Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co to może być

nie wierze w duchy ani inne takie cos

Polecane posty

Gość HGJGKJHIHGHFJH
tak otwieraja sie i zamykaja drzwi. slychac w nocy czyjes kroki, a w kuchni slychac jakby ktos pokrywka o garnek uderzal

Gość deferferssdsd
wejdz na www.forumdlainteligentnych.pun.pl jest tam zakldka o duchach porozmawiamy

(w nie też nie wierzę) - nie musisz,ale ja za to nie wierzę w zbiegi okoliczności.Przyznaj,ze sen o kimś,kto spada z okna a potem naprawde ktoś spada z okna w pobliskiej okolicy,lub to z krzyżem..MAM DOWÓD,ŻE TO PRAWDA A W TAKIE ZBIEGI OKOLICZNOŚCI NIGDY NIE UWIERZĘ.Jemu sie tak przyśniło i to się sprawdziło.Ja mu wierzę,sobie też no i nie wymyślam bajek,zresztą nie miałabym po co,ważne,że my wiemy,inni mogą sobie nie wierzyć;)

Gość no co to może być
HGJG i coś tam>>>to jest poważny tamat, więc skoro nie znasz racjonalnej odpowiedzi na moje pytania, więc żegnam🖐️

Gość HGJGKJHIHGHFJH
np moj brat byl sam w domu oglada tv i slyszy jak otwieraja sie drzwi, zapalil swiatlo i patrzy a drzwi sa uchylone. bal sie podejsc i wrocil do lozka, nagle drzwi sie zamknely i cisza... spal przy zapalonym swietle do rana. wlaczyl sobie mp3 zeby nic juz wiecej nie slyszec

Gość HGJGKJHIHGHFJH
ja nie zartuje. to sa fakty niestety

Gość no co to może być
milky>>>nie rozśmieszaj mnie z tą mery:D:D:D a tak w ogóle to może podły sąsiad mnie nastraszył bo nie chciałam mu popilnować jamnika?😭 :p

Gość no co to może być
HGJG>>>zaczęłam się serio bać😭 i potem bratu już nic podobnego się nie zdarzało?

Gość HGJGKJHIHGHFJH
autorko a mieszkasz w jakiejs starej kamienicy lub domu/ mieszkania w ktorym ktos wczesniej umarl? to powazne pytanie

Gość HGJGKJHIHGHFJH
tzn slyszal rozne rzeczy jak kroki albo jakies pukanie ale zawsze tlumaczyl to zmeczeniem czy czyms innym ale te drzwi go wtedy przerazily i mowie serio bo musialam z nim potem w jednym pokoju spac a chlopak 20lat.

Gość HGJGKJHIHGHFJH
gdy bylam mlodsza i dzielilam pokoj z siostra, jeszcze nie spalysmy i slyszalysmy jak ktos po strychu chodzi. bylo slychac kroki i tak jakby jakies drzwiczki trzaskaly a rodzice nam tlumaczyli ze to pewnie koty... dopiero po latach powiedzieli nam co sami doswiadczyli. moja mama wierzy w duchy bo gdy miala nascie lat z rodzenstwem cos zobaczyli

Gość HGJGKJHIHGHFJH
zreszta tych historii jest duzo i dlugo by opisywac. ludzie ktorzy tego nie doswiadczyli mowia ze mam bujna wyobraznie ale tak naprawde przez dlugie lata meczylam sie z tym i dopiero po wyprowadzce zaznalam spokoju

Gość hgj
hgj .... wejdz na forum www.forumdlaunteligentnych.pun.pl i podziel sie z nami swoimi przezyciami

Gość duszekkkk
Kilka pomocnych linków czym jest spirytyzm: http://www.youtube.com/watch?v=kuuBlZVQn7E portal Polskiego Towarzystwa Studiow spirytystycznych: www.spirytyzm.pl forum, na ktorym mozna podzielić się swoimi przezyciami. Nikt nie zostanie wysmiany: www.forum.spirytyzm.pl księgarnia spirytystyczna: www.rivail.pl