy to dobry czy zły znak, ale wczoraj mnie zapytal, czy to alkoholizm, a ja odpowiedzialam krotko i zwiezle "tak":P Dzis mam badania, trzymajcie kciuki.

Gość Dominisiaaaa
Hahaha...No pewnie jeszcze nie jest tak żle z tym piciem..Z regóły alkoholicy zawsze twierdzą,że przeciez oni nie piją ;) Ale poważnie to trzymam kciukiiii!!!!! I pisz zaraz nam jak się dzidzia ma :)

Spoko ja tez czesto pisze w pomaranczy;) Wczoraj był cudowny wieczór. Kochalismy się non stop. Znaczy ten 1 raz sie rżnelismy:P a 2gi kochalismy. Zjadlabym Go a pozniej wzielam goraca kapiel i polozylam sie do lozeczka i zasnelismy tak slodko przytuleni:) Wczoraj popelnilam blad spozywczy bo wrocilam do domu i bylam strasznie glodna to oczywiscie wpieprzalam wszystko jak wlezie a to niedobre w ciazy, bo trzeba jest czesto a malo. A ja nawet o polnocy jadlam no i dzis jest nieciekawy skutek, przynajmniej rano byl nieciekawy bo teraz troche mi lepiej. Na sniadanko zjadlam jajko na miekko i bulke z maslem, ale chyba troche za pozno zjadlam bo mi sie na max niedobrze zrobilo:P Jezu dziewczyny co za meczarnia:P

Do ktorego miesiaca mozna sie bzyczyc w ciazy? :) to niezly maratonik :) skoro sam pije to moze po prostu tak okazuje swoje zadowolenie :P i opija to :) Ten dzis do mnie, zebym zadzwonila, bo ma malo kasy na koncie, to dryndnelam i mi mowi nawet, ze sie stesknil wow heh mam nadzieje, ze szczere :) i sie dopytywal czy jego kocham :) czy cos zbroił? hehe nie no nie sadze. Po pracy jestem zmeczona.. sroda 12h, czw 12h i dzis 8h.. na szczescie weekend wolny. jutro jestesmy umowieni na jakies piwko lub wodeczke :P odstresuje sie heh Ta moja obrona mi ciagle w glowie siedzi. Jak baba mi pracy nie zaakceptuje i nie spotka sie ze mna wczesniej niz 15.09. to bede musiala powtarzac semestr i bulic kase co miesiac.. :( A ona taka damusia jest, obawiam sie jej Ciekawe jak tam u Samej.

Dziewczyny a wierzycie we wrozby? Wywrozyl mi jakis koles z tej kafeterii hehe ze nasz most sie zrywa, zebym sluchala intuicji co do zwiazku, ze on tez nie wie czy chce ze mna byc heh ze widzi szczescie rodzinne, ale niekoniecznie z tym obecnym.

Gość BDGE
Boszz.... tego się czytać nie da... magisterkę piszesz, a nie umiesz wkliknąć polskich znaków? :O ę, ą, ł itd. ......? nie wspomnę o interpunkcji i logicznej konstrukcji zdania.... :OTy i magisterka to dwie sprzeczności :O umiesz kit wciskać, nie ma co :O

Gość BDGE
18:44 luxkobita24 studiuje pedagogike, tylko ze resocjalizacyjna. w sumie chcialabym pracowac w tym, ale boje sie cos sprobowac :Ołomatko.... a ja się boję, że ktoś taki może studiować i to resocjalizacyjną... i w dodatku pedagogikę :O może w więzieniu to studiujesz, bo na pewno nie na uniwerku tam nie przyjmują takich głąbów :O

Hej laski :) Ona...To Ci zazdroszcze kochana tego bzykanka ;) ....U mnie celibat..Juz 3 month ;( Nie wiem czy sie śmiać czy płakać....On juz chyba ochoty na mnie nie ma,nie wiem co jest-niby w ogole ochoty na sex nie ma-ale jakos w to nie wierze....to jest przeciez facet... boje sie ,że sie popsuje wszystko przez to-wiem,że mnie kocha ..Ostatnio mialam takiego dola-siedzialam i wylam on mnie przytulil zaczal calowac wszedzie po bluzce,buzi,rekach i mowil ze kocha mnie bardzo...Wiem,bo widze to..Ale brak sexu ludzi oddala jednak... Lux-wez w obroty ta lale od pracy-przeciez nie bedzie przez nia placic itd...Jakas paranoja...Ona tez ma za to kase przeciez to jej praca.... No a Kaska to juz w ogole zapomniala o nas....

ło Boze ale zostalam zjechana :)) BDGE czy jakos tam spierdalaj :) , chuj cie to obchodzi jak pisze. nie musze ci udowadniac studiow, a zreszta szkoda slow komentowania, olewka, pozdrawiam srodkowym palcem :D Katties no 3 miesiac to dziwne. szczerze dziwne. Rozmawialas z nim o tym? Bede dzwonic do tej paniusi w pon, we wtorek i musze jej niestety dupke polizac, zeby sie ze mna spotkala albo jakos pomogla, bo nie chce tracic znowu kasy. A rodzice moi to juz w ogole by mi gadali ble ble ble

Lux...No gadałam,nie raz...kłótnie też były przez to...No jest tak jak pisałam ,on jest na lekach po których twierdzi,że" nie chce mu sie"-oststnio tak wlasnie powiedział,o czym dodal,że przeciez zawsze mu sie chciało-na co ja odpowiedzialm,ze chyba nie ze mna ;) Sama nie wim w czym problem...On jest taki ,że nie powie.....chyba juz go nie krece....

Wczoraj bylismy u lekarza:) Jest serducho!!! odetchnelam z ulgą. Dzidzia ma 0,35 cm - kawał człowieka:P Kamień z serca, mowie Wam. A co do znakow polskich ja tez ich nie wklepuje bo mi sie nie chce i bez nich szybciej sie pisze i to bardzo popularne w swiecie netu mośku;) To Wy dziewczyny macie jakos z tym seksem kurcze nie tak szczegolnie katiess...cos musi byc na rzeczy. Co to znaczy nie chce mu sie???