Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukuje wróżki

czy na kafe jest jakas wróżka godna polecenia albo ogólnie jakaś

Polecane posty

Gość ja ladacznica nocna
pierwsza rozmowa gratis

Gość ja ladacznica nocna
nie wieżę tak do końca we wróżby ale coś w tym jest.... Ktoś z kafe polecił mi tę stronkę. Zarejestruj się, jak podasz swoje dana to po tygodniu dostaniesz kartę stałego klienta ze zniżką. Pierwsza rozmowa jest całkowicie gratis. Miałam na początku troszkę obaw bo tyle oszustów ale w 100 rozmowa jest darmowa. Najpierw poczytaj dokładnie z jaką wróżką chcesz rozmawiać i czy on dokładnie się zajmuje, np czy tylko tarot,, czy może do tego numerologia, jasnowidzenie itp. Jak będziesz po rozmowie to daj znać, umieszczam wątek w ulubionych bo sama jestem ciekawa. Ja po rozmowie byłam w szoku i nie dowierzałam. Zadzwoniłam już (płatnie) drugi raz do innej i powiedziała mi prawie to samo.

Gość kopciuszek2000
Ja gorąco polecam wrozke Ewe sami sprawdzcie jest naprawde najlepsza jaka znam a bylam u wielu www.wrozka-ewa.com tarotewa@wp.pl

Gość gość
Z ostatnich kilku wróżek/ wróżbitów z których zdecydowałam się skorzystać najbardziej przypadł mi do gustu Paulus ( ma stronę http://wrozbitapaulus.pl) zamówiłam u niego wróżbę, dostałam jasną i wyczerpująca odpowiedź, i co najistotniejsze wróżba sprawdziła się.

Gość gość
Korzystam z http://ezowymiar.pl aż dziwię się, w jaki sposób niektóre z wróżek potrafia przewidzieć moją sytuację bez żadnych podpowiedzi.

Gość gość
skorzystałam z porady wróżki ewy i mogę gorąco dalej polecić jej wróżby są precyzyjne a sama pani miła i przychylnie nastawiona mail tarotewa@wp.pl tel 517 533 873