Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość nitka1984
Hej dziewczynki :) ja dzisiaj z teściową zaszalałyśmy i gołąbki na wigilię zrobione, ciastka - śnieżki upieczone, choinka ubrana, dekoracje zrobione, w czwartek ruszam z produkcją stroików :) czuję sie super, maluszek w brzuszku szaleje :) :)

Pewnie pytanie powtarzam któryś tam raz ale jak dokładnie liczycie miesiące. Bo ja tak : jak mam termin na 22.05 to każdego 21 liczę kolejny miesiąc tak chyba jest najlepiej bo ja już tyle opcji o tym naczytałam, że sama się pogubiłam i nie wiem. Dzisiaj mam 18tc+2.

nitka ale zaszalałas naprawde. W takim razie twoja tesciowa też jest spoko. Z moja mozna tez jeszcze wspólnie cos zrobic. Ja w pracy a ona pewnie cos kuchci. Zakwas na barszcz robiła dzis rano- na piatek bedzie rewelka w smaku taki swojski. NOI i własnie przywieźli nam godzinę temu meble - wiec juz wiem gdzie bedzie wigilia w moim domeczku kochanym. muaaaaaaaaaaaaa

Hej hej :)))))))) No ja juz po wizycie na USG IT'S A GIRL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moje przeczucia co do syna sie nie sprawdzily, jestem przeszczesliwa :) dzidzia rozwija sie bardzo dobrze serdusio bije 146/min jak lezalam na tym badaniu to lzy same mi lecialy.. Swietne uczucie, slyszec bijace serduszko w swoim brzuszku :)

Trelevinaaaaaaaaaaa kochana WITAJ W KLUBIE. Gratuluje bardzo tego slodziaka damskiego. Widzisz ja tez myslałam ze bedzie facet bo kwasne i kwasne ze slodkim i no wyszła SHEEEEEEE. Ale spoko, byle do maja i zdrowo niech sie rozwija.

Teraz patrzę, że też korzystałaś z tego chińskiego kalendarza i wyszedł syna będziesz miała piękną córcię.

NICK..........IMIĘ........WIEK......MIASTO................. TERMIN/PŁEĆ 1. elcia1984.........Ela..........25......Londyn............... .........01.05 2. ad888888........Ada..........22......Pszczyna............... .......01.05 3. Aniołek81.......Mariola.......29.......łódzkie........... ...........01.05 4. annjaa............Ania........28......Gdańsk............... ..........03.05/C (Blanka) 5. natalia256.......Natalia.......24........Toruń............. ..........03.05 6. PaulinaKiss.....Paulina........23.......Kraków............. .........05.05 7. kaka80............Kaśka.......30...... Kraków.......................05.05 8. ENI_35...........ANETA........35....BIELSKO-BIAŁA.......... ......03.05 /C- MICHALINA 9. Znów_mama......Alicja.......32........Poznań.............. ........06.05 10.tigero............Natalia.......33.......Poznań...... ................07.05/S (Tymon) 11.bunia3..........................30........Toruń..... ... ..............08.05 12.Asiula1381........Asia.........28........Skarżysko... ..............08.05 13.jaTUŚKA...........Marta.......23........Londyn....... ..............09.05 14.Kankuun...........Dorota......32........UK............ ..............12.05 15.masterek28........Ania........27.......Bielsko-Biała. ..............12.05 16.mamuskamaj.....Arleta.......24........Lubin........... ............13.05 17.patixxx...........Patrycja.....23........Belgia....... ...............13.05 18.justz..............Justyna.......26..........UK....... ................15.05/S 19.kaasiaa76........kasia.........34.......Mikołów..... ...............16.05 20.k_m_b.............Monika......27.......Wrocław....... ............16.05/C 21.aleksandria88.....Olka........22......Ruda Śląska.................17.05 22.Ada1982.........................28.......Bydgoszcz....... ..........17.05 23.asia76...............Asia........34........Poznań.... ................18.05 24.Trelevinaaa.......Ewelina......26......kujawsko-pom... ..........19.05 / C 25.missrossini........Karolina.....29.......Gdynia....... ..............19.05/S (Mikołaj) 26.Gonia.............................31.......Irlandia... ..................19.05 27.Agnes...........Agnieszka......27........Szwecja...... ..............20.05 28.wiolasek_81......Wiola.........29.......lubelskie..... ..............20.05 29.penelopa kruz.....Ania.........26........śląskie................... ..21.05 30.Stylowaa........ ..Ania..........30......Chorzów/Islandia.........21.05 31.bartolenka......Marzena.......30......Bielsko-Biała.. .............22.05/C 32.fauletka........Wioletta................ok.Tarnowa.... ............22.05/S 33.Kooralinkaa........Kornelia.......21..... ...Ch-ce..................22.05 34.pierwszamamusia89...Karolina..21........Pomorskie..... ........ 22.05 35.Emilia_83...........................27................ ....................23.05 36.czekoladowa91...Angelika......19......Szczecin........ ...........24.05 37.Migrena73.........Monika.......37........Warszawa..... .........24.05 38.JOLA1237..........Jola..........27.........Wrocław... .............24.05 39.majowe_szczescie....Aneta....22......lubuskie......... ...........24.05/C (Karolinka) 40.Dosia255............Dorota.....27....Waterford/Irlandi a.........24.05 41.Lorien..............Beata........23..........Kraków.. ...............25.05 42.Pristina86..........Natalia......24.......Gdynia/Gdań sk..........25.05 43....x...................Ania.........22........wielkopo lska............26.05 44.ladyrowerro........Edyta.......31........USA.......... ..............28.05 45.maryla86 ..........Maryla.......24.....Zachodniopomorskie.......30.05 46.moniasky80........Monia.......30........Mazury........ ...........30.05 47.Justynka_87......Justyna......23.......Nad morzem................31.05/S? 48.2010/2011............................................. ......................./C

kolejna dziołcha ! gratulujęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę:D:D:D dobra teraz już w ogóle nie biorę pod uwagę tego kalendarza chińskiego:P u mnie też OK, Pani dr mówi, że wszystko GIT, jak boli brzuch wziąśc no-spę ale tą zwykłą nie forte i się położyć. nagrałam sobie serduszko na dyktafon:D 153/minutę. :DDDDDD

Dzieki laseczki jestem mega przeszczesliwa :-) Penelopa bujda na resorach te chinskie wymysly.. ehh ciekawam co ty bedziesz miala ;) w koncu marzysz o dziewuszce Eni kochana dzieki za aktualizacje tabelki :) wlasnie ubieram choinke :)))

Trelevinaaa gratuluje córeczki, ja też mam nadzieję się dzisiaj dowiedzieć któż tam się ukrywa. Wizyta na 18.15.

Trelevinaaa gratuluję dziewuszki 🌼 Jola - ciekawe co tam u ciebie wyjdzie. Ja mam USG jutro i kompletnie żadnych przeczuć. Nic. Poczekamy do jutra i zobaczymy:-)

Gość koffe
Cześć kochane, Mam pytanie czy mogę dołączyć do waszego forum?? Termin porodu mam na 28 maja - końcówka ale też maj:) Jestem z Ząbek - koło Warszawy woj. Mazowieckie. Obecnie jestem w 17 tygodniu i 4 dniu ciąży:)

Nie uwierzycie,ale ja dalej łazanek nie zaczęłam,bo dalej odbieram telefony,no a teraz siadam do Was:D Trelevina gratuluję córeczki!!!! Fajnie słyszeć ,że kalendarze się nie sprawdzają:D Penelopa cieszę się ,że u Was wszystko ok,a do 13 u Ciebie też zleci,teraz tyle się bedzie działo-święta,Sylwester ,czas szybko poleci;) Emilka kochana dostaniesz hasełko na pewno,tylko dziewczyny muszą się dowiedzieć,że naprawdę chcesz byc uczestniczka tego topiku,poznać Cię troszkę-takie zasady,ale jestem pewna ,że to nie potrwa długo;) No dobra lecę do tej kuchni,bo normalnie z tych łazanek nic nie będzie:D

Trelevina gratuluję córeczki!!!! czyli u mnie jest jeszcze szansa na Ksawcia?:) Eni może naszym she siusiaki urosną do następnej wizyty, bo ty też masz 03.01?

tak bartolenka 03-01 na Pszennej. Potem ok 18 stycznia ide na prywatne usg bo to na NFZ jest kiepskie bardzo jakościowo.

Idę do tego bałwana 12 stycznia bo ma dobry sprzet i tylko tyle. A inne sprawy bede prowadzić na NFZ.

http://tnij.com/rdjwW mega artykuł :D poczytajcie sobie warto:] '' Nieraz zastanawialiście się, co czuje dziecko baraszkujące w brzuchu, prawda? Teraz macie szansę się tego dowiedzieć. Oto specjalnie dla was opowieść o tym, jak plemnik przeistacza się w człowieka...''

koffe pewnie, zapraszamy :) witaj 🌼 zaczernij sobie nick ;) i pisz duuuuuuuuuuuużo:) w ogole to dziś na detektorze widziałam, że maleństwu serce wali 153/min myślę, że to chyba dobrze?;> a co do wczorajszego obiadu, ten śmieszny bałkański mielony.. to nic trudnego, to po prostu zwykły kotlet mielony bez panierki,/tzn. do mielonego daje sie jeszcze bułkę i jajko, a tu poprostu jest samo mielone z cebulką i przyprawami/ ja smażyłam je na patelni grillowej z dużą ilością cebulki, a że miałam jeszcze kawałek żółtego sera to jeszcze włożyłam do środka i usmażyłam, baaaaaaardzo smaczne;)

penelopko artykuł fajnuśny - na wesoło przy okazji. Polecam przeczytac. Ale nie w biegu tylko na spokojnie.

Spoko, mam nadzieję, że szybko zasłużę na dostęp do waszej poczty. W ogóle to chciałabym w wolnej chwili poczytać od początku Wasze forum. Mam nadzieję, że uda mi się nadrobić chociaż trochę zaległości. ;-) A teraz idę robić galarcik z moją Mamą ;-) A tak poza tym to z informacji o mnie, to jestem mężatką od sierpnia 2009r. Obecnie przebywam na L4. Pracowałam w Poznaniu jako księgowa. Musiałam dojeżdżać codziennie 70 km w jedna stronę. marzyłam już o ciąży, bo chciałam trochę odpocząć od tych dojazdów. Staraliśmy się tylko dwa cykle, więc mogę powiedzieć, że jestem szczęściarą. Póki co wszystko z ciąża jest teraz ok, oby tak dalej. Ale nie wiem czy Wy też tak macie, że i tak się wciąż obawiam, żeby wszystko było ok. Tak się jakoś czasem martwię niepotrzebnie. Poza tym to będzie nasze pierwsze dziecko. Nic, uciekam, a c.d.n. ;-)

Emilia_83 mężatka od sierpnia 2009 to tak jak ja :) 70km w jedną stronę?o matko podziwiam!!! dobrze, że już odpoczywasz:) 3maj się tam i pisz :) a właśnie nigdy nie podejmowałyśmy tematu cyklu starań :> to ile czasu wam to zabrało? my pomyśleliśmy , że tyle osób się stara, czeka po 2 lata:( , więc trza pomyśleć, i że pewnie uda się koło czerwca :) pierwszy cykl bez żadnych pomiarów i innych cudów i booom:D

Penelopa super ten link ale sie usmialam :) akurat skonczylam odkurzac i myc podloge i super mi sie czytalo :)))) Co do ilosci staran.. my za pierwszym cyklem - az sie wierzyc nie chce.. ja tez naczytalam sie o problemach z zajsciem w ciaze, nieplodnosci leczeniu itd i stwierdzilam ze nie ma co czekac :) i o ;D mala cipunia plywa sobie :))))

U nas przy pierwszym dziecku wyszło za pierwszym razem, więc jak powiedziałam lekarzowi, że zaczęliśmy starania o drugie dziecko i poprzednio tak ładnie wyszło, to ten zaczął mi tłumaczyć, żeby się nie nastawiać itd. Jak się okazało jakieś 2 tygodnie później już przy tej wizycie byłam w ciąży. Tak więc mieliśmy to szczęście, że przy jednej i drugiej dzidzi wyszło za pierwszym razem:)

my tez za pierwszym cyklem ale do decyzji o drugim dziecku dojrzewalismy oj długo długo..i zalezalo nam na chłopcu wiec wyprobowalismy metode owulacyjna i sie udalo!!!trafilismy w chłopca!!

Ale mam nerwy - stoję sobie grzecznie w kolejce po jedzenie, za jakimś równie grzecznym panem. W końcu przyszła moja koleja a tu mi nagle staje jakaś lola przed oczyma i mówi ze ona chciałaby to i tamto.... Więc ja do niej mówię, że kolejka jest po to że każdy musi odstać swoje. Ja kurcze odstałam swoje. A ona do mnie z pretensjami, ze na nią dziecko małe czeka więc ja jej na to ze ja jestem w ciąży a się nie uskarżam i w kolejce stoję. Więc ona mi też brzuch pokazuje. Normalnie się zagotowałam. Pozwoliłam jej kupić a potem ja kupiłam. Usiadłam grzecznie i jem a ta lola skończywszy jeść podchodzi do mnei i mi z przekąsem mówi, ze jak będę miała swoje dzieci.... Tego już nie wytrzymałam i jej powiedziałam ,bo mnie to najbardziej zabolało, że w butach na szpilkach chodzić może ale w kolejce się ustawić również za ciężarną to nie można. Ona mi że "małe dziecko" - to jej dziecko miało 8 lat.... Jestem poruszona jak niektóre kobiety wykorzystują swoje położenie!!! Bez przesady, ale ciąża to nie nowotwór i nie wolno się tak swobodnie tym swoim brzuchem zastawiać. Swoją drogą co za przykład dla tych naszych nie narodzonych jeszcze dzieci?? Jestem poruszona, jak można być takim bezczelnym. Trelevinaaaa - gratuluję córeczki:)