Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość impreza meza

co sadzicie o imprezach integracyjnych na wyjazdach?

Polecane posty

Gość ruwert
powiedz ze nie chcesz aby jechał i juz

Gość wielbiciel sauny.....
ja krótko pracowałem(ok 1 roku) więc żadnego seksu tam z nikim nie uprawiałem ale zdarzyło się gdy brałem prysznic to 2 podpite koleżanki przyszły do łazienki i przygladały się jak się kąpie,przy czym jedna poklepała po dupie.

Gość Krystyna Mańda
ja generalnie facetom nie wierzę więc szalałabym jak ty, szczególnie, że ja po jednej z takich imprez zakochałam się w koledze z pracy, zaznaczam, że zaczęliśmy się spotykać po imprezie, podczas wyjazdu niczego mu nie dałam, po prostu było miło, flirtowaliśmy i jesteśmy tak ze sobą już 5 lat - on ma rodzinę:( i nie wyzywać mnie tu, tak bywa i fakt, takie imprezy zbliżają ludzi,

Gość ja bym nie poszła
nienawidzę imieninek, kawek i żadnych integracji w pracy. To nie jest miejsce. Ale jak ktoś chce to proszę bardzo.

to nie jest że to mężczyźni od razu są skorzy do seksu gdy byłem na szkole Policji w Legionowie to niektóre dziewczyny same się pchały do łóżka faceto, czasem gdy po wf braliśmy prysznic to one jak gdyby nigdy nic właziły do męskich łazienek umyć ręce bez krępacji

Gość impreza meza
nie moge powiedziec ze ma nie jechac bo zaklad juz mu to oplacil i bedzie musial zwracac kase, ktorej nie mamy

niektóre małżeństwa przeżyły poważny kryzys w Szkole Policji

Gość Joanna Wielkogłowa
autorko rozumiem twoje obawy ale wiedz, ze romans można mieć też bez wyjazdu integracyjnego...nie wiem jaka jest wasz relacja, może porozmawiaj z nim otwarcie o twoich obawach, jeśli będziesz zła i nadąsana to on nie dość, że nie skuma o co ci chodzi to jeszcze rozstaniecie się w niemiłej atmosferze, popchniesz go do niemyślenia o sobie, zrób tak, że przed wyjazdem bądź dla niego szczególnie miła, ładna bielizna, dobry seksik tak aby nie szukał substytutów, zachowujesz się tak prawdopodobnie bo masz niską samoocenę i boisz się, że nie jesteś dość dobra aby cię nie zdradził, popracuj nad sobą, nie jesteś w stanie skontrolować wszystkiego co robi

złego kościół nie naprawi dobrego karczma nie zepsuje

Gość impreza meza
podnosze

Gość tej hej
nie kompromituj się kobieto, jechać z nim do hotelu?? jakaś zdesperowana jesteś, a gdzie twoja duma? tak włazicie w tyłki swoim facetom a potem się dziwicie, że idą do innych, faceta będzie kręcić twoja niezależność i postawa, ok jedź, ja też będę się bawiła bo spotykam się z koleżanką...niech jedzie i życz mu dobrej zabawy, czego oczy nie widzą...

Gość cziki cziki bum bum
ja wiem z perspektywy czasu :O to są chore wyjazdy ,ludzie desperaci w swoich związkach łapią wszystko co pod ręką :O te zjazdy integracyjne to jedno wielkie chlanie i pierdo lenie :O i to w każdej firmie:O

Gość jestem nowa;)
wynajmij detektywa kobieto..........:O........

Gość impreza meza
moge miec swoja dume ale co z tego? mam mu na sile cos udowadniac, ze bez niego bedzie super i mnie to wcale nie rusza ze tam jedzie? przez taka glupia dume wiele osob stracilo udane zwiazki bo unosili sie honorem a w zwiazku chyba szczerosc jest wazna i skoro czulabym sie lepiej bedac tam to cos zlego?

Gość zmień tok myślenia
zamiast się zamartwiać poświęc ten czas dla siebie rób to na co masz ochotę, odsapnij, odwiedź koleżanki albo zaproś je na winko i ploty do siebie idz do fryzjera, kup nowy ciuch, nowy manikiur, kosmetyczka cokolwiek co Cię zajmie i da odrobinę odskoczni i przestań soie wizualizować Sodomę i Gomorę bo tylko się zamęczysz, będziesz się nakręcać i w końcu się z mężem pokółcisz a on będzie wyjeżdżał z wizją żony zołzy

Gość kati!!!
mnie na takiej imprezie firmowej zdradzil facet :( kochalismy sie nad zycie, planowalismy slub...a teraz? nie jem od 5 dni, w glowie ciagle jedno...jak zyc? on placze, przeprasza...ale to dla mnie nic nie znaczy... jak zyc? kiedy to juz nie to? i pociagu brak? brzydze sie przytulic, czy pocalowac... dalam mu szanse postanowilam sprobowac, ratowac ten zwiazek...ale sama niewiem czy dam rade ;(

Gość kati!!!
dodam,ze on zaluje...sam sie brzydzi tego wszystkiego, nie pamieta jak to sie stalo itd ale jakie to ma teraz znaczenie? skoro teraz ja brzydze sie jego?

Gość zmień tok myślenia
kati, to skoro nie pamięta to po cholerę ci to opowiadał ? by zrzucić poczucie winy na ciebie ? teraz on mówi że mu przykro a ty masz sama to przetrawić ?

Gość do wielbiciela sauny
czy we wszystkich szkołach policji są takie akcje? mam na myśli słupsk?

Gość ...............,...
w mojej pracy na imprezach integracyjnych jest totalna dupaka

a musi jechać? mój były facet z wielkim entuzjazmem wybierał się na takie imprezy..nie na darmo oczywiście, bo czekało go tam mnóstwo atrakcji. Dowiedziałam się gdy przypadkiem ujrzałam fotki z tego typu imprezy na płycie, którą nieopatrznie zostawił na biurku a ja nieopatrznie ją otworzyłam spodziewając się filmu:) niemal wszyscy pracujący w korporacjach to kurvy i kurvjarze..przykro mi

niestetyy potwierdzam..moja kumpela tez pracuje w duzej firmie i powiedziala,ze to sodoma i gomora...przykre,ale prawdziwe

Gość kati!!!
powiedzial bo chcial byc ze mna szczery.... a teraz ja ....nie moge sobie poradzic, nie jem, nie spie, a jak zasne snia mi sie jakies glupoty...wychodze po kilka razy na balkon...(mieszkam wysoko) ale brak mi odwagi....oszaleje poprostu!!! ;(

Gość kati!!!
ale go kocham... :( to tak naprawde....taka szczera miloscia, jestesmy ze soba tak dlugo. wspolne plany, slub dom.... widze ze on sie meczy iz aluje.... ale ja sama niewiem jak sie zachowac zeby bylo dobrze...

ale ze niby po co wychodzisz na balkon? bo jak na szluge to ok:classic_cool: daj spokój kobieto, zajmij się sobą i nie myśl za dużo nad czymś, na co nie masz wpływu! wychodzenie na balkon nie zapobiega zdradzie, albo ja życia jeszcze nie znam:classic_cool:

Gość zmień tok myślenia
kati no i sama pomyśl po choinkę ci to opowiadał ? bzyknął jakąś pannę po pijaku, pewnie niewiele z tego pamięta i zapewne oboje się teraz siebie wstydzą i unikają.... skoro nie planował kontynuować z nią kontaktów to równie dobrze mógł tę prawdę sobie przemilczeć on by wiedział na przyszłość że nie warto chlać na integracjach bo robi się głupoty a ty z kolei miałabyś spokój ducha a tak totalna rozpierducha, on ma moralniaka a ty się nim brzydzisz...czy taka szczerość ratuje związek ? ty już mu nie zaufasz a on będzie miał żal do ciebie że masz do niego o to wieczne pretensje, słowem równia pochyła w dół

ja wiem,ze wybaczac nie potrafie i musialabymz ciezkim sercem zakonczyc zwiazek...inaczej to bylby masochizm...:( rzeczywiscie mogl nie mowic

Gość wielbiciel sauny...
co do innych szkół Policji to nie wiem bo nie byłem ale słyszałem że rózne rzeczy maja miejsce do Policji przyszło teraz dużo kobiet i uzywają życia