Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwester22

Dieta Dukana - zaczynam od 17.08.2010, kto ze mną??

Polecane posty

Macie rację, właśnie teksty znajomych w stylu "Czy ty przypadkiem nie schudłaś?" są najlepsze :) Wiadomo wtedy, że "coś" widać, że nasze wyrzeczenia nie idą na marne. Ja nie chodzę w ogóle głodna, nawet nie mam specjalnej ochoty na zakazane produkty, no , z wyjątkiem owoców.. :/ dzisiaj byłam w supermarkecie i pełno brzoskwinek a tu dupa blada :/. Powodzenia dziewczyny, obyśmy wytrwały! :) Miłego wieczoru i do jutra.

Gość anitka 1203
ja nie wiem czy ja nie przesadzam z jedzniem na kolacje wedzona makrela pozniej ser bialy i jajko na twardo na obiad piers z kurczaka a znowu na sniadanie 2 jajka i szynka ;) to ja chyba przytyje hehe

Gość anitka 1203
jedyne co odczuwam po 1 dniu to ze nie jestem spuszona jak balon a zazwyczaj jak cos zjem to zawsze brzuch taki napchany a dzisiaj mimo ze duzo zjadlam tak nie jest :)

anitka 1203 i to jest wlasnie ok, chociaz ja az tak dobrze nie mam, niby brzuch troche mniejszy, ale wraz po jedzeniu robi sie balonik :D

Gość margoev
Jesli mozna to chetnie sie przyłącze:-) diete zaczelam wczoraj,a wiec mija wlasnie drugi dzien,jak narazie nie jest zle bo przede wszystkim nie chodze glodna:-) chcialabym zrzucic okolo 10kg,trzymajcie kciuki!!!

margoev oczywiscie, ze trzymamy za nas wszystkie kciuki, by udalo nam sie osiagnac ta idealna wage :) a skoro to Twoj drugi dzien to jestesmy na tym samym etapie- widzisz juz jakies rezultaty?

jak narazie postanowilam sie nie wazyc,zrobie to po zakonczeniu pierwszej fazy,czyli za 3 dni:-) nie spodziewam sie porażających rezultatow,bo podobno osoby ktore stosowaly wiele diet chudna najtrudniej:-( a ja odchudzalam sie chyba ze 100 razy!!!

Gość weronika90
Eh, ja dzisiaj byłam "w gościach" i skusiłam się na pare ciasteczek i paluszków. . ;/

Gość weronika90
Ja też odchudzałam się miliony razy, a diety trwaly po 3-4 dni ..

margoev no to jest fakt- ciezko sie chudnie takim osobom ja mam juz wiele diet za soba, wiekszosc z marnym rezultatem weronika90 i masz zamiar jutro znowu zaczynac, czy jak narazie odpuszczasz?

kilka lat temu zastosowalam diete kopenhaska i schudlam w ciagu 13 dni 7 kg,alez bylam zadowolona:-) niestety waga wrocila i jeszcze kilka kilo przybylo:-( kiedy zastosowalam tę sama diete po raz kolejny ubylo mi juz tylko 3 kg:-( teraz nie zamierzam sie poddawac,dieta proteinowa jest super bo nie chodzi sie bez przerwy na glodzie!

Gość anitka 1203
ja tez stosowalam wiele diet to ostatnio liczylam kalorie i jadlam to co mialo najmniej kalorii chodzilam glodna i tyle a to mi pasuje ;)

Gość weronika90
Nie nie odpuszczę. To nie byla przeciez paczka ciastek ani paczka paluszków.

Gość anitka 1203
no wiem wiem ale tu pisza ze bardzo odradzaja ta diete na innych portalach znowu ze dobra. w kazdym razie okaze sie :) ja narazie jestem zadowolona

Gość weronika90
Ja podczas tej diety miałam pare grzeszków, ale trudno. Przynajmniej się staram, nie jestem wytrwała. Na pewno sie staram, a chyba to b.ważne. Zamiast paczki ciastek zjadłam kilka. . Pokusy .Dobranoc.

weronika90 tylko, ze w tej diecie wlasnie chodzi o wytrwalosc i stosowanie sie do podanych zasad- inaczej nie wiele raczej Ci to da ale nie zniechecam i nie zapeszam- a moze akurat :)

ja_magdalena - Zacznałam od wagi ponad 90 kg,więc miałam do zrzucenia dużo więcej niż te 20 kg. Teraz czekam na magiczne 10 kg mniej :) mam nadzieję,że to już niedługo :) Jestem drugi dzień na diecie bez grzeszków, hihi robię postępy :) Jak wytrzymam same proteiny to już wytrzymam do końca,a grzeszki od czasu do czasu na pewno będą,ale tym się najmniej przejmuję,najważniejsze,żeby się nie poddać i osiągnąć swój cel a potem go utrzymać :) Zróbcie sobie stopki. Można to zrobić w " MOJA KONTO" tam jest "STOPKA" i wpisujesz wagę i wzrost. Pozdrawiam :)

anitka 1203 - ten blog jest blogiem sponsorowanym:)I tam napisza co tylko chca...tak jak kiedys robila furore dieta ktora polegala na tym aby cwiczyc 3 min dziennie- mozna bylo jesc co sie chce najwazniejsze byly te 3 min...BEZNADZIEJA...:) Dzisiaj rozpoczynam moj 4 dzien fazy 1....Jak narazie jest ok:)Nie chce mi sie nci z zakazanych produktow...wczoraj poszlam spac bez kolacji tylko herbatki bo bylam jakas pelna....Co mi sie podoba w tej diecie...Mozna zjesc wieczorem nawet o 22 miske sera a rano sie budze z pustym brzuchem..:)

Dietka_- zrzucilas juz prawie 10 kg...i jak samopoczucie?Jak tylko wyglada z ubraniami?Zrobily sie duzo luzniejsze?Ja podejrzewam ze mam juz ok -13 kg....czuje tak po ubraniach...spodenki ktore kupilam sobie w na poczatku lipca sa teraz tak luzne ze jak przejde kilka krokow spadaja prawie z tylka....Przymierzylam spodnie ktore lezaly juz troche bo byly mega obcisle w udach i nie moglam sie dopiac w pasie a tu nagle niedosc ze luzniejsze nogawki to jeszcze dopielam sie bez problemu...NORMALNIE MAGIA :D

hej mam pytanie czy po prawie 2 tyg stosowaniu diety moge ONZ moge sie przeniesc na Dukana co myslicie? nie jestem zadowolona z ONz prosze was o pomoc

u mnie nici z diety;/ chyba ze zacznę znów od początku;/ wczoraj jak wróciłam do domu chciałam sobie przygotować obiad (pierś z kurczaka grillowaną). Niestety mama przygotował inny pyszny obiad,nawet nie piszę jaki:( Jak zabierałam się do robienia nadjechał mój narzeczony i domyślił się o co chodzi. Powiedział mi bardzo stanowczo, żebym zapomniał o jakiejkolwiek diecie!do tego dołożył tyle miłych słów i wymienił tyle rzeczy za co mnie kocha, że nie potrzebuje żadnej diety:( Rodzina też kręci nosem;/ i jak ja mam sobie obiady robić;/ w pracy jeszcze spoko,bo robię sobie śniadania takie jak powinny być,tylko teraz gorzej z obiadem;/ co mam robić?

sylwester22-hmm co robic?Jesli uwazasz ze chcesz zrzucic te 6 kg, bedziesz bardziej zadowolona , szczesliwsza to sie odchudzaj a rodzince i narzeczonemu wytlumacz ze nie chcesz zrzucic wiele tylko 6 kg dla lepszego samopoczucia i poprostu po to by sie lepiej czuc we wlasnym ciele...Mysle ze powinni zrozumiec..Pozatym jestes dorosla osoba i chyba nie jestes ubezwlasnowolniona?Masz prawo do wszystkiego....Porozmawiaj z nimi....Moze sie uda;) 21anulka21- ta dieta o ktorej piszesz to ODCHUDZANIE NA ZAWOLANIE?i mysle ze mozesz spokojnie rozpoczac Dukana...:) A jakie efekty na tej ONZ?Pytam z czystej ciekawosci:) Ja juz jestem po sniadaniu...zjadlam wedzonego dorsza i teraz czas na kawe...Potem dosc stresujace przedpoludnie ;/ Mam dzisiaj mase pracy...ehh:( Na obiad chyba zjem serek wiejski bo nie uda mi sie wyskoczyc na nic tresciwszego...

Ale dobrze że za rozpoczęłam ten temat :) Little Secrettt: masz absolutną rację, może uda mi się ich przekonać:) To idę kupić śniadanie: dziś serek lekki z 3 plasterkami szynki z indyka:)