Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co począć

BRZYDZĘ SIĘ MOICH RODZICÓW

Polecane posty

Gość euhehehehe
no sory. cale dziecinstwo biedna myslała, ze ojciec robi krzywde matce. ciagle musiala sluchac ich jekow i sie dziwicie, ze teraz biedulka ma shizy? po takich doswiadczeniach same byscie sie baly po nocach i do lozka zapewne moczyly :o

Gość euhehehehe
a ja nie jestem "jebana" czarna hipokrytko

Gość nie wiem co począć
mamy 3 pokoje. jeden babci drugi moj a 3 starych i brata. szkoda mi jego nigdy nie może zaprosić koleżanek czy kolegow do siebie bo co przyjda a tu starzy na lozku leza :O na gorze sa 4 pokoje ale od 10 lat ojciec je konczy :O

Gość MARCOO
prowokacja? raczej nie ale i tak jestem po stronie rodziców. 1. 18 lat ,lęki nocne,łazi do starych spać-idz do PSYCHOTERAPEUTY 2. jak Ci tak nie pasuje to kup sobie korki do uszu i bedziesz spała.

Gość euhehehehe
wlasnym oczom nie wierze:o uwarzacie ze to normalne, ze rodzice sie nie przejmuja tym, ze ich dziecko to slyszy? ja wiem, ze dla faceta nic poza wlasnym chujem i rypaniem sie nie liczy, ale ze wy babeczki tak piszecie?

Gość nie wiem co począć
cholera wiem mam juz 18 lat ale zdarza mi sie tylko czasem ze przychodze do nich do pokoju :( np już 3 noc z rzedu nie moge zasnac i zasypiam o 2 gdzieś a jak przyjde tam gdzie są ludzie to jakoś mi razniej i sie nie boje juz. po prostu te slow MOCNIEJ MOCNIEJ KURWA MOCNIEJ :O ja nie mam sily mnie to przerasta :(

Gość hiacyntowa dama:)
ok,juz wiem co robiłas u nich w nocy:( jesli wstydzisz sie z nimi gadac o tymto rzeczywiscie moze smiesznie brzmi, ale tak jak ktos zaproponował,moze kup sobie te korki ? mówie powaznie:(no bo co innego zrobic,zeby tego nie słyszec? nie mozesz wziac brata do siebie do pokoju zeby nie musiał byc z rodzicami?skoro mieszkasz z babcia,to ciekawe czy ona tez to słyszy?:omoze ona by im cos powiedziała... piszesz ze rodzice ciagle w łozku:o co oni tam robia?chyba nie bzykaja sie w dzien,kiedy jestescie w domu wszyscy?

sorry ale masz nienormalnych rodzicow:O po1 to nie jest normalne zeby twoj brat spal razem z rodzicami a tak w ogole to ile on ma lat? po 2 jak mozna sie dupczyc przy swoich dzieciach:O ja tez nieraz slyszalam jak moi rodzic to robia. Bylam wtedy mala i wiem ze to nie jest fajne uczucie:O

Gość to jest obrzydliwe
i rozumiem autorke a rodzice ktorzy wala sie przy dzieciach to :O masakra jakaś jak kurwa zwierzęta jakieś

"i rozumiem autorke a rodzice ktorzy wala sie przy dzieciach to masakra jakaś jak k**wa zwierzęta jakieś" przecież walili sie w innym pomieszczeniu, jak wszyscy spali... To kiedy i gdzie maja się walić :O ? może jak autorka jest taka wrażliwa niech się wyprowadzi w koncu jest już dorosła.

jak bys wziela brata do pokoju,to raz ze on mogłby kogos wreszcie zaprosic a dwa, Ty miałabys towarzysza w nocy:) pomysl o tym:) jak bym usłyszała taki text ojca przy bzykaniu to bym chyba sie zerzygała i go wiecej nie chciała ogladac:o nie dziwie Ci sie:( piszesz ze masz chlopaka i uraz do seksu...no to jak to bedzie?chłopak wie o tym?bo wnioskuje ze tego nie robicie....

Gość to jest obrzydliwe
wlaśnie co oni tak leża całe dnie ?

Gość nie wiem co począć
Mój brat ma 17 lat :O raz powiedzial ze tez nie raz to slyszy... a babka? Pamietam raz taka sytuacje ze byli na imprezie starzy a ja czekalam na rodzicow z babcia bo nigdy nie moglam zasnac jak nie bylo wszystkich w domu, oni przyszli poszli spac byli troche piani i nagle wychodzi moj ojciec bez majtek do wc :O babka zaczela sie smiac :O to bylo okropne!!! Jak mozna sie dupic przy dzieciach :O Jak kiedys byc moze bede miec to... napewno nigdy w zyciu im tego nie zafunduję!!!!!!!!!

Gość ananna
dlaczego nie możesz wziąć brata do swojego pokoju?

Gość nie wiem co począć
Nie uprawiamy seksu. raz mu powiedziałam o tym że moi starzy takie coś mi robią a on na to jak wiekszosc facetow tutaj NO TO CO :O

Gość to jest obrzydliwe
mogli chociaż iść sie grzmocić na góre do tych niewykończonych pokoi !

Gość to jest obrzydliwe
ja bym matce powiedziała ze nie chce wiecej TAKICH atrakcji, niechby sie zastanowila na przyszlosc i staremu powiedziała ze wy z bratem musicie sluchac po nocy

Gość nie wiem co począć
w dzien tez to czasami robią :( włączają bratu kreskówke i każą się nie patrzeć.

Gość nie wiem co począć
Dziękuję wam za miłe słowa jakoś ma jest lżej ach :O :( Muszę iść może później tu wpadnę. Mam nadzieję że są tu jacyś rodzice którzy to czytają (a jeśli postepują podobnie) niech zastanowią się co robią z psychiką swoich dzieci :O

Gość nie wiem co począć
Podszyw z tymi kreskowkami

Gość nie wiem co począć
mój brat ma 17 lat i nie ogląda kreskówek. ale czasami kiedy oni sie ruchaja to potem slysze, ze brat idzie do wc. czyli nie spi. malo tego gdy twiera drzwi jęki matki slychac bardziej. :(

Gość nie wiem co począć
ktos tu jeszcze jest? :(

Gość irqa.
To juz wiadomo czemu brat tam spi.Pewnie poszedl zwalic se do kibla bo sie podniecil :D Moze nawet posuwa twoja matke a nawet nie wiesz? haha

co za świnie słabo mi po prostu:o ile oni mają lat? to niezły mają popęd jak sie tak ruchaja ciagle:o matko:o wstydu nie mają:o ja to bym im chyba nie wiem,jakiegos anonima podrzuciła do skrzynki, ze to niby sasiad, ze uprzejmie prosze o uszanowanie ciszy nocnej:p podczas wypełniania obowiązków łózkowo-małzenskich:p czy cos,zeby dac im do zrozumienia ze np sasiedzi ich słysza i dodac, ze wspólczuje się wspollokatorom z mieszkania, ze musza wysłuchiwac tez tego i to z pewnoscia głosniej niz sasiedzi:p to powinno im dac troche do myslenia:o co o tym myslisz autorko?

moja stara przyjechała. Mówi CZESC ja CZESC i zadaje mi pyt. A CO TY SIE DZISIAJ ZNOWU BALAS? ja NO a ona do mnie PO CO TY DZISIAJ U NAS SPALAS :O noż kurwa :O nic juz jej nie odp nie chce jej znac

No mi sie jednak wydaje, ze ty masz problemy z psychika. Rodzice zrobili blad nie wyjasniajac ci w dziecinstwie o co chodzi- ze rodzi sie kochaja, ze tata nie robi mamie zadnej krzywdy etc. Dziwne jest rowniez to, ze 17 letni koles spi z rodzicami w jednym pokoju.. ale ty powinnas odwiedzic jakiegos dobrego psychologa/ psychiatre bo to, ze majac 18 lat boisz sie sama spac, masz halo z sexem, a bzykajacy sie rodzice robia na tobie takie negatywne wrazenie to normalne nie jest..

ale chamica z niej sorry ze tak mówie o Twojej matce ale nie da sie nie powiedziec złego slowa czyli mieszkacie w domu,nie w bloku?:o to troche gorzej z tym anonimem :o daleko sa sasiednie domy? myslisz ze jest mozliwosc zeby sasiedzi cos mogli usłyszec?