Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwester22

Dieta Dukana - zaczynam od 17.08.2010, kto ze mną??

Polecane posty

isiaczek 1989- dieta ta właściwie "słynie" z tego, że niby nie ma efektu jojo, oczywiście jeśli wszystko robi się zgodnie z założeniami diety. Ja jestem na tej diecie pierwszy raz, więc nie mogę określić, jak to z tym jojo jest. :)

Gość weronika90
Do Isi : Moja kolezanka była na tej diecie, schudła dużo, efektu jojo nie ma . :) Dziękuję, mam nadzieję, że po diecie bedzie idealnie ! ;D A czy Wy dziewczyny ćwiczycie lub zamierzacie ćwiczyć ?

Gość Isiaczek1989
bo ja juz wiele diet stosowalam i niby zrzucalam zbedne kg, ale po jakis 2-3 miesiacach spowrotem bylo to samo lub lapalam na wadze jeszcze wiecej, wiec pytam

Gość Isiaczek1989
ja planuje tak z 5 kg zrzucic, ale jakos nie mam motywacji ostatnio :(

Gość weronika90
ja muszę 6-7 ale to już chyba pisałam. Ja się motywuję tym, że nikt nie wierzy, że wytrwam w diecie. Wszyscy moi znajomi myślą, że ja z tą dietą żartuję. Też pragnę nie wstydzić się odstającego brzuszka :-)

Gość Isiaczek1989
no u mnie wlasnie brzuch jest najgorszy w ogole moja sytuacja jest dosc kiepska, bo w przeciagu ostatnich dwoch lat z 47 na 67 kg skoczylam :( na dzien dzisiejszy waze 64 kg po ostatniej diecie, ktora przerwalam po miesiacu, bo juz ledwo na nogach stalam

Gość lookaa
Witajcie ;) Przyłącze siędo Was. Od juta zaczynamy;) Powodzenia Wszystkim!

Gość weronika90
A ile macie wzrostu ?

Gość Isiaczek1989
ja 165 cm wiec waze "troche" za duzo...

Gość lookaa
ja tyle co Isiaczek1989.

Gość Isiaczek1989
lookaa a ile wazysz jak mozna wiedziec?

Gość lookaa
ponad 63 ;// a u Ciebie jak sytuacja?

Gość Isiaczek1989
jak pisalam 64 po ostatniej miesiecznej diecie a wczesniej bylo 67

Gość lookaa
dlatego właściwie od dzisiaj działamy! Damy radę ;) Pozdrawiam

Gość Isiaczek1989
no mam nadzieje, ze damy :) razem zawsze razniej :D a spytam jeszcze, bo moze ktoras wie- jak przy tej diecie z paleniem? bo to roznie bywa z tymi nakazami i zakazami :)

Gość lookaa
napiszę jeszcze wieczorem jak postępy pierwszego dnia;p a co do palenia to myśle, że nie ma żadnych zakazów, poza tym nie łatwo przestać na okres diety. Lepiej rzucić ;P ;))

Spodobała mi się ta dieta i myślę czy nie zacząć... jednak mam problemy z hormonami. Myślicie, czy sa jakies przeciwwskazania? Może lepiej odpuścić...

Gość Isiaczek1989
lookaa latwo sie mowi, ze trzeba rzucic :) a wieczorkiem koniecznie napisz jak pierwszy dzionek ja tez postaram sie odezwac :) wieszczyniewiesz no ja bym najpierw z lekarzem porozmawiala na ten temat na wszelki wypadek...

Gość Isiaczek1989
wieszczyniewiesz nie zalamuj sie- ja z rozmiaru 34 na 40-42 skoczylam i jakos zyje :) troche staran i napewno pozbedziemy sie tych niechcianych kg

Gość weronika90
ja mam 167 cm . Waga dla mnie idealna to 52-53 kg. Tak jak miałam w tamtym roku. Mam nadzieję, że do niej wrócę.

Gość weronika90
A co do palenia, to uważam, że to raczej nie przeszkadza w diecie. Broń Boże alkoholu, ale to inna bajka ;D

Gość Isiaczek1989
ze alkoholu nie to raczej kazdy wie :) no ja tez bym najchetniej do jakis 55 kg zeszla, ale bedac szczera to i jak 60 na wdze zobacze to zadowolona bede :)

Gość weronika90
Ja już 1 dzien zakonczylam. Idę spać, dobranoc kobietki, trzymajcie się .

Gość Isiaczek1989
wiec wytrwalosci na nastepny dzien zycze :) dobrej nocy

Dzień dobry :) Ja mam 163 i do zrzucenia 13 kg, chcę ważyć przynajmniej 63, to już będzie dla mnie duży sukces. Alkohol jest surowo zabroniony, niestety, bo we wrześniu idę na wesele i nawet jednego drinka nie wypiję. Co do ćwiczeń to nie ćwiczę narazie, więcej spaceruje, zamiast samochodem staram się chodzić pieszo. Ale na pewno jakiś rowerek raz na jakiś czas wskazany. Piję za to zieloną herbatę, które podobno super oczyszcza organizm z toksyn. To mój 4 dzień, narazie się nie ważyłam, wolę widzieć większy sukces niż 1 kg. Ogólnie jestem zadowolona, nie chodzę głodna, mogę sobie jeść np. pierś z kurczakiem z papryką i cebulą itp. Robiłam parę deserów z przepisów ze strony diety dukana, przyznam, że średnie, no ale każdy ma inne podniebienie. Jestem pełna wiary, że tym razem się uda. Nam wszystkim.

Gość weronika90
Heh, ja już po śniadaniu : 2 jajka na twardo+ makreli (około 1/4) Teraz piję herbatę, po południu kino, mam nadzieję, że wytrwam . :(

Gość Isiaczek1989
hej wszystkim :) no ja mimo, ze nie jadam sniadan to dzis zmusilam sie na jedna jajko na twarda z olbrzymia iloscia pieprzu, bo nie nawidze mdlych smakow a godzinke temu piersia z ostra papryka i czosnkiem :)