Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co począć

BRZYDZĘ SIĘ MOICH RODZICÓW

Polecane posty

Ja sadze, ze rady typu- bedzie im glupio, ze sasiedzi slysza- sa z doopy, bo jestem pewna, ze ich wali to co sasiedzi sobie mysla. Tymbardziej, jesli nie czuja krepacji przed wlasna rodzina. Zmyslowa Joanna - hehe dobrre :)

Gość hiacyntowa dama:)
miła w dotyku a mi sie wydaje ze problemem nie jest autorka tylko rodzice, a krzywde jej wyrzadzili tym co robią:o nikt z nas nie chciałby tego wysłuchiwac od małego:o nawet gdyby rodzice wczesniej wytłumaczyli ze to nie robienie krzywdy etc. Psycholog by sie przydał,owszem,bo ona teraz moze miec problemy w swoim przyszłym zwiazku przez to:( wszystko to jaka jest i co przezywa to wina tego,co robilili i robia jej rodzice.Takie moje zdanie. autorko,a brat co na to? czy jego tez to tak brzydzi i boli jak Ciebie?czy reaguje bardziej po chłopsku?ma dziewczyne?

Gość hiacyntowa dama:)
miła w dotyku, niekoniecznie,moze to takie Dulskie małzenstwo?prac brudy we własnym domu a przed sasiadami graja swietoszków? moze bardziej zalezy im na opinii sasiadów niz domowników?:p ale skoro sasiedzi nic nie moga słyszec to pomysł z anonimem na nic:(

Gość orchideaaaaaaaaaaa
tak juz jest, że sex nie robi wrażenia tylko na noworodku. jest intymną sferą naszego życia i ma silne oddziaływanie na nasze pogląday a także na późniejsze życie erotyczne. Kiedy małe dziecko widzi rodziców uprawiających sex, nie rozumie, że w ten sposób rodzice okazują sobie miłość, tylko widzi pewne intymne ruchy, słyszy jęki i odgłosy, które postrzega jako odgłosy bólu i cierpienia, stąd słowa, że tata robi mamie krzywdę....

Mój brat nie ma dziewczyny. Jemu to tez przeszkadza... ale on bardziej tak po chłopsku do tego podchodzi, napewno nie przeżywa tego tak jak ja aczkolwiek nie jest mu to obojetne :O

Gość orchideaaaaaaaaaaa
...Każdy z nas jest inny i inaczej przezywa i okazuje emocje. Dla mnie jasne jest, iż ty szanowna Autorko, nie pokonałaś w sobie obrzydzenia i strachu przed sexem, które narodziło się we wczesnym dzieciństwie. Nie mnie was oceniać, ale poprawniej byłoby, gdyby twój brat dzielił jednak pokój z tobą, a nie z rodzicami. Wtedy będą mieli więcej swobody w okazywaniu sobie uczucia a i ty będziesz czuć sie bardziej komfortowo, dzieląc z kims pokój

Gość orchideaaaaaaaaaaa
Warto byłoby porozmawiać o twoich lękach i niepewnościach z psychologiem albo z kims tobie bliskim, komu ufasz. W USA jest bardzo modne, że każdy bogaty i wykształcony człowiek ma swojego prywatnego psychoanalityka. W Polsce niestety ludzie się jeszcze tego wstydzą, nie wiedząc dlaczego...

orchideaaaaaaaaaaa --> ale nawet jesli dziecko juz wie o co chodzi z tym seksem to nie czuje sie swojo w tej sytuacji. Doznaje szoku... Czuje sie skrepowane i zarazem zlosc do obojga rodzicow za to ze nie potrafia sie pochamowac...

Moze.. kto wie ;) Mnie tam to nie obchodzi co mysla moi sasiedzi ( chociaz juz wiele razy komentarze rozne slyszalam) no, ale i tak po sprawie skoro sasiedzi daleko :) A autorka mimo wszystko jest dziwna- wiele osob pisalo, ze slyszeli rodzicow podczas nocnych akcji i jakos nikt nie ma skrzywionej przez to psychiki. Ja osobiscie swoich nie slyszalam, ale znalazlam kiedys zuzyta gumke w koszu (pekl worek) i pamietam jaka Mamie wtedy zrobilam jazde, ze mi rodzenstwo niedoszle zabili :D i rzeczywiscie mialam doly z tego powodu ( z powodu antykoncepcji, a nie faktu uprawiania przez nich sexu) no ale mialam wtedy jakies 9 lat, nie 18... Ewidentnie cos jest nie tak z ta panna...

Gość orchideaaaaaaaaaaa
Szanowna Autorko, wiem że łatwo jest komuś z boku, ale postaraj się tak tego nie przezywać, bo sama sobie szkodzić. Niewyleczone lęki rodzą nastepne, i powstaje błędne koło. Nie pozwól, aby złe przykłady rodziców zniekształciły lub rzutowały w przyszłości na twoje zycie intymne. Wierzę, że sie tobie uda. Trzymam kciuki!

Gość orchideaaaaaaaaaaa
kafe kosiara, tak to już w zyciu jest, że dzieci nie dopuszczaja do siebie faktu, że ich rodzice uprawiają sex, i odwrotnie, rodzice odsuwają myśl, że ich dzieci, kochane pociechy, dorastają i uprawiają sex...

faceci chyba jednak inaczej do tegto podchodza. Kiedys z moim chlopakiem tak rozmawialismy o seksie rodzicow... ja ze skrepowaniem mowilam ze nieraz slyszalam jak oni to robia a on mowil o tym tak swobodnie... ze slyszy nieraz i ze mu to nie przeszkadza.:O ze widzial u ojca jakies wibratory i sztuczne pochwy:O moze dlatego ze moi rodzice ogolnie nie okazuja sobie czulosci nigdy tego nie okazywali. Nigdy nie slyszalam z ust ojca i matki slowa Kocham Cię. A jak jestem u mojego chlopaka to jego rodzice czesto sie przytulaja mowia do siebie myszko, kotku... zachowuja sie czasem jak nastolatkowie i mnie to krepuje a mojego chlopaka nie. On jest do tego przyzwyczajony... Czy u ciebie autorko rodzice okazuja na codzien sobie czulosc?

Gość hakierkaaa
mnie to zastanawia.. jak twoi starzy moga sie tak bezposrednio przy bracie pierdolic? w ogole to dlaczego ty spisz sama w pokoju a on z nimi? ja jebie. jak nic on tez posuwa twoja matke. mowie ci.. 100% pierdola sie we troje PATOLOGIA

"mnie to zastanawia.. jak twoi starzy moga sie tak bezposrednio przy bracie pie**olic?" przecież oni się pierdolili w innym pomieszczeniu :O ja pierdole nie dopowiadajcie sobie historii. "Nie pozwól, aby złe przykłady rodziców zniekształciły lub rzutowały w przyszłości na twoje zycie intymne." jakie życie intymne? :D zrobić dzieciaka i koniec z seksem bo broń Boże dziecko podsłucha zabawiających się rodziców :P i autorka będzie dawać złe przykłady :D Dla tych którzy zabraniają rodzicom seksu proponuje po spłodzeniu dziecka zrezygnować z seksu :P

Gość masz 18 lat nie jestes
dzieckiem i powinnas sie cieszyc ze mimo tego ze rodzice sa ze soba tyle czasu nadal maja udane zycie seksualne. A jak ci przeszkadzaja odglosy to po prostu zaloz sobie ipoda na uszy i posluchaj dobrej muzyki. Wiesz masz 18 lat a zachowujesz sie jak rozkapryszony bachor. Moze wolalabys zeby zamiast tego rodzice sie rozwiedli bo im sie pozycie nie uklada???? Zastanow sie co ty gadasz.

czemu brat nie moze spac u ciebie w pokoju?albo u babci? skoro ma 17 lat moze sobie ykonczyc jeden z tych niewykonczonych pokoi i sie tam wprowadzic

Gość kokosowy wyrób czekopodobn
to ty chyba czytac nie umiesz! pisala wyraznie, ze brat spi z rodzicami w pokoju!

to do mnie?widze ze pisze ze z nimi i dlatego pisze kurwo niedorozwinieta pomaranczowa zeby sie przeprowadził do siostry,babci,albo sobie wykonczył pokój,co ty,pierdolnieta jestes?

Gość no pisała
ale koń taki to by sobie mógł wykończyc jeden pokój a nie ze starymi spać i narzekac ze sie bzykaja ! ludzie pół chałupy stoi puste a koń z rodzicami śpi

Gość Twój ojciec jest obrzydliwy
To wina ojca. ma nad matką władzę a ona nie umie powiedzieć nie. Przez ojca możesz mieć wstręt do seksu i mężczyzn.

"to ty chyba czytac nie umiesz! pisala wyraznie, ze brat spi z rodzicami w pokoju! " a rodzice pierdolili sie w kuchni matole :O

Gość co to za określenie dupić
? :O Słownika nie masz, autorko, żeby seks jakoś normalnie nazywać? :O A co do rodziców - świnie, nie powinni. Nie wyobrażam sobie seksu przy dzieciach uprawiać. Obleśnie, że nie powstrzymują swoich chuci. Może im się wydaje, że wy nie wiecie? Ale jesli wiedzą, że wiecie, to to jest karygodne.

Gość Twój ojciec jest obrzydliwy
Nie wiem kim jest z zawodu twój ojciec, czy wy mieszkacie na wsi?

Gość o fu! a tzo ona tam robi?
ale czesto sie pierdola w pokoju. doczytaj kretynko fioletowy motyl. to nie do ciebie.

oni maja na górze 4 wolne pokoje,gdyby je wykonczyc byłoby ok ale ojciec len smierdzacy,woli dupic matke przy dzieciach:o autorko moze wspólnie z bratem wykonczycie te pokoje?a jak ojciec to zobaczy to tez wam pomoze?

Gość przerwa co ty masz do psp?
luz ;)

"ale czesto sie pie**ola w pokoju. doczytaj kretynko" weź się jebnij w ten pusty czerep gdzie autorka napisala, że rodzice się pierdolą w tym samym pomnieszczeniu w którym przebywają dzieci. Ona napisala, że nie raz słyszała jak to robią. A w nocy się śpi a nie podsłuchuje rodziców którzy bawią się za ścianą :O