Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna samiutenka

Mój facet pisze do byłej

Polecane posty

Gość gość
Oj dziewczyny, dziewczyny 🖐️ a jak tam samopoczucie Ona? Wymiotujesz coś się poważnego dzieje czy nic? Ja musiałam się wczoraj moim zająć, bo chyba chory będzie :) Dzisiaj rano wcześniej wstałam i zrobiłam mu śniadanie itp. to tak dziękował, że hoho, że się nim opiekuje i w ogóle :P Zbieram sobie plusy...

kaskaczek wlasnie pisz z premedytacja Oni udaja ze ich to nie interesuje ale tak naprawde chetnie by poczytali:P czuje sie dobrze, nie mam porannych mdlosci ani nic takiego. Nie wiem co dziewczyny tak panikuja przed tymi nudnosciami i wymiotami. Troszke mam wieczorem (co jest dosc dziwne) ale to jest takie troszeczke:) wydaje mi sie ze po calym dniu jedzenia:P Mam straszny apetyt, Piotrek planuje zalozyc klodke na lodowke:P wczoraj ostatni posilek jadlam o 12.00 w nocy. Ciagle pije sok z kwaszonych ogorkow i jem ogorki, jakies rzeczy w galarecie na potege, nozki, ozorek, smakuja mi wedliny bardzo odzuca mnie dalej od smazonego miesa:) Dzis ide do lekarza na kontrolne i po odbior wynikow badan.

Mój dzis rano chcial sie ze mna...kochaniem bym tego nie nazwala:P chcial mnie przeleciec po prostu ale nie dalam sie:D spieszylam sie do pracy

chcial mnie przeleciec po prostu ale nie dalam sie" jesteś mało romantyczna :P

Regres czasami malo romantyczna jak za 5 minut wychodze do pracy ale zawsze namietna:D

Wiesz, moze nie powinnam mu "reklamy" robic, ale jak na poranek te 20 minut wczesniej to stanowczo za wczesnie:P

Dziewczęta pobudka:):) najpierw sie do 5.00 rano siedzi a pozniej do poludnia spi;)

I piszę z premedytacją, a mojego strzela :D Wczoraj mi koło północy przyszedł mai (pw z innego forum)l, a na tlenie jest taki specyficzny dzwiek ciuchci wtedy - jak biegł z kuchni to sie omal nie zabił, i oczywiście 'KTO DO CIEBIE PISZE MAILE O TAKIEJ PORZE' :D Oczywiście nie pokazałam, powiedziałam że ja do jego kompa dostepu nie mam, to jakim prawem mam mu maile pokazywac :D A on z bulwersem ze on na kompie nic nie ma, a ja bym przekopala zeby foty eks jego zobaczyc, i ze sciagnie haslo jak je skasuje ;) Ona - haha, mojemu się też rano zbiera na ostre amory, ale ja jestem nieprzytomna po prostu, dzis mi narzekal ze ja moge sobie pospac (wolne dzis mam), a on sie nie wyspal, ze spiacy, i zaczal sie dobierać - wygoniłam z łóżka że ma się do pracy zebrać, bo lepsza taka niż żadna, i sama się zwlekłam żeby zrobić mu śniadanko i kawę ;) Ja ogólnie rano jestem nieprzytomna i nieżywa, za to wieczorem do oporu :D Fajne smaki masz, moja kumpela mówiła że w ciąży chodziła z małosolnym w jednej ręce, w drugiej snickers :D A co do 20 minut... Ja wolę szybko a ostro :P

Ona - haha, mojemu się też rano zbiera na ostre amory" a powiedzcie któremu sie nie zbiera ;) ? Zrozumcie że faceci uwielbiają , szybko i z rana :P Zróbcie to czasami dla swoich facetów :D

Ja to rozumiem, i nieraz jest z rana :P Ale nie jak już prawie jest spóźniony do pracy, bo mu się zdarzyło już spóźnić, a jego szefowa punkt 9.01 dzwoni na firmowe telefony i skype :o

O mamusiu... Mój wczorajszy adorator na moje wymijające 'Dziekuje za komplement' odpisał rano 'Masz ochote na impreze na plazy?' :o Cholera jasna psiakrew :o

kaskaczek ale masz fajnie ze mozesz odpoczac, ja niestety musze siedziec w ciazy w tej zdymanej robocie. No ale tak dlugo jak sie dobrze czuje tak bede pracowac, najchetniej cala ciaze. Sa laski ktore sa 5 minut w ciazy i ida na zwolnienie - nie kumam :-o moja mama chodzila do pracy do ost. dnia, babci w pracy odeszly wody, ciotce tez, kobitki silne w mojej rodzince. Regres ja rozumiem bo sama czesto mam chetkę rankiem ale dlaczego Wy mezczyzni macie najwieksza jak my kobiety najbardziej sie spieszymy:P

kaskaczek robi sie nieciekawie Ci powiem:-o każ mu spier..lać poki czas i sila charakteru:)

ale dlaczego Wy mezczyzni macie najwieksza jak my kobiety najbardziej sie spieszymy' speszycie sie - źle śpicie rano -żle w łazience - nie, bo sie szykujecie jak sie przebudzicie - nie bo jesteście rozespane to kiedy do jasnej cholery :P? jest recepta na to :P od jutra nastawcie sobie budziki 20 min wczesniej :D

no jak to kiedy? - po przyjsciu z pracy - wieczorkiem - w nocy - w weekand ponadto: - jak do wyjscia kobiety jest jeszcze sporo czasu - jak kobieta na klęczka myje podlogę - jak kobieta gotuje obiad w samych majteczkach bo tak jej wygodniej (przynajmniej mnie) okazji jest mnostwo:D

A dzis rano dziewczyny budze sie i jak zwykle rano w ciazy kobieta ma wszystko spuchniete piersi jeden obrzęk, brzuch uwypuklony juz znacznie, a ten zeby mnie jeszcze dobic chyba z tekstem "czesc grubasku":-o

Hejka Laski;) Ona-maila za chwilkę wyślę ;) Regres-Moj facet nie ma ochoty na bzyku bzyku rano..;(

Gość do Ona222
Ty jesteś w 6 tygodniu ciąży i już masz brzuch? apetyt na różne rzeczy??? albo jesteś wyżej w ciąży albo sobie wmawiasz te dolegliwości. a brzuch to na bank nie od dzidzi ale od jedzenia.

Ona rozmawiamy o porannym sexie nie o sexie w ogólnym słowa znaczeniu ... Czasami dla nas spontaniczny poranny sex jest tak miłym doznaniem że idąc po nim do roboty , zamiast skupiać sie na pracy rozpamietujemy kadr po kadrze poranne chwile :P

Regres-Moj facet nie ma ochoty na bzyku bzyku rano..;( " i co ? mam z nim pogadać o tym ... :P:P:P

Regres-Moj facet nie ma ochoty na bzyku bzyku rano..;( To właśnie jest ten % pierwiastka kobiecego ktory twoj w sobie nosi i ktorego pozazdrosci Ci wiekszosc kobiet:D Ja glownie nie mam ochoty rano bo mam tam jeden "wiór" a on zamiast wczuc sie w akcje ze dopiero sie obudzilam i mnie troche pomyziac to od razu by sie zabral do rzeczy. No chwila moment ale malego to on nie ma wiec to po prostu o tej godzinie zaciera i boli. Ja mam jeszcze tak ze od razu mi sie robi zapalenie pecherza..

Gość supermamamamamamaaaaa
tak to moment by ulać wiesniaka

Nikt o łazience nie mówił że nie chce :P Czasem niestety czasu nie ma, ale tak jak czas nie ogranicza to nie ma problema, bo z czego problema robić ;) Jak rozespana to różnie bywa w sumie, ale najczęściej bezproblemowo :P Chłopy nie mają na co narzekać ;) Nie no napiszę chyba że przyszłabym z mężem czy coś takiego, może sobie da spokój :o Moja koleżanka ze studiów poszła w 2 albo w 3 na L4, bo wszystkie tak robiły u niej w pracy :o Jakby ciąża to choroba była :o

Regres no to mowie ze jak rano to w weekand :D to jedyne rozwiazanie:P A w pracy mozecie myslec o tym jak bedziecie nas bzykac po pracy:D kadr po kadrze:P "do Ona2222" - widac ze sie raczej nie znasz, bo brzuch nie rosnie od dzidzi ale od zmian wewnatrZ MACICY ktora wypelnia sie plynem i przygotowuje sie do przyjecia plodu to nie jest duzy brzuch ale powiekszony znacznie i twardy, a zachcianki w 1 trymestrze są rzeczą naturalną, poczytaj sobie ze w 1 trymestrze glownie ma sie ochote na kwaśne.

Ona - jeszcze jak kobieta zmywa naczynia :D Oprócz gotowania :D Ja też po domu w majtach pomykam, zwłaszcza jak są takie upały jak były, wygodnie :D Mój uwielbia siedzieć w kuchni jak coś w niej robię, zwłaszcza jak do lodówki sięgam :classic_cool: Kat - czekam ;)

kaskaczek fakt ciaza to nie choroba ale stan fizjologiczny ale moja znajoma jest polozna i sie naogladala i po roznych wydarzeniach zmienila zdanie na takie ze ciaza to choroba:-o Kiedys miala sytuacje ze laska byla w 7 miesiacy ciazy swietnie sie czula przez caly czas. Miala miec jakies badanie robione i czekala w pokoju w lozeczku razem z 3 pacjentami, czytala gazete czekajac na badanie. Ja po nia przyszli to miala zacisniete rece na te gazecie, cala sztywna.. umarla nagle, bez zadnych odglosow, pozostali nawet sie nie domyslili bo ona po prostu tak jakby zasnela z ta gazeta. Zrobiono jej sekcje ktora nic nie wykazala:-o mloda dziewczyna 23 lata...

O Jezu, straszne to co piszesz :( Wręcz makabryczne, i jeszcze nie wiadomo co się stało :( Ale nie czytaj o takich historiach, nie słuchaj, nie nakręcaj się, proszę Cię!