Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna9999

Podejrzewam go o zdrady

Polecane posty

Gość trzEsacz
Tez tak mam niestety. i tez podejrzewam o zdrade. do tego jest b. przystojny i inne sie mu narzucaja wiec wybierac sobie moze. chyba poszukam brzydszego bo jego nie jestem pewna. oni juz tak maja, jak moga to kombinuja i inne wyrywaja a pozniej kasuja wszystko w tel zeby nie bylo widac albo chowaja tel gdzie popadnie i bron Boze zeby wpadl w Twoje rece. KRETACZE I NIC WIECEJ!!!!!!!!!!!!

Gość Justyna9999
widzę że nie tylko mój taki jest

Gość trzEsacz
chcialabym mojemu spr tel ale nie mam jak. ciagle go nosi przy sobie. a najdziwniejsze to jest, ze jak dzwonie to nie odbiera a przeciez tel ciagle w zebach nosi. w nocy przychodza smsy a mowi ze to od kolego albo z sieci albo zalegle przychodza bo zasiegu nie mial. mam tego dosc. na dodatek sie nie widzimy codziennie i czasami do glowy dostaje. jestem juz dojrzala dziewczyna chcialabym miec zwiazek normalny a tu sie musze tak meczyc masakra kurrrr

Gość Justyna9999
a gdy chodzi do toalety tel też ma przy sobie??

Gość trzEsacz
zdarza sie, ze bierze. nie zawsze ale bierze. ciagle dzwonek wyciszony.i odwrocona szybka.

Gość Justyna9999
wiesz co moją siostrę zdradzał mąż . znalazła u niego drugi telefon w łazience a tam smsy i zdjęcia możesz sobie wyobrazić jakie

Gość Justyna9999
ale co do mojego problemu to sama się zastanawiam dlaczego go podejrzewam. Kocham go ale chyba nie można być tak zaślepioną miłością bo będzie robił co będzie chciał

Gość trzEsacz
wczoraj myslalam, ze nie usne. poszlismy spac a tu juz dosc pozno bylo nagle sms kuuurrrrwwwaaaa kto mu o tej godz esy pisze. jak mnie to wkurza. kiedys nie wytrzymam i wygadam wszystko co mi na sercu lezy :((