Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolita_

ZAPRASZAM STARACZKI!

Polecane posty

Gość 84_Margolcia
Ja sie staram już od stycznia ale z chęcią się przyłączę

Cześć. My z mężem próbujemy pół roku. Jak na razie bez skutku... Chętnie się dołączę.

Gość Margolca_1984
Starasz się o pierwsze dziecko?

Mam jeszcze zrobić hormon tarczycy i badanie cukrzycy. Ale najpierw muszę się wyprać bo skierowanie do internisty bo chociaz chodzę do ginekologa do przychodni to nie dała mi skierowania.

Gość Moooń
Witam :) staramy się od roku i nic :)

Przykro mi Mooń ż tule to trwa, ja po 7 miesiacach czasem łapie takiego doła że mam wszystkiego dość. A wiesz chociaż co jest przyczyną?

Margolcia wiesz że sęk jest w tym, że wszystko jest wporządku, to najbardziej mnie boli.

To niestety jest najgorsze że niby wszystko w porządku a zajść nie można. Ja mam bardzo nieregularne okresy, ostatnio miałam w kwietniu, teraz boirę luteinę mam nadzieje że to pomoże.

Ja robiłam badania. Wszystko w normie, ale mój M nie może się przemóc i nie chce tych badań zrobić:(

No wiesz ja mam regularne, ale teraz jakoś mi się spóznia ale nie chce o tym myśleć :)

Wiesz co wole nie sprawdzac na razie bo już tak miałam kiedyś, że nawet tydzień mi sie spózniał ale top przez stres.

kobietki a stosujecie jakieś ziołowe wspomagacze? Ja biorę wiesiołek na lepszą jakość śluzu no i Folik tak profilaktycznie. Zastanawiam się nad Castagnusem ale boję się czy mi nie rozreguluje cykli, a mam dość regularne 28-30 dni, i sama nie wiem. Moja ginekolog twierdzi że jeszcze za wcześnie na jakiekolwiek decyzje bo staramy się krótko, a ja chciała bym jakoś pomóc organizmowi żeby zafasolkować:) próbowałam mierzyć temperaturę , ale jak na razie brak mi konsekwencji... Zapominam zanim wstanę, albo zaśpię, albo znowu mam na drugą zmianę i mogę pospać dłużej...

Gość lolitka_
witajcie nie zaglaDALAM tu bo myslslam ze nikt nie napisze zalozylam ten teamt na innym tez forum to mnie tam szbesztali bo po co tyle tematów wiec se odpuscilam i patrze forum ruszylo

Gość lolitka_
dziewczyny ja sie staram z mezem juz 2 rok ale jakos ostanio odpuscilismy nie licze dni plodnych nawet ani owulacji jakos dala man wiekszy luz niz przedtem ja stosuje olej z wiesiolka pomaga mi na sluz ito bardzo noi kwas foliowy czasem to juz nie ma nadzieji na nic moj maz idzie na badanie za 3 tygodnie to zobaczymy myslalam ze jakos zajde w ciaze ale 2 rok i ciagle nic ale jak to sie mówi co sie odwlecze to nie uciecze